Siirry pääsisältöön

Viikon 44 positiiviset Kuvat MM

Viikon 44 positiiviset
 1. Saatu aikaan pari mielenkiintoista asiaa, joista ehkä myöhemmin enemmän.
 2. Pieni yllätystulo ilahdutti.
 3. Aurinkomaanantai.
 4. Innostavia asioita jälleen kehissä.
 5. Tilattu Volvolle lääkäriaika. Suolistossa vähän vuotoa.
 6. Finnmeat päätyi IS Ruokalan sivuille. Puhdasta suomalaista ruokaa Pohjanmaalta.
 7. Kirjoitettu.
 8. Innostuttu.
 9. Perheyrittäjyys-blogi 10 vuotta.  Juhlatunnelmissa.
 10. Suunniteltu.
 11. Luettu.
 12. Kokattu.
 13. Mukava viesti entiseltä työkaverilta. Oli kiva vaihtaa kuulumisia.
 14. Kutsu kyläilyyn saatu. Päässemme Junnun kanssa reissuun.
 15. Lähiruoka.
 16. Jälleen yksi unelma lähempänä toteutumistaan?
 17. Koulutuksessa keskiviikkona iltapäivällä.
 18. Mielenkiintoisia havaintoja.
 19. Aika jännittävää huomata, kuinka asiat alkavat taas järjestyä vähän kuin itsestään. Ahkera työ palkitaan.
 20. Päätin palkita itseni uudella laukulla. 
 21. Hankittu joululahjoja.
 22. Kyllä ope tykkäsi, kun opiskelijalla oli sellainen palo oppitunnille, että tuli taksilla, kun olisi muuten myöhästynyt. Merkin arvoinen juttu.
 23. Vierailu Maistraattiin opiskelijaryhmän kanssa oli mielestäni varsin onnistunut.
 24. Ostettu poranteriä. Hassua, kuinka iloiseksi tällaisista voikaan tulla.
 25. Feynmanin tekniikalla opit mitä tahansa
 26. Opiskelijani Johanna Kakkuri teki jo toisen kerran historiaa opintoihinsa liittyen.
 27. Onnistunut hankintareissu.
 28. Keksittiin sitten oikein mukavat kekkeritkin joulukuulle. Palaan tähän myöhemmin.
 29. Nyt olen minäkin miljonääri. Nimittäin miljoonan käviän raja ylittyi Perheyrittäjyys-blogissa. Mielestäni se on aika paljon asiablogille. Elän toivossa, koska sanotaanhan, että ensimmäinen miljoona on vaikein ansaita, toinen tulee jo helpommin.
 30. Lidlissä oli sopivasti juuri sellainen sarja tuohon minun monitoimilaitteeseen, jota olen etsinyt. Tuli kyllä tehtyä muitakin hankintoja samalla reissulla. 
 31. Ostettu, mitä jäin kaipaamaan. 
 32. Sopivasti kaikkea on juurikin hyvä.
 33. Opiskelijoilta positiivista palautetta yritysoikeuden tunnilla.
 34. Kuitit mukavasti järjestyksessä.
 35. Junnun ja Junnun kamun kanssa kaupoilla. Ostettiin  karkkia, jätskiä ja sipsejä. Eli oikein kunnon santsit kaikkea epäterveellistä. Sorruin kyllä itsekin karkkeihin.
 36. Mahtava löytö puutarhatyökaluja Lidlin poistomyymälästä: 7 € varsi ja 5 osaa.
 37. Lauantaina kivipäivä. Näiden kaikkien työstäminen oli aloitettu jo syyslomaviikolla.
 38. Ensitreffit ompelukoneen kanssa. Tehty kaksi esiliinaa. 
 39. Katsomisen ja kuuntelemisen  arvoinen Jumalanpalvelus Turun tuomiokirkosta Yle areenassa. Arkkipiispa Kari Mäkisen saarna, kaunista musiikkia- erityisesti Chorus Cathedralis Iuniorum, joht. Heikki Rainio, kaunis, upea Turun tuomiokirkko. Nautin myös kuvakulmista.
 40. Pizzeriasalaatti johti Junnun 1980-luvun makunautintoihin. 
 41. Saatu kooste luennolle omasta osaamisesta valmiiksi.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Elämäni kallein lounas: tarjosi M. Pinta ja kattoi ja valmisti Hotelli Route Laihia

Söin eilen elämäni kalleimman lounaan. En sano nyt hintaa, mutta lounaan saaminen "ilmaiseksi" edellytti minulta mökin ostamista, joten syystä voin siis sanoa, että empiiristä kokemusta on nyt sitten siitäkin, että oikeasti ilmaisia lounaita ei ole. Olin jo melkein unohtanut koko lounaan, joten syömätömänä lounaasta olisi hyötynyt vain Laihian hotelli- ravintola Route.Pääsivät yllättämään erittäin positiivisesti tädin nämä kaksi laihialaista yritystä. Ensinnäkin todettakoon, että täti on tehnyt aika monta asuntokauppaa (sekä osake että kiinteistö) elämänsä aikana ja M. Pinta Laihian Lakeuden asunto - ja kiinteistönvälitys LKV [A] Laihian kirkonkylästä pääsi kyllä yllättämään positiivisesti. Asiantuntemus oli aivan omaa luokkaansa.
M. Pinnan 37  vuoden kokemus asunto- ja kiinteistönkaupassa näkyi. Hän on myös julkinen kaupanvahvistaja, joten kiinteistönkauppa hoitui hänen luonaan varsin näppärästi. Lisäksi M. Pinta on toistaiseksi ensimmäinen välittäjä, joka oli koonnut ka…

Mitä sinulle toivoisin

Kuvan lähde: http://blogs-images.forbes.com/siimonreynolds/files/2014/02/Growth-stopwatch.jpg


Mitä sinulle toivoisin on Jörg Zinkin syvällinen runo.  Tämän runon sanoin hyvää vuotta 2015!


Jörg Zink: Mitä sinulle toivoisin
Mitä sinulle toivoisin? Saduissa kerrotaan — yhä uudestaan — kuinka tieltä poikkesi muuan vieras köyhien ihmisten tupaan.
Kun hän seuraavana aamuna hyvästeli, kävi ilmi että hän ei ollutkaan mikään tavallinen kulkuri. Saatte toivoa kolmea asiaa, hän sanoi. Katsokaakin, että toivotte tosi hyvää.
Ja sitten kerrotaan, miten jotkut toivoivat itsensä turmioon ja jotkut onneen, aina sen mukaan olivatko tyhmiä vai viisaita.
Kun huomasin sammalessa punaisia sieniä, "onnentuojia", muistin tuon kulkurin ja hänen kolme toivomustaan. Loistava väri voi pettää ja onni voi lehahtaa pois kuin sininen perhonen.
Kuvittelen, miten tuo tuntematon kulkuri kohtaisi sinut. Hän olisi vieraana yli yön ja aamulla hän neuvoisi sinua toivomaan oikein.
Mitä hän sanoisi?
Ehk…

Tädin kanssa mökillä

Kuvat MM
Hau Kamut!
Tuli sitten käytyä Tädin kanssa  käytyä mökillä.Täti poltti koko pitkän päivän siellä sen leivinuunissa puita. Leivinuuni savutti aika paljon. Sitä ei ole käytetty noin 30-40 vuoteen. Se on kostunut. Niin täti sanoi. Uuni kuulemma pitää lämmittää hitaasti. Tädin mukaan se tarkoittaa sitä, että uunia pitää lämmittää monena perättäisenä päivänä.


Minä katsoin ihmeissäni tuota Tädin touhuilua. On siinä paljon mustaa savua. Eikä puinen luukku toimi uunissa. No onneksi Tätikin tajusi sen ja teki väliaikaisen luukun tiilistä. Tosin ne olivat aika märkiä ja höyrysivät sitten oikein kunnolla.


Minä sain juoksennella pihalla vapaana koko päivän. Se oli kyllä todella mukavaa. Tutkin kaikki nurkat tarkasti, mutta pysyin Tädin lähellä kuitenkin. Sitten löysin kuolleen myyrän. Täti sanoi, että heti irti ja potki sen metsään.Katsoimme Tädin kanssa aurinkoa. Ja minä uhittelin yhdelle lenkkeilijälle, joka käveli meidän ohi. Se oli joku setä, joka yritti jutella meikäläiselle. Mu…