Siirry pääsisältöön

Täti sanoi,että


se ei ole ollenkaan niin varma, että mitä se tekee.

Lasku ei ole vielä tullut ja mä olin vähän liian aikaisin ryhtynyt remonttihommiin. Tädin tapettimaku on vanhanaikainen ja pliisu se ei sovi yhtään tällaiselle rokkikoiralle, kun mä. Pitäisihän tädin oikeasti tajuta, että multakin pitäisi vähän kysellä näitä juttuja.

Täti sanoi, että se ei jaksa yhtään kestää mitään tällaista.

No mä otin kaikista viattomimman ilmeeni tietenkin ja sanoi, että en se minä ollut, se oli Pirkka. Täti siitä vaan suuttui enemmän ja nyt se ei puhu mulle mitään. Menee ohi ihan kuin mua ei olisi olemassakaan.Ankeaa tämä pienen koiran elämä.

Terveisin

Elsa
remonttikoira
Lähetetty Windows Phonesta

Kommentit

 1. Voi ja kun hyvän hyvyyttäs vähän remontoit ��

  VastaaPoista
 2. Nyt kuule Amalia kävi oikeasti hullusti. Täti otti herneen (ison) nenäänsä ja laittoi viestiä Minnalle ja sanoi, että se palauttaa mut. Sitten se vaan laittoi mut autoon ja vei takas. Sanoi, että se katteli edellistä koheltajaa 2 vuotta ennen kuin tajusi päästää irti ja että se yritti suudella sammakkoa prinssiksi 26 vuotta eikä onnistunut. Nyt kuulemma se tekee päätökset ihan liukuhihnalta.

  :( kyllä se oli murheellinen.
  Minäkin vähän. Muodollisesti.

  Terveisin Elsa, joka sai potkut tädin eläintarhasta

  VastaaPoista
 3. Ehkä kannattaisi ottaa suosiolla joku muu rotu kun saku joka kuitenkin jalostettu käyttökoiraksi eikä sohvasesseksi.. Varsinkaan kun nämä on olleet aikuisia kodinvaihtajia joten ongelmia ollut jo ilmeisesti edellisessäkin kodissa kun kerta uutta kotia ovat vailla. Sellaiset on aina lähes poikkeuksetta jonkin asteisia ongelmakoiria josta pitäisi päätyä vain kokeneiden koiraihmisten käsiin tai sitten suoraan piikille.
  Joku pieni seurakoira olisi rotuna varmaan aika paljon parempi vaihtoehto? Tai sitten ihan vaan kissa...

  VastaaPoista
 4. Jep. Taidankin tosiaan siirtyä kissoihin niitä(kin) on elämän aikana useampi ollut. Ehkä seuraava kisuli on sitten liikeri tai tiikoni. =D

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muutos I

Kuvat MM

Ajattelin koota tähän mökin rempan vaiheista hieman materiaalia muistiin, jotta on helppo sitten katsoa, mitä on tullut tehtyä. Remppasuunnitelma ei ole kaikilta osin ihan pitänyt, sillä mukaan mahtuu sellaisia asioita, joita en osannut ottaa huomioon suunnitelmaa laatiessani. Jatkan sitten jossakin vaiheessa, kun homma on taas edennyt, tästä aiheesta otsikolla Muutos II.

Muutos on kyllä aika valtava. Ensiksi siitä ostohetkestä, rempan pölyisimmästä vaiheesta, tähän hetkeen. 

Aivan alussa mökki näytti tältä. Ihan söpö. Monen mielestä. Minunkin. Noin päällisin puolin. Mutta sisäinen timpurini vaati tehdä muutamalle suoranaiselle virheelle jotakin.
Ja minä tartuin ihan ensiksi sorkkarautaan ja hajotin ihan ensiksi kuistin. Ja sitten  terassin ystävän avustuksella. Siinä meni pari päivää, että saatiin kaikki purettua ja lankut kasaan. Samaan aikaan nappasin käteen lapion ja aloin, naapureiden kauhuksi, tuhota taloa ympäröiviä kukkapenkkejä sekä kaivaa esiin kissanluukkuja. Rap…

Operaatio kasvimaa

Kuvat MM

Minulla oli tänään maanataivapaa, johtuen lauantaina olleesta työpäivästä. Käytin tilaisuuden tietenkin hyväkseni ja heti aamulla suuntasin mökille.  Sain kuin sainkin kaikki loput lavat täyteen maa-ainesta. Olin ajatellut tekeväni neljä laatikkoa tänään, mutta sää suosi ja koska homma sujui, jatkoin lapiointia laatikko laatikolta.  Kuvat MM

Operaatio kasvimaa edistyy. Siirsin monivuotiset yrtit uuteen paikkaan, jotta kykenin laittamaan toisen kuljetuskauluksen kaikkiin kohtiin.


Kasvulaatikoita on nyt yhteensä 13 kpl. Yhdessä on kasvihuone päällä ja 12 ovat ilman.  


Täytyy myöntää, että on aika helpottunut olo. Voin tulevana viikonloppuna keskittyä tulevan kasvihuoneen nurkilla maa-aineksen siirtelemiseen ja kantojen kaivelemiseen. Jos sataa, putsaan takkaa.

Elämäni kallein lounas: tarjosi M. Pinta ja kattoi ja valmisti Hotelli Route Laihia

Söin eilen elämäni kalleimman lounaan. En sano nyt hintaa, mutta lounaan saaminen "ilmaiseksi" edellytti minulta mökin ostamista, joten syystä voin siis sanoa, että empiiristä kokemusta on nyt sitten siitäkin, että oikeasti ilmaisia lounaita ei ole. Olin jo melkein unohtanut koko lounaan, joten syömätömänä lounaasta olisi hyötynyt vain Laihian hotelli- ravintola Route.Pääsivät yllättämään erittäin positiivisesti tädin nämä kaksi laihialaista yritystä. Ensinnäkin todettakoon, että täti on tehnyt aika monta asuntokauppaa (sekä osake että kiinteistö) elämänsä aikana ja M. Pinta Laihian Lakeuden asunto - ja kiinteistönvälitys LKV [A] Laihian kirkonkylästä pääsi kyllä yllättämään positiivisesti. Asiantuntemus oli aivan omaa luokkaansa.
M. Pinnan 37  vuoden kokemus asunto- ja kiinteistönkaupassa näkyi. Hän on myös julkinen kaupanvahvistaja, joten kiinteistönkauppa hoitui hänen luonaan varsin näppärästi. Lisäksi M. Pinta on toistaiseksi ensimmäinen välittäjä, joka oli koonnut ka…