Syntymäpäiväkissa

Hau, hau!

Sanovat, että tänään on ammattikissan syntymäpäivä. Nimipäivähän nyt on eikä mikään syntymäpäivä. Täti sanoi, että ammattikissan syntymäpäivä on sopimusjuttu, koska kukaan ei tiedä, koska tuo kujakatti on putkahtanut tänne maailmaan. Arviot sen syntymän ajankohdasta vaihtelevat 14-16 vuoden takaiseen ajankohtaan. Eihän kukaan tiedä tuollaisten elämän kadulla varjopuolella kulkeneiden elämästä oikein mitään.
 
No sovitaan sitten niin. Menee nipparit ja syntymäpäivä samalla tarjoilulla. Tulee halvemmaksi, kun kaikenlainen hosuminen.

On sitten ikäarvio oikea tai väärä, niin laiska se ainakin on. Tänään se ei ole tehnyt muuta kuin maannut ja syönyt. Se sai kaksi annosta sen herkkuruokaakin. Mun mielestäni sille olisi pitänyt asettaa kunnon dieetti eikä mitään ruokalisiä. Joskus on vaikea käsittää tuota tädinkin sielunelämää.
 
Minä sentään olen purrut rikki yhden hiusharjan, silpunnut pari maitotölkkiä yhden assarin sänkyyn, tonkinut vessanroskiksen sisällön kaiken kansan nähtäville ja vahtinut käytävällä kuljeskelevia tyyppejä ihan ilokseni. (Täti sai jo siitä palautettakin menneellä, että olen ryhtynyt uudelleen paimentamaan kaikkia, mikä liikkuu.)
 
Ehkä mä kuitenkin vähän tykkään siitä. Se on kohtuumukava kamu täällä, kun täti on duunissa.


Terveisin
 
Ronja
personal trainer


Kommentit

 1. Onnea Otto! Kujakattien kujakatti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos MammaN!
   Helmille <3 <3 <3 terkkuja.
   ♫♫♫♪♪♪♫♫♫♪♪♪♫♫♫♪♪♪♫♫♫♪♪♪ ja paljon keräyksiä.

   Terveisin

   Otto
   juhlakissa

   Poista
  2. siis piti sanomani kehräyksiä.

   Menee tässä jo taas tassut ihan solmuun.

   Poista
 2. Paljon Onnea ja Monia Vuosia Lisää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 <3 <3 kiitos, kiitos
   ja paaaaljon kehräyksiä.

   Terveisin

   Otto
   ammattikissa

   Poista

Lähetä kommentti