Torin laidalla

Hau Kamut!

Täti ehti taas maanantaina käydä vähän torin laidallakin, kun sillä oli vapaapäivä. Tosin se sanoi, että nämä kuvat on otettu jo aikoja sitten.Ainakin ennen kun assari lähti Lappiin leirikouluun, eikä muuten ottanut mua mukaansa. Se on tosin tullut jo takaisinkin, että ei se mikään viikkoa pidempi reissu ollut. 

 
Täti istuskeli siis lämpimässä auringossa ja ihmetteli elämää....

 
Sitten täti nosti vähän päätään.....












 Kysyin, että mikäs tätiä nyt sitten oikein hiersi tällä kerralla. No tätiä ei tarvinnut kauaa houkutella avautumaan: - Täytyy sanoa, että en meinannut uskoa silmiäni, kun kattelin tuonne katolle. Miehet istuskelivat katon reunalla tauolla... Eikä näyttänyt olevan turvaköysiä kellään. Ilmeisesti yhdeksän ylimääräistä henkeä kaikilla kaveruksilla, puhisi täti.

 

 



Täti ei tosiaankaan uskaltaisi mennä tuonne. Mutta vaikka nuo sedät uskalsivat, niin olisivat ne voineet silti laittaa jotakin turvaköyden tapaista. 

Me oltiin taas nyt kuluneen viikon maanantai tädin kanssa himassa. Täti sai sen yhdeltä kamutädiltä ison erän omppuja. Täti sitten ketteli niistä sosetta ja osan se pakasti lohkoina. Kuulemma tulee maukasta omenapiirakkaa. 

Hmmm... ja tomaattejakin täti sitten keitteli. Tädin keittiössä joutuu joskus tekemisiin vähän yllättävien asioiden kanssa. 

Täti ilmoitti että seuraavaksi se kokeilee jotakin kirsikkapullaa, josta joku tädin kamu tykkää. Saas nähdä, millaista koekeittiömeinikiä meillä taas on. No se on tietenkin selvää, että mä en keittiöön pääse, joten raportit eivät välttämättä ole kovin tarkkoja.


Terveisin
Ronja
personal koira

Lähetetty Windows Phonesta

Kommentit