Operaatio kota


 Kuvat MM

Kodan sijainti kiusasi minua alusta saakkka. Ajattelin jo kun olin katsomassa mökkiä, että jos tämän hankin, niin kota muuttaa toiseen paikkaan. Remppapuuhat eivät kuitenkaan aina mene kuin elokuvissa ja kodan kohtalo roikkui ilmassa ja hyvä niin. Kota nimittäin siirtyi paikkaan, johon sen ei olisi ollut mahdollista siirtyä aiemmin, koska kyseistä paikkaa ei ollut olemassa.

Leikkimökki siirtyi ensin. Se oli kodan vieressä, mutta taustalla oleva paju suorastaan kutsui sitä alleen. Sen paikka näytti heti paremmalta.  
 
Kun kota siirtyi uudelle paikalleen, myös sen käyttötarkoitus  muuttui totaalisesti. Siitä tuli ulkosauna. Mökin tuvan katon vanhoista paneeleista tuli katto saunaan. Säästin reilut 300 €, kun olimme purkaneet katon maltillisesti. Huisin huikeaa. Elämä kyllä välillä osaa yllättää niin perusteellisesti, että ei meinaa mukana pysyä!Kattoon uusi huopa.


Kiukaan ensimmäinen poltto, jossa saatiin tehdasrasvat pois. Onnistui kyllä yli odotusten tämä projekti. Sauna on todella lämmin ja mikä parasta, erittäin pienellä puumäärällä.Kommentit