Paku pääsi eläkehommiin

 

Armeijan käytnyt pakuni pääsi eläkepäivinään uusiin hommiin! Vuosi sitten laitoin sen myyntiin huutokauppoihin, mutta en ollut tyytyväinen saamaani tarjoukseen. Hyvä niin. Paku pääsi uusiin hommiin ja itse olen myyntihintaakin hieman tyytyväisempi.

 

Auto oli minulla vuodesta 2015 saakka.  Koin sen kanssa monen monta seikkailua. Ja se oli mitä mainioin auto, kun kuljetin kaatopaikalle tavaraa. Kuluvan kevään ensimmäiseltä kaatopaikkakeikalta se bongattiin muuten uusiin hommiin.

Kertaakaan se ei jättänyt minua välille. Joku voi sanoa, että sysiruma auto. Saattoi olla. Rakkaus ei kuitenkaan katso toisen ulkomuotoa eikä ruostepilkkuja. Tässä oli sitä jotakin. Se oli palvellut puolustusvoimissa parhaat vuotensa ja siirtyi sitten siviiliin. Olin sen toinen siviiliomistaja.


Kuten yleensäkin kaikista autoistani, pidin pakusta hyvää huolta. Se kävi säännöllisesti huollossa, öljyt vaihdettiin jne. Menneenä kesänä siihen vaihdettiin ketju ja tarkistettiin, että kaikki on muutenkin kunnossa. Ennakoivana huoltona tehtiin pientä hitsausta pohjaan. 

 

Voit nähdä tämän pakun  Show-hommissa jatkossa, kun Vesa Kivimäki tiimeineen pörrää sillä kahdella pyörällä.


Kiitos videosta Jesse T.

 

Kommentit