Täti syötti autoa ja vei tavaraa sedälle

Hau Kamut!

Tänään on ollut makaroonilaatikkopäivä. Jauheliha tuoksui...hmmm.... Mä en saanut yhtään sitä laatikkoa. Tosin en mä tykkää makarooneista yhtään, mutta siitä jauhelihasta. Voi pojat. Sitä mä söisin vaikka viis kiloa putkeen.
 
Sitten täti sanoi assarille, että tuus vähän auttaan noiden laatikoiden kanssa. Tädillä on ollut eteisessä kolme banaanilaatikkoa ja mä oon miettinyt, että miksi se taas laittaa niihin vaatteita. Oon kysyny, että aikooko se muuttaa taas jonnekin.  Se on kyllä vakuuttanut, että se laittaa laatikkoihin assareiden vanhoja kamoja ja kaikkea sellaista ylimääräistä, jota se ei itte enää käytä. Nyt se sitten tänään vei ne yhdelle sedälle, joka kuljettaa noita vaatteita tuonne Viroon sellaisille alueille, joissa ihmisillä menee tosi huonosti. Siellä on sellaisia ihmisiä, joilla on kuukausitulot 300 € ja niillä ei ole oikein mitään. Täti sanoi, että pitää aina muistaa, että ittellä on asiat kuitenkin aika hyvin, kun on vaatteet, ruoka ja kämppä. Ja kaikki ehjät kamat, jotka ei enää mahdu päälle voi laittaa sinne.
 
Kaikki vaatetrokarit eivät ole yhtä vilpittömiä kuin tämä setä, joka vie itte suoraan perille nämä vaatteet eikä laskuta saajia niistä. Puutetta tuolla on ihan kaikesta. Setä sanoi, että kaikki käy, astiat, sisutustavarat, vaatteet. Erityisesti on pulaa lastenvaatteista. Junnuassari on kasvanut ja häneltä on jäänyt melkoinen läjä pikkareita pieneksi.
 
Täti kävi sitten huristeli tuonne sedän luo ja vei banaanilaatikot sinne. Sitten Volvo sanoi sille, että sen on nälkä. Hmm... edellisestä tankkauksesta olikin kulunut taas aika monta kilometriä. Tarkalleen ottaen 550. Täti sanoi, että Volvolla on aika usein nälkä ja sen annos maksaa aika paljon. Täti sanoi, että kannattaisi autonkin vähän ajatella paljonko ryystää kerralla.
 
Täti sanoi, että Volvo saa huomenna sitten ne talvitassut. Täti jatkoi, että on hyvä kun ne ovat kitkat, niin ne voi hyvin laittaa jo vaikka keli on kuitenkin täällä rannikolla ihan kohtalainen. Yleensä täti on vaihdattanut tassut viikolla 42. Se on sellainen  hyvä tassujenvaihtoviihko täällä länsi-rannikolla.
 
 
Terveisin
 
Ronja
personal trainer
 
 
 
 
P.S.  Tädillä oli koekeittiö tässä eilen. Se leipoi kirsikkapullaa.

Kommentit