Kevättunnelmia

Mau Kamut!
Photo: Minähän se tässä kotonani...

Kuvan lähde FB, alkuperäinen lähde ei tiedossa.

Täti ja traineri ovat olleet taas aamusta pitkällä kävelyllä. On ihanaa, kun tulee kevät, sanoi täti. On kiva lähteä aikaisin lenkille ja seurata kun aurinko nousee. Pöh. Minä nukun mieluummin aamulla. Täti ja traineri eivät, ne lähtevät jo huomattavasti ennen kukonlaulua kävelemään.

Yleensä aamulenkki kestää sellaiset 25 min-45 min, koska kun täti menee töihin, ei hänen aikansa riitä pidempään lenkkiin.

Sitten on käyty harkoissa, pyöräilemässä ja vähän siellä ja täällä. Paljon asioita hoidettavana ja tehtävänä. Sitten tulee vielä nämä muuttopuuhat. Kerroin jo tässä taannoin siitä, että minusta tulee kodinvaihtajakissa. Kissoille kodin vaihtaminen ei ole nimittäin mikään pikkujuttu. Koirat kykenevät siihen paljon yksinkertaisemmi kuin kissat.

No mä en osaa oikein ajatella muuta kuin että muuttolaatikot ovat kivoja piiloja päivänokosille. Siellä on hyvä nukkua Trainerin häiritsemättä.

Oikeastaan pääasia on ollut, että kissalle on riittänyt joka päivä ruokaa. Eihän sitä kissa osaa muuta sanoa. Joku totesikin, että kyllä se oma suu on aina lähempänä kuin kontin suu. Kontti voi olla tosi suuri, eikä sen suuta saa millään täyteen, vaikka kuinka yrittäisi. Siitä tässä on kertynyt jo varsin runsaasti kokemusperäistä tietoa ja havaintoaineistoa. Käytännössä kontti kuin kontti on pohjaton.
 
 
Terveisin
 
Otto
ammattikissa
 

P.S. Aurinkolämpöisiä terveisiä kaikille "sukulaaasille". Näin keväällä sitä siivoamista riittää.

Kommentit