Makkari edistyy
 Kuvat MM


Mökin remppa alkoi siitä, kun ryhdyin kaivamaan muovimaton ja lastulevyn alta lankkulattiaa. Mökillä kanssani ollut ystävä kysäisi, että oletko tutkinut, onko täällä vielä lankkulattia tallella. En ollut ja päätin heti ryhtyä tutkimaan. Hain varastosta sorkkaraudan ja ryhdyin vääntämään lastulevyjä pois.  Ja totta tosiaan lastulevyjen alta paljastui tapetti, peitetty ikkuna ja lattiasta lankkulattia.

Keväällä 2019 pääsin kiinni tähän tilaan. Katon ja lattian maalaus.


Listojen laittaminen oli todella työläs operaatio! Talon kulmat heittävä sinne tänne ja saman ongelman kanssa painitaan luonnollisesti tapetoinnissa. Tässä vaiheessa joutuu "katkaisemaan" vatupassin. Ainut tapa saada listat, oli tehdä ne pienistä pätkistä.

Seinien tapetointi on myös oma lukunsa. Vuodan pituus heitti noin 10 cm pisimmän ja lyhimmän välillä. 

Lisäksi totesin, että on ihan jäätävän huonoa liisteriä tämä yksi minulle puolipakolla myyty. En yhtään ihmettele, että niin kovasti sitä suositeltiin. Myyjä todennäköisesti halusi varastostaan eroon. 

Nyt sitten vielä sänky (on jo ostettu), pieni hylli seinään pikkutavaroille, matot, lamput ja pieni säilytystila muille tarpeellisille tavaroille. Paikka, johon laittaa vaatteet jne.  Kyllä tämä tästä. Vähitellen. 
Kommentit