Kuinka puhua koiraa?

Mau Kamut!

Täti sanoi, että sen pitäisi ruveta opiskelemaan koiraa. Siksi se käski assari 1 käydä assari 4 kanssa kirjastoautolla (joka tulee tädin asunnon oven eteen, vaikka täti asuu kaupungissa. Mitä loistavaa palvelua! <3 <3 <3, sanoo täti. Minä taas olen sitä mieltä, että tädin olisi hyvä kävellä tuonne kirjastoon ja hakea kaikki kirjat sieltä. Tulisi kävelyä.)

Täti sai kolme kirjaa, josta se ekan laittoi heti pois. Siinä ei ollut kovin syvällistä asiaa, sanoi täti, joka haluaa silloin oikeasti asiaa, kun se ryhtyy ottamaan asioista selvää.

Jan Fennellin (ks. myös Wikipediasta) Koulutan koriani -teos (2002/2003 Karisto, Hämeenlinna.) sai tädin hyrisemään, sillä tämä täti on ammentanut oppinsa Monty Robertsilta, joka on tunnettu setä hevosmaailmasta ja jonka opeilla täti käsitteli sitä sen hevostakin. Täti siis heti tajusi, että on kysymys johtajuudesta.


Sitten täti löysi myös blogin, jonka nimenä on: Kuinka puhutaan koiraa? Täti tietenkin heti ryhtyi tutkimaan myös sitä. Blogi vaikuttaa oikein hyvältä ja järkevältä. Blogia pitää Jan Fennell-auktorisoitu koirankouluttaja.Amichien bondingJa miksi täti ei yhtä suurella innolla sitten opiskele kissaa? Kysyn vaan näin ihan ohimennen.

Terveisin

Otto
ammattikissa
Kommentit

 1. Varmaan kun se koira tarvii enemmän kuria :)

  VastaaPoista
 2. Mau Amalia!

  Tädin kannattaisi varmaan ryhtyä kirjoittamaan koira-suomi-koira -sanakirja.
  Tuo Traineri on nimittäin yhtä juntti kuin täti. Kumpikin meinaa mennä aina vähän omaan suuntaansa. Yleensä täti voittaa. Täti menee sinne minne täti haluaa ja Traineri joutuu haluamaan sinne, minne täti menee.

  Oikeastaan mun käy tuota Traineria jo vähän sääliksi.

  Terveisin

  Otto
  ammattikissa

  VastaaPoista

Lähetä kommentti