Siirry pääsisältöön

Viikon 51 positiiviset


Viikon 51 positiiviset

 1. Ujo pissa tuli ulos.
 2. Todettiin työkaverin kanssa, että joskus on hyvä huomata, että ei ole asialla aina se penaalin terävin kynä.
 3. Osataan odottaa lupaa syödä ruokaa.
 4. Ulkoiltu päivittäin vähintään tunti! Matkat eivät ole vielä pitkiä, mutta meillä on tosi paljon nuuhkimista, joten lyhytkin matka kestää.
 5. Pentu antaa ottaa ruoan pois. Tärkeä taito, jos vaikka joku lapsi menee ottamaan sen edestä jonkun herkun.
 6. Luettu kirjaa.
 7. Ystävältä positiivisia uutisia. 
 8. Sivuduuneissa meno päällä!
 9. Duunikaveri sai uuden duunin <3 onnea!
 10. Mielenkiintoista seurata outoa tapahtumaketjua.
 11. Saatiin yksi asia yhden nuoren kohdalla järjestykseen.
 12. Sijoitettu.
 13. Luciakulkue.
 14. Kauppareissu Junnun ja Assarin kanssa. Jo sellaista joulutunnelmaa.
 15. Joulutorttuja.
 16. Yksi projekti saatu päätökseen.
 17. Ensimmäinen rokotus saatu.
 18. Kehut eläinlääkäriltä. Hyvä poika.
 19. Siivottu.
 20. Aurinkoakin nähty!
 21. Päivät kääntyvät kohta kevättä kohti. 
 22. Vaniljajäätelöä ja perunalastuja. Kummallinen yhdistelmä, mutta uskomattoman hyvä.
 23. Ihana eteisen matot mahtuvat yksitellen pesukoneeseen ja sain ne pestyksi. Tosin taitaa käydä niin, että ne merkataan pikimmiten uudelleen. 
 24. Intohimo kantaa. Huikea tarina
 25. Junnu oli kaverikylässä.
 26. Karon kanssa teimme pienen pelastusoperaation.
 27. Assari duunissa.
 28. Tutustuttu Ronjan vanhoihin kavereihin Oskuun ja Almaan. 
 29. Dyykattu onnistuneesti sanomalehtiä.
 30. Pizzasunnuntai.
 31. Luettu.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Elämäni kallein lounas: tarjosi M. Pinta ja kattoi ja valmisti Hotelli Route Laihia

Söin eilen elämäni kalleimman lounaan. En sano nyt hintaa, mutta lounaan saaminen "ilmaiseksi" edellytti minulta mökin ostamista, joten syystä voin siis sanoa, että empiiristä kokemusta on nyt sitten siitäkin, että oikeasti ilmaisia lounaita ei ole. Olin jo melkein unohtanut koko lounaan, joten syömätömänä lounaasta olisi hyötynyt vain Laihian hotelli- ravintola Route.Pääsivät yllättämään erittäin positiivisesti tädin nämä kaksi laihialaista yritystä. Ensinnäkin todettakoon, että täti on tehnyt aika monta asuntokauppaa (sekä osake että kiinteistö) elämänsä aikana ja M. Pinta Laihian Lakeuden asunto - ja kiinteistönvälitys LKV [A] Laihian kirkonkylästä pääsi kyllä yllättämään positiivisesti. Asiantuntemus oli aivan omaa luokkaansa.
M. Pinnan 37  vuoden kokemus asunto- ja kiinteistönkaupassa näkyi. Hän on myös julkinen kaupanvahvistaja, joten kiinteistönkauppa hoitui hänen luonaan varsin näppärästi. Lisäksi M. Pinta on toistaiseksi ensimmäinen välittäjä, joka oli koonnut ka…

Mitä sinulle toivoisin

Kuvan lähde: http://blogs-images.forbes.com/siimonreynolds/files/2014/02/Growth-stopwatch.jpg


Mitä sinulle toivoisin on Jörg Zinkin syvällinen runo.  Tämän runon sanoin hyvää vuotta 2015!


Jörg Zink: Mitä sinulle toivoisin
Mitä sinulle toivoisin? Saduissa kerrotaan — yhä uudestaan — kuinka tieltä poikkesi muuan vieras köyhien ihmisten tupaan.
Kun hän seuraavana aamuna hyvästeli, kävi ilmi että hän ei ollutkaan mikään tavallinen kulkuri. Saatte toivoa kolmea asiaa, hän sanoi. Katsokaakin, että toivotte tosi hyvää.
Ja sitten kerrotaan, miten jotkut toivoivat itsensä turmioon ja jotkut onneen, aina sen mukaan olivatko tyhmiä vai viisaita.
Kun huomasin sammalessa punaisia sieniä, "onnentuojia", muistin tuon kulkurin ja hänen kolme toivomustaan. Loistava väri voi pettää ja onni voi lehahtaa pois kuin sininen perhonen.
Kuvittelen, miten tuo tuntematon kulkuri kohtaisi sinut. Hän olisi vieraana yli yön ja aamulla hän neuvoisi sinua toivomaan oikein.
Mitä hän sanoisi?
Ehk…

Tädin kanssa mökillä

Kuvat MM
Hau Kamut!
Tuli sitten käytyä Tädin kanssa  käytyä mökillä.Täti poltti koko pitkän päivän siellä sen leivinuunissa puita. Leivinuuni savutti aika paljon. Sitä ei ole käytetty noin 30-40 vuoteen. Se on kostunut. Niin täti sanoi. Uuni kuulemma pitää lämmittää hitaasti. Tädin mukaan se tarkoittaa sitä, että uunia pitää lämmittää monena perättäisenä päivänä.


Minä katsoin ihmeissäni tuota Tädin touhuilua. On siinä paljon mustaa savua. Eikä puinen luukku toimi uunissa. No onneksi Tätikin tajusi sen ja teki väliaikaisen luukun tiilistä. Tosin ne olivat aika märkiä ja höyrysivät sitten oikein kunnolla.


Minä sain juoksennella pihalla vapaana koko päivän. Se oli kyllä todella mukavaa. Tutkin kaikki nurkat tarkasti, mutta pysyin Tädin lähellä kuitenkin. Sitten löysin kuolleen myyrän. Täti sanoi, että heti irti ja potki sen metsään.Katsoimme Tädin kanssa aurinkoa. Ja minä uhittelin yhdelle lenkkeilijälle, joka käveli meidän ohi. Se oli joku setä, joka yritti jutella meikäläiselle. Mu…