Siirry pääsisältöön

Viikon 2 positiiviset 2018

 
Kuvat MM

Viikon 2 positiivset 2018:
 1. Aurinkoa! Se on vaan niin ihana.
 2. Kirppikseltä juuri sellainen oikeanlainen huonekalu keittiöön apupöydäksi. Vaatii vähän kunnostamista ja nuppien vaihtamista, ehkä kannestakin lähtee vähän reunaa, mutta kuitenkin. 
 3. Lunta. Vaikka en sitä rakastakaan, niin kyllä se tekee suomalaisen talven. 
 4. Verkostoitumista.
 5. Upeita keskusteluja.
 6. Sparrausta.
 7. Ideoita.
 8. Joskus on hyvä, kun tulee eteen asioita, jotka pelottavat ja kauhistuttavat. Siinä jyrkänteen reunalla seisoessaan saa itsestään yleensä irti jotakin sellaista, mitä ei kuvitellut, että sisimmässä on.  
 9. #CVklinikka2018 lähti lentoon. Eri puolilla Suomea ovat ihmiset löytäneet toisensa. 
 10. Kirppiksen sedät toivat lipaston tiistaina. 
 11. Lipasto pesty kun se saapui. Keskiviikkona alkaa lakanpoisto.
 12. Lakka poistettu ja pintaa hiottu teräsvillalla. Kyllä tästä hyvä tulee.
 13. Mukava nähdä opiskelijoita taas joululoman jälkeen.
 14. Saatu opetusmateriaalia kyhättyä opetuksen välissä. 
 15. Aivan mahtavasti alkoi yhteistyö yhden ryhmän kanssa. Olivat oivaltaneet, että ovat itseään varten oppimassa.
 16. Oikein tyytyväinen. Vyöhön saa tehdä kohta uuden reijän. 
 17. Kohtuullisuus herkkuissa pitänyt. 
 18. Leivottu banaanipiirakkaa.
 19. Leivottu nokkosnäkkäriä.
 20. Kirppikseltä Kosmos-sarjan kahvikannu, joka saa ruveta hoitamaan meillä teekannun virkaa.
 21. Kirppikseltä Reimari-sarjan lautasia. Muistan kun näistä haaveilin joskus nuorena enkä raaskinut ostaa. Nyt kirppishintaan 1 €/kpl *10 kpl. Arvaatkaas kuka oli niin iloinen? Oli samaan hintaan vielä 6 kpl Taika-sarjaa. Tädin sydän kyllä pomppelehti iloisesti.
 22. Raahattu matto olkkarista lumipesuun ulos. Ai kun tuoksuu puhtaalta ja raikkaalta!
 23. Sisutettu.
 24. Ommeltu.
 25. Peloteltu.
 26. Kävelty. 
 27. Nautin olla yksin kotona. Ihan kuin olisi lomalla!
 28. Reissua suunniteltu, käännelty ja väännelty. Tuli sitten vähän erilainen, mitä oli tarkoitus, mutta hyvä. 
 29. Mukavia talvipäiviä. 
 30. Nukuttu.
 31. Mukava nähdä iloinen ilme, kun ilmestyy yllättäen serkkulikan kotiin. Juniorin pieneksijääneet vaatteet ilahduttivat.
 32. Juhlittu. Kun ikää on 94 ja ihminen leipoo itse kakut juhliinsa on se sellaista, mitä kannattaa tavoitella. Sellaisista juhlista ei voi myöskään kieltäytyä.
 33. Turvallisesti reissusta kotona. Matka meni kaikella tavalla hyvin. 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Elämäni kallein lounas: tarjosi M. Pinta ja kattoi ja valmisti Hotelli Route Laihia

Söin eilen elämäni kalleimman lounaan. En sano nyt hintaa, mutta lounaan saaminen "ilmaiseksi" edellytti minulta mökin ostamista, joten syystä voin siis sanoa, että empiiristä kokemusta on nyt sitten siitäkin, että oikeasti ilmaisia lounaita ei ole. Olin jo melkein unohtanut koko lounaan, joten syömätömänä lounaasta olisi hyötynyt vain Laihian hotelli- ravintola Route.Pääsivät yllättämään erittäin positiivisesti tädin nämä kaksi laihialaista yritystä. Ensinnäkin todettakoon, että täti on tehnyt aika monta asuntokauppaa (sekä osake että kiinteistö) elämänsä aikana ja M. Pinta Laihian Lakeuden asunto - ja kiinteistönvälitys LKV [A] Laihian kirkonkylästä pääsi kyllä yllättämään positiivisesti. Asiantuntemus oli aivan omaa luokkaansa.
M. Pinnan 37  vuoden kokemus asunto- ja kiinteistönkaupassa näkyi. Hän on myös julkinen kaupanvahvistaja, joten kiinteistönkauppa hoitui hänen luonaan varsin näppärästi. Lisäksi M. Pinta on toistaiseksi ensimmäinen välittäjä, joka oli koonnut ka…

Mitä sinulle toivoisin

Kuvan lähde: http://blogs-images.forbes.com/siimonreynolds/files/2014/02/Growth-stopwatch.jpg


Mitä sinulle toivoisin on Jörg Zinkin syvällinen runo.  Tämän runon sanoin hyvää vuotta 2015!


Jörg Zink: Mitä sinulle toivoisin
Mitä sinulle toivoisin? Saduissa kerrotaan — yhä uudestaan — kuinka tieltä poikkesi muuan vieras köyhien ihmisten tupaan.
Kun hän seuraavana aamuna hyvästeli, kävi ilmi että hän ei ollutkaan mikään tavallinen kulkuri. Saatte toivoa kolmea asiaa, hän sanoi. Katsokaakin, että toivotte tosi hyvää.
Ja sitten kerrotaan, miten jotkut toivoivat itsensä turmioon ja jotkut onneen, aina sen mukaan olivatko tyhmiä vai viisaita.
Kun huomasin sammalessa punaisia sieniä, "onnentuojia", muistin tuon kulkurin ja hänen kolme toivomustaan. Loistava väri voi pettää ja onni voi lehahtaa pois kuin sininen perhonen.
Kuvittelen, miten tuo tuntematon kulkuri kohtaisi sinut. Hän olisi vieraana yli yön ja aamulla hän neuvoisi sinua toivomaan oikein.
Mitä hän sanoisi?
Ehk…

Tädin kanssa mökillä

Kuvat MM
Hau Kamut!
Tuli sitten käytyä Tädin kanssa  käytyä mökillä.Täti poltti koko pitkän päivän siellä sen leivinuunissa puita. Leivinuuni savutti aika paljon. Sitä ei ole käytetty noin 30-40 vuoteen. Se on kostunut. Niin täti sanoi. Uuni kuulemma pitää lämmittää hitaasti. Tädin mukaan se tarkoittaa sitä, että uunia pitää lämmittää monena perättäisenä päivänä.


Minä katsoin ihmeissäni tuota Tädin touhuilua. On siinä paljon mustaa savua. Eikä puinen luukku toimi uunissa. No onneksi Tätikin tajusi sen ja teki väliaikaisen luukun tiilistä. Tosin ne olivat aika märkiä ja höyrysivät sitten oikein kunnolla.


Minä sain juoksennella pihalla vapaana koko päivän. Se oli kyllä todella mukavaa. Tutkin kaikki nurkat tarkasti, mutta pysyin Tädin lähellä kuitenkin. Sitten löysin kuolleen myyrän. Täti sanoi, että heti irti ja potki sen metsään.Katsoimme Tädin kanssa aurinkoa. Ja minä uhittelin yhdelle lenkkeilijälle, joka käveli meidän ohi. Se oli joku setä, joka yritti jutella meikäläiselle. Mu…