Ensin näytti tältä ja sitten tältä


 Kuvat MM

Tuskin muistan, mitä kaikkea mökillä onkaan ollut! 

Esimerkiksi naulat, joita olen irroitellut,  ovat olleet aika hurjan kokoisia. Näillä nauloilla oli kooleja paukuteltu vähän sinne ja tänne. Pienemmätkin olisivat kyllä riittäneet.  

Tästä makkarin lattiasta kaikki kuitenkin alkoi. Muovimatto peitti lastulevuyjä, jotka oli koolattu todella järeillä nauloilla lankkulattiaan. Lastulevyn alla oli lasivillaa. Sen alla edelleen muovimatto, joka oli hakattu pienillä nauloilla lankkuihin. Oltiin oltu luultavasti todella ylpeitä siitä, että oli saatu oikein muovilattia lankkujen päälle. 



Makkari ei tosiaankaan ollut parhaimmillaan. 









Pienin askelin eteenpäin.


Lattiaa maalattiin siniseksi. Katto valkoiseksi.



Tapetointia aloiteltiin eräänä perjantaina.



Sitten tuli hetki kun sain heittää sängylle pari vuotta sitten ostamani peiton. 


Ehkä tuota hyllyä pitäisi vähän laskea alemmas.  Taskulampulle täytyy etsiä jokin toinen paikka, jotta se ei pistä liikaa silmään. Ja tapetin reuna täytyy leikata vielä tuosta suoraksi.





Tämä kolo täytyy vielä tapetoida. Yritän saada siihen huoneessa olleesta alkuperäisestä tapetista palan. Menneisyys kohtaa nykyisyyden.
 



Ja jostakin täytyy löytää lamppu, jossa on sinisen sävyjä. Harmaakin käy tai valkoinen. Tämä sopii ehkä enemmän kuitenkin tuonne tupaan. No tässä on aikaa vääntää ja kääntää.

Kommentit