Siirry pääsisältöön

Viikon 33 positiiviset


Kukkamuistoja keväältä. MM

Viikon 33 positiiviset
 1. Junnu pääsi kaverisynttäreille ja yökylään. Nämä taitavat olla niitä lapsuuden viimeisiä yökyliä. Sitten se elämä vaan vähitellen muuttuu.
 2. Työkaveri kutsui mukavan porukan koolle. Oli kiva istua iltaa parantamassa maailmaa.
 3. Sain putattua jälleen vähän vaatekaappia ja laitoimme Junnun pieniä vaatteita kiertoon. Huomaa jälleen kuinka paljon on tullut kasvua.
 4. Sienimetsään jos haluat mennä nyt, takuulla yllätyt! Ihanaa, kun lakkeja alkaa nousta sieltä ja täältä.
 5. Kukkamuistoja kesältä.
 6. Ystävältä kutsu jäätelölle. 
 7. Löydetty kiva ruokaohje broilerille, jota on ihan pakko kokeilla. 
 8. Hammaslääkärivisiitti. Saatiin taas suu kuntoon vuodeksi. 
 9. Tampere. Tampere, unelmieni kaupunki. Entinen kotikaupunkini jaksaa ilahduttaa ja sykähdyttää yhä. Tampereella on paljon hyviä ystäviä ja siihen liittyy paljon ihania muistoja. Paikka, johon voisin palata takaisin.Oli jälleen mukava viettää päivä mukavassa seurassa Mansessa.
 10. Superhyvä kesäloma. Aivan superhyvä. Voiko näin hyvää lomaa oikeasti edes olla?
 11. Kuluvalla viikolla on jääty vähän mökin purkutavoitteesta, mutta on muuten ollut mukavaa, joten eiköhän se korvaa "puutteet" tällä työrintamalla.
 12. Taiteiden yö. Yö taiteessa. Jälleen siis se aika, kun kesä kääntyy syksyyn. 
 13. Assari kouluun torstaina. 
 14. Junnun kouluun vasta tulevana maanantaina, muutama onnellinen lomapäivä vielä tiedossa.
 15. FB-lakko on pitänyt.
 16. Kävelty.
 17. Tyttöjen kanssa alessa tekemässä löytöjä. - 70 % kenkiä, paitoja, housuja. Junnu löysi itselleen mieleisen mekon ja Assari city-kumpparit ja takin. Itselleni löysin farkut  5 €:lla. 
 18. Tutustuin pariin mielenkiintoiseen tyyppiin Tampereella.
 19. Kirjoiteltu.
 20. Luettu. Olen niin tyytyväinen, että olen jälleen löytänyt lukemisen ilon!
 21. Niin antoisia keskusteluja johtajuudesta. Aihe tuntuu olevan pinnalla  juuri nyt. Ainakin LinkendIn:ssä olevissa keskusteluissa on kesän aikana ollut useita kirjoituksia johtamisesta ja sen merkityksestä. Pienet asiat saavat ihmeitä aikaan. Asiaa kuvaava ajatelma on levinnyt useaan kertaan eri henkilöiden sivujen kautta Tim McCluren ajatus"the biggest concern for any organization should be when their most passionate people become quiet". 
 22. Tyytyväinen hyvään asikaspalveluun vaatekaupassa. 
 23. Tyytyväinen asiakaspalveluun elektroniikkaliikkeessä. Upeaa pojat.
 24. Hoideltu valelääkärin duunia. 
 25. Nokkosia kuivattu vielä. Satokausi jatkuu, kun niitä leikkelee. Nokkonen pukkaa uutta kasvua ja niitä on mukava kerätä. Parhaita ne ovat kuitenkin silloin huhti-toukokuun vaihteessa. Maku on voimakkaimmillaan.
 26. Nautittu tulen loimusta ja paistettu makkaraa.
 27. Täysikuuta kohti mennään. Ihana katsoa sitä mökin ikkunasta.
 28. Hämärtymisen huomaa jo selvästi. Alkaa olla 22.30 jo melko pimeää.
 29. Nurmikkoa leikattu.
 30. Jumpattu.
 31. Kompostista saatu erittäin hyvää multaa. Muutama munankuori vielä näyttäytyi omana itsenään, mutta muuten oli erittäin hyvää tuotosta.
 32. Komposti siirretty toiseen paikkaan. Nyt se on ehkä siellä, missä sen kuuluukin olla. Siis ehkä.
 33. Poimittu punaisia viinimarjoja. 
 34. Purettu tupaa hieman yli tavoitteen. Ikävää vuorivillaa ja styroksia sekä polyuretaania. Niistä mikään ei sovellu hirsitalolle. Onneksi kysymyksessä on mökki eikä varsinainen asunto.
 35. Nautittu kasvavasta kuusta mökillä.
 36. Junnun kanssa naurettu Lemmikkien salaiselle elämälle. Hauska elokuva.
 37. Ikkuna löydetty tuvasta.
 38. Kellari löydetty tuvasta.
 39. Mökin multapenkki kunnossa. 
 40. Holmens NYC ja Neiti Marple. Tulihan sitä pätkä Hercule Poirotakin katsottua.Lähetetty Windows Phonesta

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muutos I

Kuvat MM

Ajattelin koota tähän mökin rempan vaiheista hieman materiaalia muistiin, jotta on helppo sitten katsoa, mitä on tullut tehtyä. Remppasuunnitelma ei ole kaikilta osin ihan pitänyt, sillä mukaan mahtuu sellaisia asioita, joita en osannut ottaa huomioon suunnitelmaa laatiessani. Jatkan sitten jossakin vaiheessa, kun homma on taas edennyt, tästä aiheesta otsikolla Muutos II.

Muutos on kyllä aika valtava. Ensiksi siitä ostohetkestä, rempan pölyisimmästä vaiheesta, tähän hetkeen. 

Aivan alussa mökki näytti tältä. Ihan söpö. Monen mielestä. Minunkin. Noin päällisin puolin. Mutta sisäinen timpurini vaati tehdä muutamalle suoranaiselle virheelle jotakin.
Ja minä tartuin ihan ensiksi sorkkarautaan ja hajotin ihan ensiksi kuistin. Ja sitten  terassin ystävän avustuksella. Siinä meni pari päivää, että saatiin kaikki purettua ja lankut kasaan. Samaan aikaan nappasin käteen lapion ja aloin, naapureiden kauhuksi, tuhota taloa ympäröiviä kukkapenkkejä sekä kaivaa esiin kissanluukkuja. Rap…

Operaatio kasvimaa

Kuvat MM

Minulla oli tänään maanataivapaa, johtuen lauantaina olleesta työpäivästä. Käytin tilaisuuden tietenkin hyväkseni ja heti aamulla suuntasin mökille.  Sain kuin sainkin kaikki loput lavat täyteen maa-ainesta. Olin ajatellut tekeväni neljä laatikkoa tänään, mutta sää suosi ja koska homma sujui, jatkoin lapiointia laatikko laatikolta.  Kuvat MM

Operaatio kasvimaa edistyy. Siirsin monivuotiset yrtit uuteen paikkaan, jotta kykenin laittamaan toisen kuljetuskauluksen kaikkiin kohtiin.


Kasvulaatikoita on nyt yhteensä 13 kpl. Yhdessä on kasvihuone päällä ja 12 ovat ilman.  


Täytyy myöntää, että on aika helpottunut olo. Voin tulevana viikonloppuna keskittyä tulevan kasvihuoneen nurkilla maa-aineksen siirtelemiseen ja kantojen kaivelemiseen. Jos sataa, putsaan takkaa.

Elämäni kallein lounas: tarjosi M. Pinta ja kattoi ja valmisti Hotelli Route Laihia

Söin eilen elämäni kalleimman lounaan. En sano nyt hintaa, mutta lounaan saaminen "ilmaiseksi" edellytti minulta mökin ostamista, joten syystä voin siis sanoa, että empiiristä kokemusta on nyt sitten siitäkin, että oikeasti ilmaisia lounaita ei ole. Olin jo melkein unohtanut koko lounaan, joten syömätömänä lounaasta olisi hyötynyt vain Laihian hotelli- ravintola Route.Pääsivät yllättämään erittäin positiivisesti tädin nämä kaksi laihialaista yritystä. Ensinnäkin todettakoon, että täti on tehnyt aika monta asuntokauppaa (sekä osake että kiinteistö) elämänsä aikana ja M. Pinta Laihian Lakeuden asunto - ja kiinteistönvälitys LKV [A] Laihian kirkonkylästä pääsi kyllä yllättämään positiivisesti. Asiantuntemus oli aivan omaa luokkaansa.
M. Pinnan 37  vuoden kokemus asunto- ja kiinteistönkaupassa näkyi. Hän on myös julkinen kaupanvahvistaja, joten kiinteistönkauppa hoitui hänen luonaan varsin näppärästi. Lisäksi M. Pinta on toistaiseksi ensimmäinen välittäjä, joka oli koonnut ka…