Lettutäti on sekaisin keväästä


Lettutäti on mennyt sekaisin keväästä. Se nimittäin on ruvennut puhumaan sellaisia, että menee kissatalolle ja ottaa toisen kissan. Jaahah. Ei käy. Ei yksinkertaisesti käy. Minä olen loukkaantunut. Minä olen muuttanut tädin taloon tädin ihan ainoaksi kissaksi.

Täti sanoi, että voi joskus mieli muuttua. Se selitti lukeneensa kissatalon blogia ja katselleensa kotia vailla olevien kissojen kuvia. Minä sanoin sille, että kyllä se riittää, että olet pelastanut minut ja pienen napani. Ja se pelastaminen saa riittää, sillä olen isäntä ja kuningas talossa.

Luultavasti puren tädin kaapelit poikki, että se ei pääse enää lukemaan kissatalon kirjoituksia eikä katsomaan kuvia kotia vailla olevista kissoista. Vaikka onhan se surullista, että kissoilla ei ole kotia.

Terveisin

Otto
ammattikissa 

Kommentit

 1. Aattelipa sitä, että jos sulla ois kaveri, jota voisit vähän pompottaa! Minusta vähän vaikuttaa, että noiden ihmisten kanssa menee aikaa, ennen kun homma toimii:) ja voishan siitä olla seuraakin. Sanoovat, että kissa ois laumaeläin, mene ja teidä.

  VastaaPoista
 2. Jaa sä ajattelet noin...
  Mutta näissä ihmisissä on vielä niin paljon kouluttamista, että en mä millään ehdi ryhtyä opettamaan kaveria tavoilleni.

  En tiedä,mitä se täti oikeasti meinaa, mutta edelleen se puhuu siitä toisesta kissasta.

  Terveisin

  Otto
  ammattikissa

  VastaaPoista

Lähetä kommentti