Siirry pääsisältöön

Viikon 46 positiiviset

Kuva MM

Viikon positiiviset
 1. Poistettu pikku pätkä maalia takasta maanantaina, kun pääsin käväisemään mökillä.
 2. Hyvää ruokaa tehty.
 3. Kävelty.
 4. Kirjoitettu.
 5. Mielenkiintoinen visiitti. 
 6. Aurinkotiistai.
 7. Pankkihommia välipalana. Niitä minä rakastan. 
 8. Valmistauduttu reissuun.
 9. Luettu.
 10. Radiohiljaisuus, kun kännykän netin käyttöraja paukkui yli. Ihan hyvä juttu.
 11. Teetetty tehtävää menestyksellä. Kivasti oivalluksia.
 12. Saatu Kamulta projektitehtävä.
 13. Löydetty mielenkiintoisia yrityksiä. Kyllä Suomessa osataan!
 14. Volvo kotiutui sairaalasta. Oli aika kallis hoito, mutta suolisto-ongelmat on hyvä hoitaa kuntoon ajoissa.
 15. Oltiin Juniorin kanssa kauppareissulla ja osuttiin ilta-aleaikaan. - 60 % mm. naudan ulkofiléetä ym., ym. 
 16. Työpaikan arpajaisissa voitin tuotepaketin. Mainoslahjoja. Piristihän päivää ja jaettu ilo on kaksinkertainen ilo. Saivat työkamutkin osansa.
 17. LinkedIn:ssä 1000 seuraajan raja rikki. 
 18. Junnu keittiössä! Hienosti nuijittu ja paistettu naudan ulkofilée.
 19. Ommeltu uusi ostoskassi vanhoista farkuista. Muuten huonoimmat farkut ikinä Tiger of Sweden. Hajosivat alta aikayksikön tuli reikä kankaaseen ja vetoketju meni rikki.
 20. Oltiin Kamun kanssa niin yksimielisiä siitä, että kun duunaa oman lokeronsa, niin helpottaa muitakin.
 21. Tietoa tulee-kirjoita muistiin!
 22. Kuinka harjoittelu voisi parhaimmillaan hyödyntää työnantajaa, työntekijää ja harjoittelijaa. Tästä hyvää palautetta laajasti.
 23. Kampaaja! On se niin kiva saada kutrit ojennukseen.
 24. Reissattu kera Junnun luo Assarin. Niin se elämä kulkee eteenpäin.
 25. Assari ja <3 saivat esiliinat. Kuvassa päättömät kokit.
 26. Suomen Turku. Kaunis kaupunki täynnä historiaa. 
 27. Pari mielenkiintoista kirjaa löydetty.
 28. Ruohonjuuresta löytyi lakritsijauhetta. Arvaatte varmaan, mitä teen seuraavaksi. 
 29. Kirppisvisiitti Turussa tuotti muutamia sopivia päitä (juustohöyliä ja vispilöitä) teoksiini.
 30. Keskustelunavauksia.
 31. Prosessointia. Oikeasti tärkeä miettiä mitä itse haluaa. Kannattaa kysyä itseltään elänkö hetkessä vai sitku - ja mutku-elämää vai olenko  jo ohittanut edelliset ja päässyt voiku-vaiheeseen?
 32. Pizzapäivä sunnuntaina. Leivoimme Junnun kanssa satsin, jolla pärjää vähän pidempäänkin.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Elämäni kallein lounas: tarjosi M. Pinta ja kattoi ja valmisti Hotelli Route Laihia

Söin eilen elämäni kalleimman lounaan. En sano nyt hintaa, mutta lounaan saaminen "ilmaiseksi" edellytti minulta mökin ostamista, joten syystä voin siis sanoa, että empiiristä kokemusta on nyt sitten siitäkin, että oikeasti ilmaisia lounaita ei ole. Olin jo melkein unohtanut koko lounaan, joten syömätömänä lounaasta olisi hyötynyt vain Laihian hotelli- ravintola Route.Pääsivät yllättämään erittäin positiivisesti tädin nämä kaksi laihialaista yritystä. Ensinnäkin todettakoon, että täti on tehnyt aika monta asuntokauppaa (sekä osake että kiinteistö) elämänsä aikana ja M. Pinta Laihian Lakeuden asunto - ja kiinteistönvälitys LKV [A] Laihian kirkonkylästä pääsi kyllä yllättämään positiivisesti. Asiantuntemus oli aivan omaa luokkaansa.
M. Pinnan 37  vuoden kokemus asunto- ja kiinteistönkaupassa näkyi. Hän on myös julkinen kaupanvahvistaja, joten kiinteistönkauppa hoitui hänen luonaan varsin näppärästi. Lisäksi M. Pinta on toistaiseksi ensimmäinen välittäjä, joka oli koonnut ka…

Mitä sinulle toivoisin

Kuvan lähde: http://blogs-images.forbes.com/siimonreynolds/files/2014/02/Growth-stopwatch.jpg


Mitä sinulle toivoisin on Jörg Zinkin syvällinen runo.  Tämän runon sanoin hyvää vuotta 2015!


Jörg Zink: Mitä sinulle toivoisin
Mitä sinulle toivoisin? Saduissa kerrotaan — yhä uudestaan — kuinka tieltä poikkesi muuan vieras köyhien ihmisten tupaan.
Kun hän seuraavana aamuna hyvästeli, kävi ilmi että hän ei ollutkaan mikään tavallinen kulkuri. Saatte toivoa kolmea asiaa, hän sanoi. Katsokaakin, että toivotte tosi hyvää.
Ja sitten kerrotaan, miten jotkut toivoivat itsensä turmioon ja jotkut onneen, aina sen mukaan olivatko tyhmiä vai viisaita.
Kun huomasin sammalessa punaisia sieniä, "onnentuojia", muistin tuon kulkurin ja hänen kolme toivomustaan. Loistava väri voi pettää ja onni voi lehahtaa pois kuin sininen perhonen.
Kuvittelen, miten tuo tuntematon kulkuri kohtaisi sinut. Hän olisi vieraana yli yön ja aamulla hän neuvoisi sinua toivomaan oikein.
Mitä hän sanoisi?
Ehk…

Tädin kanssa mökillä

Kuvat MM
Hau Kamut!
Tuli sitten käytyä Tädin kanssa  käytyä mökillä.Täti poltti koko pitkän päivän siellä sen leivinuunissa puita. Leivinuuni savutti aika paljon. Sitä ei ole käytetty noin 30-40 vuoteen. Se on kostunut. Niin täti sanoi. Uuni kuulemma pitää lämmittää hitaasti. Tädin mukaan se tarkoittaa sitä, että uunia pitää lämmittää monena perättäisenä päivänä.


Minä katsoin ihmeissäni tuota Tädin touhuilua. On siinä paljon mustaa savua. Eikä puinen luukku toimi uunissa. No onneksi Tätikin tajusi sen ja teki väliaikaisen luukun tiilistä. Tosin ne olivat aika märkiä ja höyrysivät sitten oikein kunnolla.


Minä sain juoksennella pihalla vapaana koko päivän. Se oli kyllä todella mukavaa. Tutkin kaikki nurkat tarkasti, mutta pysyin Tädin lähellä kuitenkin. Sitten löysin kuolleen myyrän. Täti sanoi, että heti irti ja potki sen metsään.Katsoimme Tädin kanssa aurinkoa. Ja minä uhittelin yhdelle lenkkeilijälle, joka käveli meidän ohi. Se oli joku setä, joka yritti jutella meikäläiselle. Mu…