Tasavuosia ja talonrakennusta

Mau Kamut!


Tänään on sitten syöty kakkua tasavuosien kunniaksi.


Tähän liittyen täti kävi ostamassa talopaketin, vaikka arveli, että sen rakentamiseen saattaa kulua ikä ja terveys ja rutkasti rahaa, sillä rakennusmiesten palkat ovat nykyään sitä mitä ovat. Tosin täti on toiminut välillä putkimiehenäkin, joten kyllä se tietenkin tietää miten päin ruuvimeisselin pitää olla kädessä.Täti tarttui siis rohkeasti toimeen. Minä menin antamaan sille ruuveja, mutta se hätisti minut heti pois. Sanoi, että pyöritän ruuvit hukkaan ja sitten jää talo tekemättä. Traineri joutui assarin huoneeseen vangiksi ja se ei tykännyt siitä yhtään. Minä menin sitten pöydän alle makoilemaan ja tutkimaan, että mitä täti nyt tällä kerralla sitten oikeasti aikoo.Täti sanoi, että on onni, että talosta oli sekä kuva, että rakennuspiirustukset, jotta niistä voi hyvin tarkistaa, onko osat löytäneet oikean paikkansa.

Ennen rakentamista syötiin siis kuitenkin kakkua ja vähän jotakin muutakin herkkua.


Täti sanoi, että ne ovat harjakaiset. Tosin en ymmärrä, että miksi ne pidettiin ennen aloittamista eikä vasta sitten kun olisi saatu se kämppä kattovaiheeseen.
 
 
 Aika nopeasti täti sai seinän ja lattiat taloon.
 
Assari auttoi vähän etuseinän kanssa.
 
 
 
 
Ja talo oli sitten muutaman ruuvauksen jälkeen valmis.
 
Kävin tarkistamassa sen ja totesin, että mahdun varsin hyvin sen sisään. Tosin minun täytyy tyhjentää se ensiksi junnuassarin sinne laittamista kalusteista. Hyvää tuossa paikassa on, että tuo Traineri ei mahdu sinne.
 
Terveisin
 
Otto
ammattikissa
 

Kommentit

 1. Teil oli sitte harjoitteluharjakaiset :) Lisää kuvia tuosta odottelen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mau,
   Jep. Niillä oli ei mulla.
   Olisi ollut ylimääräinen pussukka herkkuruokaa paikallaan.
   Mutta arvaa vaan, muistetaanko tässä talossa kissan ruokakuppia?
   No tänään täti laittoi vähän jauhelihaa ja kun en heti jaksanut syödä kaikkea, niin Traineri tuli ja hotkaisi sen mun nenäni alta.

   On taas sopiva syy kiusata sitä täällä, kun täti ei ole paikalla.

   Terveisin

   Otto
   ammattikissa

   Poista

Lähetä kommentti