Viikon 6 positiiviset



  1. Aurinkoa!
  2. Entisen opiskelijan viesti sähköpostissa lämmitti. Tuntuu kivalta, kun saa aina välillä kirjavinkkejä, kuulumisia, kertomuksia onnistumisista ja yms. niiltä, jotka ovat menneet jo eteenpäin.
  3. Kuljetusta, kuskausta ja kannustamista.
  4. Pari tapaamista mielenkiintoisten projektien parissa.
  5. Mökille uusi, ihana pöytä.
  6. Kirjoittamista ja lukemista.
  7. Saatu maalattua eteinen ja keittiön teippaaminen aloitettu. Vähän hidasta puuhaa, kun täytyy siirrellä tavaroita edestakaisin, mutta on ihanaa, kun on koti, jota voi kunnostaa.
  8. Maalarinteippiä löytyi mukavaan hintaa kaupasta.
  9. Muistitikkuja edullisesti Tokmannilta. 32 GB á 10 €/kpl.
  10. Junnun kanssa katsottiin "Morsiammen isä."
  11. Yks, kaks yllättäen hankin uuden käytetyn V70. 2.0 Eihän tässä tainnut olla mitään järkeä, sillä minulla on juuri samanlainen hyväkuntoinen V70 2,5 koneella. Mutta hyvää ei voi jättää kauppaan.
  12. Kolmen auton "luokussa". Pohdin ryhdynkö myymään jompaa kumpaa entistä autoani. Ehkä paku menee myyntiin. Se on palvellut remppaa tähän asti mainiosti ja kun tietyt asiat alkavat olla valmiina, tarve pakulle on vähentynyt huomattavasti.
  13. Katseli trafin omapalvelusta listaa. Neljä erilaista vekotinta rekisteröitynä. Tämä on kyllä jo saavutus. Pitäisiköhän ruveta vuokraamaan näitä kaikkia kulkupelejä ja perustaa tällaisten edullisten autojen autovuokraamo.
  14. Visiitti ystävävanhuksen luo ilahdutti puolin ja toisin. Pitäisi vain käydä useammin.
  15. Assarille on etsitty kenkiä ja nyt sitten näyttää siltä, että on löydettykin, ainakin sellaisia, joita voi käydä kokeilemassa.
  16. Eteinen saatu maalattua. Näyttää hyvältä. Tulevalla viikolla vuorossa keittiö.
  17. Tuuletettu työkaverin kanssa. 
  18. Sekkailua autonhakureissulla. Kokemuspankissa jälleen ainutlaatuisia ja eksoottisia once in lifetime -juttuja. Näitä on mukava muistella vanhainkodissa.
  19. Junnun viikonlopun leiri onnistui yli odotusten. Haluaa jo uudelle. Nämä leirit ovat kyllä ihana juttu. Kiitos kaikille, jotka ovat mukana tällaisessa työssä. Paljon asioita tehdään vapaaehtoisvoimin.
  20. Sanoin, että en osta mitään isompaa uutta, jos en saa Loton päävoittoa,  joten tällaiset isommat hankinnat voi iloisin mielin jättää tekemättä. 
  21. Öljylöytö kaupassa. Italialainen neitsytoliiviöljy - 50 %. Hamstrasin kaikki näkemäni pullot. 
  22. Riistakäristystä hankittu pakastin pullolleen.
  23. Repsahtanut vain kaksi kertaa karkkeihin kuluvana vuonna. Ja syöntimäärä on ollut todella pieni. Yhteensä 8 kpl.
  24. FB -lakko on pitänyt tähän saakka. 
  25. Keittiön tyhjääminen maalaamista varten aloitettu.



Lähetetty Windows Phonesta

Kommentit