Joulu on tulossa

Mau!

Täti on huomannut, että joulu on tulossa. Voi, voi. Ette voi kuvitella, mikä sekasotku. Mutta sentään jotakin hauskaakin täti on löytänyt. Laitan teille tässä linkin tästä tädin joulutarinalöydöksestä. Kas tässä.

Assarit ovat olleet todella kilttejä. Prinsessaa ja minua on hajattu ja paapottu. Ollaan saatu ruokaa ja kaikenlaista kivaa. Minä pääsin yhden assarin kanssa joulukorttiinkin. Ennenhän ne olivat hevosen kanssa kuvassa, mutta nyt näköjään kelpaa kissakin, joka on sentään hevosta huomattavasti maltillisemman kokoinen eläin ja vie kuvapinta-alastakin vain pienen osan. 


Ja onhan sitten muuten tietenkin tuo positiivareiden joulukalenterikin, jota täti hoilottelee täällä. Sitä vaan ei kukaan oikein meinaa kestää. Me mennään prinsessan kanssa aina pakoon siinä vaiheessa, kun se aloittaa. Onneksi joulu on kohta ja kalenteri loppuu ja loppuu sitten hoilottaminenkin.
Olkaa kiltisti, jos se joulupukki sattuisi muistamaan teitäkin kaikkia!


Terveisin 

Otto
ammattikissa

Kommentit

  1. Mun ensimmäinen kommentti katos jonnekin taivaan tuuliin :( Hyvä että ootte hegissä. Ehdin jo pelätä, että se hammaslääkäri olikin joku valejuttu. Ei muuta kun oikein herkullista joulua teille!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti