Luvassa räntää ja tihkuaHau Kamut!

Täti sanoi, että nyt on luvassa jo räntää ja tihkua eikä sitä voi kauhiasti hihkua. Hmmm... miksiköhän täti sanoi niin? Ehkä siksi, että mä tykkään vähän pyöriä siellä rännässä ja tihkussa. Se on yksinkertaisesti vaan niin ihanaa! Kun tulee räntää ja tihkua sitä voi oikeasti hihkua. Häntää heiluttaa ja haukkua niin voi sitten taas pakkanenkin paukkua.Tädin työhuoneen ikkunan alla kasvavassa vaahterassa on ollut  syyssävyjä jo hyvän aikaa.


  Puu näyttää tädin mielestä upealta sinistä taivasta vasten.Kohta kaikki lehdet muuttuvat keltaisiksi, sitten ne tippuvat pois. Syksy tulee aina jotenkin niin nopeasti, sanoo täti.
 

Täti tilasi Volvoon uudet talvitassut. (Täti ei ostanut kuitenkaan renkaita tuosta firmasta, johon linkki renkaiden ominaisuuksista menee. Mutta tuollaiset kitkarenkaat täti osti ja sai kyllä halvemmalla asennuksineen, mitä tuossa listassa näytetään tuotetta kaupiteltavan.) Vaikka täti aina tutkii kaikki hinnat aika huolella, niin renkaat ja akut se ostaa samasta paikasta. Tämä firma nimittäin palveli tätiä kerran niin hyvin kun täti oli Volvon kanssa pulassa. Volvon sydämentahdistimesta nimittän loppui virta ja setä kävi auttamassa tädin auton käyntiin ja vaihtoi akun. Tädin nurkantakana ollut vastaavan alan kauppa ei moiseen taipunut. 

Seuraavaksi täti uusii Volvon etulasin. Se on vähän naarmuinen. Sekin pystytään tuossa firmassa hoitamaan.
Ei kai täti nyt vaan mainosta jotakin kysymättä ja pyytämättä?


Terveisin

Ronja
räntäkoira

Lähetetty Windows Phonesta

Kommentit

  1. Renkaat ja tuulilasi on ehdottomasti oltava kunnossa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä tätikin sanoi. Toivottavasti täti nyt sitten muistaa varata sen ajan, kun se setä sitten vaihtaa ne renkaat. Nyt nimittäin ripsii tosi kylmää vettä ja tädin kamutäti kertoi, että niiden kulmilla satoi jo räntää!

      Poista

Lähetä kommentti