Mökkielämää

Kuvat MM

Kuskasin Ella-kissan kaupunkiin ja jatkoin kissa Stravinskin etsintää. Tein ilmoituksen siitä Seinäjoen löytöeläintarhalle, sillä mökkini kuuluu Seinäjoen alueeseen. Toivottavasti se löytyy.  Onneksi sillä on siru, joten sen perusteella ainakin minuun osataan ottaa yhteyttä.  Täytyy sanoa, että meinaa olla mieli vähän enemmän maassa.  Ja sääliksi käy kissaa, joka ei ole ollut vapaana. On melkoinen shokki päätyä metsän reunassa eksyksiin. Eihän tuollainen osaa toimia siellä.

Ella oli huomattavasti jotenkin "rationaalisempi", jos sellaista termiä voi kissan kohdalla käyttää. Se laajensi reviiriään askel kerrallaan ja merkkasi huolellisesti kaikki paikat, joiden ohi se meni. Se oppi talon kaikki salareitit ja kulki niitä pitkin suveneristi sinne ja tänne. 

Voisiko olla, että vaikka kissa Stravinski on leikattu, niin kuitenkin kollipojan sydän vetää seikkailuun?

Ella ei ollut ollenkaan ilahtunut joutuessaan takaisin kaupunkiin. Se murjotti sängynalla jonkin aikaa.  

Alkuviikon saalis: kattoa pohjamaalattu ja ovea väsätty kera taitavan timpurin. Listojen sahailunkin jätän suosiolla  timpurille. En edes yritä. 
 


Kommentit

  1. Vastaukset
    1. Sano. Suru tulee kun ajattelee, että siellä se jossakin pelossaan kulkee. Ei ole ollut vapaana koskaan, joten voi olla melkoinen järkytys. Olisi pitänyt heti lukita kisut tuonne kesämajaan, kun kerran sellainen tuli niille väsättyä eikä ollenkaan vapauttaa niitä mökin sisällä. Jäkiviisaus on turhaa. Erityisesti surettaa tuo Junnu, kun oli niin selvästi Junnun kissa.

      Poista

Lähetä kommentti