Paremmin kuin hyvin-toistaiseksi


Kuvat MM

Meillä on mennyt paremmin kuin hyvin, ainakin toistaiseksi. Minua jännitti, että kuinkahan tämän nuoren herran kanssa käy. Syökö se, vinkuuko se yöt jne. 

Se on syönyt heti ekasta päivästä lähtien hyvällä ruokahalulla. Pissa osuu paperille, mutta kakan kanssa ollaan vielä vähän pulassa. Kakka menee mieluummin matolle kuin sanomalehdelle.

Yöt on nukuttu hyvin. Tosin se yritti kahtena ensimmäisenä yönä tulla viereen nukkumaan, mutta koiran on koira ja sen paikka ei ole sängyssä. (Kuuluisia viimeisiä sanoja, kuka tietää...)

Aamulla sillä on vähän kankeutta lähteä lenkille. Se ei ole yhtään ilahtunut siitä, että olen viemässä sitä ulos heti 5.30. Eilen aamulla se pani lattialle maata ja yritti olla aivan ohuena, jotta en saisi sitä nostettua siitä mukaani.

Päivälenkille se ei halunnut lähteä tiistaina, nimittäin kun Assari oli ottanut esiin hihnan ja valjaat se oli lähtenyt vauhdilla pakoon.

Lenkit, jos niitä voi tässä vaiheessa vielä lenkeiksi kutsua, ovat todella lyhyitä. Lenkin jälkeen pentu on hyvin, hyvin väsynyt. Nukkuu monta tuntia niin, että ei reagoi mihinkään ääneen eikä tuoksuun.

Viikon aikana pentu on kasvanut todella paljon.

Kaiken muun lisäksi nyt mökillä on sitten metsästyskoira, joten varokaa kaikki hiiret ja rotat. Ehkä tiipetinspanieli rauhoittaa  sopivasti ja tästä yksilöstä ei tule niin metsästysviettistä. No ainakin riehumisenergiaa tällä pennulla piisaa. Ihan niin kuin pennulla pitääkin.

Terveisin 

Täti
koiranhoitaja


 


Kommentit