Prinsessan hammaslääkärivisiitti

Mau Kamut!

Prinsessa oli kuulkaa aivan sekaasin pari päivää sen jälkeen kun se kävi toisen kerran eläinlääkärillä. Se mies oli antanut sille kaksi annosta nukutuslääkettä. Heheh ei meitä pohojalaaskissoja mitkään pikkuannokset tainnuta. Kunnollinen tujaus tarvitaan, että menee jalat alta.

Prinsessan hampaat putsattiin. Lääkäri oli sanonut, että ne ovat tosi pahassa kunnossa. 

Täti ei ole ollut viime päivinä oikein hilpeällä tuulella. Johtuukohan se siitä, että Traineri on ajanut Prinsessaa takaa, kun se ei ole ollut oikein täydessä iskussa sen takia, että se on toipunut tuosta lääkärikäynnistä? Yleensä Prinsessa nappaa sitä kuonoon täysillä ja Traineri lopettaa, mutta nyt se on kaivautunut sängyn alle piiloon ja yrittänyt pitää mahdollisimman matalaa profiilia. 

Ehkä täti vielä päivällä kestää riehumisen, mutta öisin kissoja metsästävä koira ei saa tädiltä armoa. Onneksi Traineri sentää tajuaa pitää suunsa kiinni öisin. Se olisi varmaan sille sen kirjekaverillekin liikaa.

Hmm... täti oli sitten vähän vihainen siitäkin, kun Traineri on pistänyt poskeensa junnuassarin huulirasvat ja viimeksi tänään se oli syönyt pari pussia purukumia, jotka olivat olleet assareiden kirjoituspöydällä.

No tädin pitäisi ajatella vähän positiivisemmin. Täti sanoi, että ei pidä, koska se on ulkoistanut positiivisen ajattelun yhdelle sen kamulle, joka saa hoitaa sellaiset ajatukset tädin puolesta.

Siihen täti sanoo olevansa tyytyväinen, että se on kävellyt trainerin kanssa kohta 2000 km. Se kilometrimäärä ei kuitenkaan taida tulla ihan täyteen lokakuun loppuun mennessä. Tai tulisihan se, jos täti oikein jaksaisi pinnistää. Kävelisi joka päivä samat reitit kuin kesällä. Mutta ei tädillä riitä aika talvella sellaisiin määriin.  Täti on kävellyt joka ikinen päivä, siitä saakka kun se osti tuon Trainerin. Säälittää kattoa, kun vanha nainen taapertaa sateessa ja tuiskussa. Tänään nimittäin saatiin ensimmäiset lumet tänne länsirannikolle. On hyvä olla kissa ja nauttia patterin lämmöstä ja syödä vatsansa täyteen herkullista kalaa tai jauhelihaa ja nähdä unta tulevasta kesästä.


Terveisin


Otto
ammattikissa


Kommentit

 1. No toivottavasti Prinsessa on jo toipunut. Xylitoli on koirille kaikkein vaarallisinta, sano yks eläin lääkäri. No onneks (vissii ;)) Traineri selvis hengissä tuosta purkkajutusta. On Täti vaan napakka täti kun jaksaa tuollaisia määriä kävellä.

  VastaaPoista
 2. No mau Amalia!

  Täti googlasi tuon xylitolin ja totta tosiaan on siinä ollut trainerilla todennäköisesti hengenlähtö lähellä =D. Mitähän olisi tapahtunut, jos täti olisi löytänyt Trainerin raatona? Luultavasti se olisi heti syyttänyt meikeläistä siitä, että oon edesauttanut koiraa sen hädänalaisella hetkellä.

  Hmmm... täytyy vihjata tädille, että sanoo assareille, että eivät jätä purkkapussejaan näkyville. onneksi meidän Traineri on aika iso joten siihen eivät pienet purkkapussit vaikuta (ja ilmeisen se on myös aika ahne ja tyhmä, kun sen pitää olla jatkuvasti kaikkia juttuja änkemässä suuhunsa.)

  Terveisin

  Otto
  ammattikissa

  VastaaPoista

Lähetä kommentti