Näinhän ne huolet kaikkoavatIltalehdessä kerottiin, että poliisi on selvittänyt Vaasan syksyisen autojen naarmuttamissarjan. Poliisi epäilee tekijäksi 30-vuotiasta miestä. Esitutkinnassa tutkittavana on ollut 150 lähinnä henkilöautoihin kohdistunutta vahingontekoa. Useat autot ovat olleet uudehkoja tai kalliimman luokan menopelejä. Autoihin on tehty vahinkoa viiltämällä niitä terävällä esineellä. Joihinkin autoihin on tehty myös muuta vahinkoa esimerkiksi rikkomalla peilejä.

 Mies on kuulusteluissa myöntänyt naarmuttaneensa Palosaarella ja Vaasan keskustan tuntumassa autoja. Motiivin selvittäminen on vielä kesken. Poliisin mukaan yhdeksi syyksi on ilmennyt se, ettei miehen oma taloudellinen tilanne ole hänen toiveidensa mukainen. Tämä on aiheuttanut miehessä stressiä ja sen, että hänellä on ollut tarve naarmuttaa tuntemattomien autoja. (Lähde: Iltalehti.)

Ja kun tätä  juttua lukee, niin ei voi miettiä muuta kuin sitä, että on sitä joillakin ihmisillä tosiaan muumit karanneet laaksosta. Jos taloudellinen tilanne on jo kerran valmiiksi surkea, niin eikö logiikka toimi niin, että jos hankkii itselleen lisää ongelmia, niin siitä ei ainakaan se talous kovin radikaalisti parane.


Yli 150 auton naarmuttamiseen menee jo ihan tunneissakin mitattuna aikaa muutaman työviikon verran. Jos tämä jeppe olisi autojen naarmuttamisen sijaan ryhtynyt vaikkapa keräämään pulloja, niin tädin logiikalla hänen olisi pitänyt saada joka päivä kerättyä tyhjiä pulloja esim. 15 kpl *0,20 € = 3€/päivä ja jos hän olisi saanut joka päivä kasaan tuon 3 € *365=1095, niin hänellä olisi ollut reilu tonni tuhlattavaa vuoden lopussa.

Sillä olisi voinut sitten tehdä vaikkapa matkan etelän lämpöön tai maksaa muutama pikavippi pois.

Surullista oikeasti, että vintti pimenee.


Kommentit