Siirry pääsisältöön

Paremmin kuin hyvin-toistaiseksi


Kuvat MM

Meillä on mennyt paremmin kuin hyvin, ainakin toistaiseksi. Minua jännitti, että kuinkahan tämän nuoren herran kanssa käy. Syökö se, vinkuuko se yöt jne. 

Se on syönyt heti ekasta päivästä lähtien hyvällä ruokahalulla. Pissa osuu paperille, mutta kakan kanssa ollaan vielä vähän pulassa. Kakka menee mieluummin matolle kuin sanomalehdelle.

Yöt on nukuttu hyvin. Tosin se yritti kahtena ensimmäisenä yönä tulla viereen nukkumaan, mutta koiran on koira ja sen paikka ei ole sängyssä. (Kuuluisia viimeisiä sanoja, kuka tietää...)

Aamulla sillä on vähän kankeutta lähteä lenkille. Se ei ole yhtään ilahtunut siitä, että olen viemässä sitä ulos heti 5.30. Eilen aamulla se pani lattialle maata ja yritti olla aivan ohuena, jotta en saisi sitä nostettua siitä mukaani.

Päivälenkille se ei halunnut lähteä tiistaina, nimittäin kun Assari oli ottanut esiin hihnan ja valjaat se oli lähtenyt vauhdilla pakoon.

Lenkit, jos niitä voi tässä vaiheessa vielä lenkeiksi kutsua, ovat todella lyhyitä. Lenkin jälkeen pentu on hyvin, hyvin väsynyt. Nukkuu monta tuntia niin, että ei reagoi mihinkään ääneen eikä tuoksuun.

Viikon aikana pentu on kasvanut todella paljon.

Kaiken muun lisäksi nyt mökillä on sitten metsästyskoira, joten varokaa kaikki hiiret ja rotat. Ehkä tiipetinspanieli rauhoittaa  sopivasti ja tästä yksilöstä ei tule niin metsästysviettistä. No ainakin riehumisenergiaa tällä pennulla piisaa. Ihan niin kuin pennulla pitääkin.

Terveisin 

Täti
koiranhoitaja


 


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muutos I

Kuvat MM

Ajattelin koota tähän mökin rempan vaiheista hieman materiaalia muistiin, jotta on helppo sitten katsoa, mitä on tullut tehtyä. Remppasuunnitelma ei ole kaikilta osin ihan pitänyt, sillä mukaan mahtuu sellaisia asioita, joita en osannut ottaa huomioon suunnitelmaa laatiessani. Jatkan sitten jossakin vaiheessa, kun homma on taas edennyt, tästä aiheesta otsikolla Muutos II.

Muutos on kyllä aika valtava. Ensiksi siitä ostohetkestä, rempan pölyisimmästä vaiheesta, tähän hetkeen. 

Aivan alussa mökki näytti tältä. Ihan söpö. Monen mielestä. Minunkin. Noin päällisin puolin. Mutta sisäinen timpurini vaati tehdä muutamalle suoranaiselle virheelle jotakin.
Ja minä tartuin ihan ensiksi sorkkarautaan ja hajotin ihan ensiksi kuistin. Ja sitten  terassin ystävän avustuksella. Siinä meni pari päivää, että saatiin kaikki purettua ja lankut kasaan. Samaan aikaan nappasin käteen lapion ja aloin, naapureiden kauhuksi, tuhota taloa ympäröiviä kukkapenkkejä sekä kaivaa esiin kissanluukkuja. Rap…

Operaatio kasvimaa

Kuvat MM

Minulla oli tänään maanataivapaa, johtuen lauantaina olleesta työpäivästä. Käytin tilaisuuden tietenkin hyväkseni ja heti aamulla suuntasin mökille.  Sain kuin sainkin kaikki loput lavat täyteen maa-ainesta. Olin ajatellut tekeväni neljä laatikkoa tänään, mutta sää suosi ja koska homma sujui, jatkoin lapiointia laatikko laatikolta.  Kuvat MM

Operaatio kasvimaa edistyy. Siirsin monivuotiset yrtit uuteen paikkaan, jotta kykenin laittamaan toisen kuljetuskauluksen kaikkiin kohtiin.


Kasvulaatikoita on nyt yhteensä 13 kpl. Yhdessä on kasvihuone päällä ja 12 ovat ilman.  


Täytyy myöntää, että on aika helpottunut olo. Voin tulevana viikonloppuna keskittyä tulevan kasvihuoneen nurkilla maa-aineksen siirtelemiseen ja kantojen kaivelemiseen. Jos sataa, putsaan takkaa.

Elämäni kallein lounas: tarjosi M. Pinta ja kattoi ja valmisti Hotelli Route Laihia

Söin eilen elämäni kalleimman lounaan. En sano nyt hintaa, mutta lounaan saaminen "ilmaiseksi" edellytti minulta mökin ostamista, joten syystä voin siis sanoa, että empiiristä kokemusta on nyt sitten siitäkin, että oikeasti ilmaisia lounaita ei ole. Olin jo melkein unohtanut koko lounaan, joten syömätömänä lounaasta olisi hyötynyt vain Laihian hotelli- ravintola Route.Pääsivät yllättämään erittäin positiivisesti tädin nämä kaksi laihialaista yritystä. Ensinnäkin todettakoon, että täti on tehnyt aika monta asuntokauppaa (sekä osake että kiinteistö) elämänsä aikana ja M. Pinta Laihian Lakeuden asunto - ja kiinteistönvälitys LKV [A] Laihian kirkonkylästä pääsi kyllä yllättämään positiivisesti. Asiantuntemus oli aivan omaa luokkaansa.
M. Pinnan 37  vuoden kokemus asunto- ja kiinteistönkaupassa näkyi. Hän on myös julkinen kaupanvahvistaja, joten kiinteistönkauppa hoitui hänen luonaan varsin näppärästi. Lisäksi M. Pinta on toistaiseksi ensimmäinen välittäjä, joka oli koonnut ka…