Untamalan koulu myynnissäKuva kohteen ilmoituksesta Etuovi.com (19.4.2021)
 
 
Oletko haaveillut jostakin persoonallisesta ja erilaisesta kodista? Paikasta, jossa yhdistää työ ja vapaa-aika? Tarvitsetko työtilaa yrityksellesi tai itsellesi? Nautitko maaseudun rauhasta, kiireettömyydestä ja kyläyhteisön tuomasta tunnelmasta ja turvasta?

Tässä saattaisi olla sinulle juuri oikea kohde! Ihana vanha koulurakennus, joka on seisonut uljaana paikoillaan jo yli sadan vuoden ajan. Sen lattioita ovat kuluttaneet lukuisat lapset ja sen pihapiirissä on leikitty hurjat salapoliisileikit, ehkä kiipeilty puissa ja välillä otettu vähän mittaa toisistaan.

Tämä rakennus sopii vaikkapa juhlatilaksi pitopalveluyrittäjälle, taiteilijalle kodiksi ja työtilaksi, useamman sukupolven asunnoksi tai vapaa-ajan tilaksi perheelle tai ystäväporukalle. 
Ja jos vaikkapa eivät sukset luista samaan suuntaan, riittää tässä tilaa vetäytyä omaan rauhaan vaikkapa toiseen kerrokseen tai lähteä vaikkapa metsälenkille.
 
Tänne mahtuu vaikkapa oma kuntosali, ammattitason keittiö, makuusviitti kylppärillä jne. Mielikuvitus on rajana.
Upeat korkeat huoneet ovat iso bonus.


 Toki tällaisessa talossa riittää aina työtä ja vaivaa. Ottaen huomioon talon iän kunnostettavaa riittää, joten jonkinlainen pesämuna on hyvä olla takataskussa tai ahkeraa mieltä ja titavia käsiä tarvitaan paljon. 
 
 

Kommentit