Hyvä päivä mökillä



Tänään oli oikein hyvä päivä mökillä. Ihan aluksi laitoimme tulet ja sitten laitoimme lohet loimuamaan ja reilun tunnin kuluttua sitten söimme.  

Junnu kävi saunassa ja minä rehkin puutarhan parissa. Lapiohommat ottavat talven aikana kadonneeseen hauikseen aika makeasti. Sain pari kasvulavaa pohjustettua ja mullat niihin. Seuraavat kolme lavaa asettuvat paikoilleen huomattavasti helpommin. Sora on nimittäin lähes valmiina jo siellä pohjalla. Sitten laitan kankaan ja sen päälle vielä hieman soraa sitten kerros haravointijätettä. Lähinnä siis nurmikkoa ja lehtiä. Sen päälle sitten reilu kerros multaa.

Tulee huvi ja hyöty samalla kerralla. Minun nimittäin pitää kaivaa talon kivijalka esiin ja laskea pihaa, jotta vedet eivät jää makaamaan kivijalan viereen.



No sitten tuli melkoinen yllätys mökin makkarissa. Ryhdyin siirtelemään komeroita vierashuoneeseen, jotta voisin seuraavalla kerralla tehdä hieman tämänkin asian eteen jotakin. Ja kas komerojen takaa löytyi ovi eteiseen. Olen kyllä uumoillut jotakin tällaista. Tämä löytö muuttaa mökin kunnustamissuunnitelmia jonkin verran. Täytyy ottaa esiin kynää ja paperia ja pohtia, miten kannattaa edetä. .

Lähetetty Windows Phonesta

Kommentit