Täti sanoi,että


se ei ole ollenkaan niin varma, että mitä se tekee.

Lasku ei ole vielä tullut ja mä olin vähän liian aikaisin ryhtynyt remonttihommiin. Tädin tapettimaku on vanhanaikainen ja pliisu se ei sovi yhtään tällaiselle rokkikoiralle, kun mä. Pitäisihän tädin oikeasti tajuta, että multakin pitäisi vähän kysellä näitä juttuja.

Täti sanoi, että se ei jaksa yhtään kestää mitään tällaista.

No mä otin kaikista viattomimman ilmeeni tietenkin ja sanoi, että en se minä ollut, se oli Pirkka. Täti siitä vaan suuttui enemmän ja nyt se ei puhu mulle mitään. Menee ohi ihan kuin mua ei olisi olemassakaan.Ankeaa tämä pienen koiran elämä.

Terveisin

Elsa
remonttikoira
Lähetetty Windows Phonesta

Kommentit

 1. Voi ja kun hyvän hyvyyttäs vähän remontoit ��

  VastaaPoista
 2. Nyt kuule Amalia kävi oikeasti hullusti. Täti otti herneen (ison) nenäänsä ja laittoi viestiä Minnalle ja sanoi, että se palauttaa mut. Sitten se vaan laittoi mut autoon ja vei takas. Sanoi, että se katteli edellistä koheltajaa 2 vuotta ennen kuin tajusi päästää irti ja että se yritti suudella sammakkoa prinssiksi 26 vuotta eikä onnistunut. Nyt kuulemma se tekee päätökset ihan liukuhihnalta.

  :( kyllä se oli murheellinen.
  Minäkin vähän. Muodollisesti.

  Terveisin Elsa, joka sai potkut tädin eläintarhasta

  VastaaPoista
 3. Ehkä kannattaisi ottaa suosiolla joku muu rotu kun saku joka kuitenkin jalostettu käyttökoiraksi eikä sohvasesseksi.. Varsinkaan kun nämä on olleet aikuisia kodinvaihtajia joten ongelmia ollut jo ilmeisesti edellisessäkin kodissa kun kerta uutta kotia ovat vailla. Sellaiset on aina lähes poikkeuksetta jonkin asteisia ongelmakoiria josta pitäisi päätyä vain kokeneiden koiraihmisten käsiin tai sitten suoraan piikille.
  Joku pieni seurakoira olisi rotuna varmaan aika paljon parempi vaihtoehto? Tai sitten ihan vaan kissa...

  VastaaPoista
 4. Jep. Taidankin tosiaan siirtyä kissoihin niitä(kin) on elämän aikana useampi ollut. Ehkä seuraava kisuli on sitten liikeri tai tiikoni. =D

  VastaaPoista

Lähetä kommentti