Eläinlääkärillä

Mau Kamut!

Tänään oli sitten sellainen päivä, että täti pakkasi koko eläintarhansa ja jäljellä olevat assarit autoon ja ajoi Tirkkoselle. Se oli  varannut ajan sinne sopivasti lomalleen. Prinsessalla ja mulla on taas suun kanssa vähän ongelmia. Katsotaan sanoi lääkäri ja kurkkaisi meidän suihimme. Naps ja setä pisti antibioottikuurin molemmille. Prinsessa joutuu sinne maanantaina uudelleen: siltä poistetaan hammaskiveä. Minä selvisin piikillä ja korvatipoilla.

Sitten koira sai jonkun rokotteen kans. Kuulemma sellainen pitää antaa tuon ikäiselle trainerille. Piikin saatuaan se meni yhden assarin kanssa autoon odottomaan, että me Prinsessan kanssa saamme omat piikkimme. 

Ei olisi muuten uskonut, että koira piti meidän puoliamme. Kun me mentiin autoon se ulisi ja vahti meitä kuin parempikin. Siellä lääkärissä oli kaikenlaisia tyyppejä ja sitten kuinka ollakaan, se piti sielläkin meidän puolia. Oikeastaan se käyttäytyi yllättävän hyvin: jutteli vähän aikaa muiden koirapotilaiden kanssa, mutta siihen nähden, mitä se yleensä möykkää se oli aika hiljaa.

Täti ja assarit toivat sitten meidät kotiin ja sitten täällä se ei ollutkaan enää yhtään ystävällinen, vaan aivan oma ittensä: jahtasi meitä heti takaa ja yritti syödä meidän safkat taas kerran. Onneksi täti ehti estämään sen hyökkäysyrityksen. 

Täti teki hunajabroileria ja antoi sitten kissoille isot siivut broilerifilettä. Koira sai vain koiranruokaa. Joku järkevä järjestys se täytyy olla tässäkin eläintarhassa.


Terveisin


Otto
ammattikissa


P.S. Täti sanoi, että Karvahelvetti on oikein hauska blogi ja että karvahelvetissä tässäkin luukussa toden totta eletään.  Kannattaa siis tutustua pikemmiten Karvahelvettiin.

Kommentit

 1. No hyvä että hampaat on kunnossa, voit syödä sitä broileriakin. Onneks Täti ymmärtää missä järjestykssä herkkuja jaetaan.

  VastaaPoista
 2. Mau Amalia!
  Joo täti on kasvanut vähitellen ymmärtäväiseksi tädiksi.
  Onhan tässä ollut aika kova kouluttaminen tietenkin, mutta
  kun aikansa yrittää, niin alkaa tuloksia tulla.

  Täti on koiran suhteen tullut samaan johtopäätökseen.
  Kun aikansa vetää ja kiskoo, niin kyllä se vanhakin koira
  oppii uusia temppuja.

  Terveisin

  Otto
  ammattikissa

  VastaaPoista

Lähetä kommentti