Täti leipoi leipää

Mau Kamut!

Kuvan lähde: Kotilieden leivontakirja

Kyllä saa taas yks pieni sakemanni kävelyttää erästä tätiä, on meinaan sen verran paljon taas leivottu leipää ja kaikkea muutakin syötäväksi kelpaavaa, että heikompia tässä rupeaa ihan hirvittämään. Täti laittoi vastaleivotulle perunarieskalle voita ja keitti kupin teetä ja istuskeli tyytyväisen näköisenä syömässä leivän toisensa jälkeen. Näytti siltä, että tädin vatsa on täysin pohjaton...

Huomautinkin asiasta tädille ja se vaan totesi, että sillä on hyvin kehittynyt leipämaha. Huhtikuu on muutenkin sellaista juhlallista aikaa. Kaikilla assareilla, siis niillä, jotka vielä punkkaavat tädin kanssa on erinäisiä juhlia juuri huhtikuussa. Osa juhlista jatkuu toukokuussakin ja sitten taas on vähän taukoa ja alkaa uusi juhlapläjäys. Täti leipoo kakkuja ja marmattaa, kun joku käy kähveltämässä osan tädin pursottamista koristekukista. Täti sanoo, että niissä on niin kovaa vääntöä, että ei kannattaisi tulla heti kaikkia popsimaan suuhunsa.

Täti tekee kukkia sellaista oikein vahvasta sokerimassasta, jota voi taivutella vähän sinne ja tänne.

Sitten hutikuussa on pelaaja-assarin treffejä joukkueensa kanssa. Milloin on talvikauden päätösjuhla, jolloin syödään kakkua ja muuta kivaa. Sitten on kesäkauden suunnittelupalaveri, jossa taas syödään hyvää ja herkullista. Niin ne pelaajat juoksevat juhlasta toiseen, tuleekohan siitä itse pelaamisesta oikein mitään? Traineri ei joudu ainakaan työttömäksi.


Terveisin
 
Otto
ammattikissa



Kommentit

  1. Onha trainerilla jotain tekemistä, kun ulkoiluttaa tätiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mau!

      Sanos muuta. Saa olla kurakelilläkin ulkona. Kylmä tuuli ja vesisade ei ole sellainen yhdistelmä, josta kissa nauttisi.

      Terveisin

      Otto
      ammattikissa

      Poista

Lähetä kommentti