Siirry pääsisältöön

Viikon 19 positiiviset 2018Kuva MM
Viikon 19 positiiviset 2018
 1. Aurinkoa
 2. Saatu yksi opinnäytetyö maaliin.
 3. Lämmintä. Oikein mukavan lämmintä.
 4. Kirjastovisiitti.Varsin onnistunut.
 5. Fillari iskussa.
 6. Ei kannata yleensä surra, jos joku asia ei mene ihan suunnitelmien mukaan. Ei tarkalleen tiedä, mitä olisi voinut tapahtua, joten kannattaa iloita siitä, että asiat ovat juuri niin kuin ne ovat.
 7. Matoa koukkuun.
 8. Uusi akku hankittu. 
 9. Kävelty. 
 10. Yksi opiskelija jälleen lähempänä maalia.
 11. Kirjoiteltu opetusmateriaalia duunissa.
 12. Keskiviikkona kaivuuiltapäivä mökillä. 
 13. Mökkitonttu oli käynyt mökillä tekemässä melkoisen yllätyksen!
 14. Kasvimaan pinta-ala kasvaa.
 15. Naapuri kävi moikkaamassa, kun kaivelin kasvimaalla.
 16. Grillattu kodassa.
 17. Osa kasveista saatu kuljetettua mökille.
 18. Torstai kului mökiltä.
 19. Pieni kala saatu kiinni. Pitäisikö sanoa kalanpuolikas. Toivottavasti äitikalakin jää koukkuun. 
 20. Vallattu lisää kasvimaata.
 21. Kekkasin mihin siirrän mansikat. Mansikoiden paikalle tulee terassi ja kesäkeittiö.
 22. Tupa tyhjätty.  
 23. Kassikissa Stravinski rakastaa aamuja tarkkailen kassista sujuuko aamupalan laittaminen ja mitä eväitä otetaan duuniin.
 24. Käyty vähän rautakaupassa.
 25. Taimet kasvavat mukavasti ja istutus sujuu hyvin.
 26. Ystävä heitti mukavalla viestillä.
 27. Luettu.
 28. Dressmaker. Pitkästä aikaa elokuva, jonka kuvakulmia oli ilo katsella. Upean visuaalista.
 29. Asiat muuttuvat tekemällä. Pääsääntöisesti.
 30. Kirjoitettu.
 31. Leikkimökki siirretty. Olihan urakka, mutta todella jälleen mielenkiintoinen ja opettavainen kokemus.  
 32. Koottu. Pop-up romutaidetta.
 33. Istutettu kaalia, valkosipulia, papua.
 34. Istutettu perunaa ja tehty hyönteishotelli vanhoista hirsistä.
 35. Junnun äitienpäiväyllätys

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Elämäni kallein lounas: tarjosi M. Pinta ja kattoi ja valmisti Hotelli Route Laihia

Söin eilen elämäni kalleimman lounaan. En sano nyt hintaa, mutta lounaan saaminen "ilmaiseksi" edellytti minulta mökin ostamista, joten syystä voin siis sanoa, että empiiristä kokemusta on nyt sitten siitäkin, että oikeasti ilmaisia lounaita ei ole. Olin jo melkein unohtanut koko lounaan, joten syömätömänä lounaasta olisi hyötynyt vain Laihian hotelli- ravintola Route.Pääsivät yllättämään erittäin positiivisesti tädin nämä kaksi laihialaista yritystä. Ensinnäkin todettakoon, että täti on tehnyt aika monta asuntokauppaa (sekä osake että kiinteistö) elämänsä aikana ja M. Pinta Laihian Lakeuden asunto - ja kiinteistönvälitys LKV [A] Laihian kirkonkylästä pääsi kyllä yllättämään positiivisesti. Asiantuntemus oli aivan omaa luokkaansa.
M. Pinnan 37  vuoden kokemus asunto- ja kiinteistönkaupassa näkyi. Hän on myös julkinen kaupanvahvistaja, joten kiinteistönkauppa hoitui hänen luonaan varsin näppärästi. Lisäksi M. Pinta on toistaiseksi ensimmäinen välittäjä, joka oli koonnut ka…

Mitä sinulle toivoisin

Kuvan lähde: http://blogs-images.forbes.com/siimonreynolds/files/2014/02/Growth-stopwatch.jpg


Mitä sinulle toivoisin on Jörg Zinkin syvällinen runo.  Tämän runon sanoin hyvää vuotta 2015!


Jörg Zink: Mitä sinulle toivoisin
Mitä sinulle toivoisin? Saduissa kerrotaan — yhä uudestaan — kuinka tieltä poikkesi muuan vieras köyhien ihmisten tupaan.
Kun hän seuraavana aamuna hyvästeli, kävi ilmi että hän ei ollutkaan mikään tavallinen kulkuri. Saatte toivoa kolmea asiaa, hän sanoi. Katsokaakin, että toivotte tosi hyvää.
Ja sitten kerrotaan, miten jotkut toivoivat itsensä turmioon ja jotkut onneen, aina sen mukaan olivatko tyhmiä vai viisaita.
Kun huomasin sammalessa punaisia sieniä, "onnentuojia", muistin tuon kulkurin ja hänen kolme toivomustaan. Loistava väri voi pettää ja onni voi lehahtaa pois kuin sininen perhonen.
Kuvittelen, miten tuo tuntematon kulkuri kohtaisi sinut. Hän olisi vieraana yli yön ja aamulla hän neuvoisi sinua toivomaan oikein.
Mitä hän sanoisi?
Ehk…

Tädin kanssa mökillä

Kuvat MM
Hau Kamut!
Tuli sitten käytyä Tädin kanssa  käytyä mökillä.Täti poltti koko pitkän päivän siellä sen leivinuunissa puita. Leivinuuni savutti aika paljon. Sitä ei ole käytetty noin 30-40 vuoteen. Se on kostunut. Niin täti sanoi. Uuni kuulemma pitää lämmittää hitaasti. Tädin mukaan se tarkoittaa sitä, että uunia pitää lämmittää monena perättäisenä päivänä.


Minä katsoin ihmeissäni tuota Tädin touhuilua. On siinä paljon mustaa savua. Eikä puinen luukku toimi uunissa. No onneksi Tätikin tajusi sen ja teki väliaikaisen luukun tiilistä. Tosin ne olivat aika märkiä ja höyrysivät sitten oikein kunnolla.


Minä sain juoksennella pihalla vapaana koko päivän. Se oli kyllä todella mukavaa. Tutkin kaikki nurkat tarkasti, mutta pysyin Tädin lähellä kuitenkin. Sitten löysin kuolleen myyrän. Täti sanoi, että heti irti ja potki sen metsään.Katsoimme Tädin kanssa aurinkoa. Ja minä uhittelin yhdelle lenkkeilijälle, joka käveli meidän ohi. Se oli joku setä, joka yritti jutella meikäläiselle. Mu…