Siirry pääsisältöön

Toinen päivä tädin eläintarhassa


Haukotus.... mua kuulkaa vähän väsyttää tämä elämä täällä tädin luukussa.  Eilen tuli rampattua kolmisen tuntia siellä sun täällä ja tänään sitten aamulla taas kävelimme ensalkuun tunnin  lenkin. Voi kuulkaa, käytiin meren rannalla ja yhden ihanan mutaojan reunalla, mutta täti ei päästänyt mua kumpaankaan paikkaan, vaikka mä yritin opastaa sen hienovaraisesti molempiin paikkoihin. Täti sanoi, että se ei harrasta avantouintia. En kyllä tajunnut ollenkaan, sillä mä en nähnyt missään avantoa, mutta avovettä oli senkin edestä.


No se siitä. Sitten me tultiin tänne kotiin. Nähtiin ulko-ovella yks naapurikin ja se meinasi tulla liian lähelle tätiä ja mä vähän varoitin sitä. Murahdin ja näytin hampaitani. Se oli ensimmäinen varoitus. Seuraavalla kerralla mä en kauhian paljon taida vaivautua varoittamaan. Tädin lähdelle on turha pyrkiä.


 Sain yhden perintöleun. Siis tämä on Ronjan vanha. Ronjalla lelu kesti kaksi vuotta. Se oli saanut sen silloin kun se oli muuttanut tädin luukkuun ja mä tein tästä selvää alle vuorokaudessa.


Mulle ei oo myöskään kelvannut nukkumapaikaksi työpöydän alusta, jossa mun patjani oli eka. Täti luuli, että mä haluan saman kämpän. Sanoin tädille, että ei kuule käy. Mä haluan nähdä kaiken, mitä talossa tapahtuu ja siksi mä raahasinkin patjani keskelle lattiaa. Ei se kuulkaa nyt niin voi olla, että koira ei sentään saa mistään asiasta päättää. Ja makuuhuone on kyllä yks sellainen juttu, joka on aika tärkeä asia.


Terveisin

Elsa
sisustajakoira


Lähetetty Windows Phonesta

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muutos I

Kuvat MM

Ajattelin koota tähän mökin rempan vaiheista hieman materiaalia muistiin, jotta on helppo sitten katsoa, mitä on tullut tehtyä. Remppasuunnitelma ei ole kaikilta osin ihan pitänyt, sillä mukaan mahtuu sellaisia asioita, joita en osannut ottaa huomioon suunnitelmaa laatiessani. Jatkan sitten jossakin vaiheessa, kun homma on taas edennyt, tästä aiheesta otsikolla Muutos II.

Muutos on kyllä aika valtava. Ensiksi siitä ostohetkestä, rempan pölyisimmästä vaiheesta, tähän hetkeen. 

Aivan alussa mökki näytti tältä. Ihan söpö. Monen mielestä. Minunkin. Noin päällisin puolin. Mutta sisäinen timpurini vaati tehdä muutamalle suoranaiselle virheelle jotakin.
Ja minä tartuin ihan ensiksi sorkkarautaan ja hajotin ihan ensiksi kuistin. Ja sitten  terassin ystävän avustuksella. Siinä meni pari päivää, että saatiin kaikki purettua ja lankut kasaan. Samaan aikaan nappasin käteen lapion ja aloin, naapureiden kauhuksi, tuhota taloa ympäröiviä kukkapenkkejä sekä kaivaa esiin kissanluukkuja. Rap…

Operaatio kasvimaa

Kuvat MM

Minulla oli tänään maanataivapaa, johtuen lauantaina olleesta työpäivästä. Käytin tilaisuuden tietenkin hyväkseni ja heti aamulla suuntasin mökille.  Sain kuin sainkin kaikki loput lavat täyteen maa-ainesta. Olin ajatellut tekeväni neljä laatikkoa tänään, mutta sää suosi ja koska homma sujui, jatkoin lapiointia laatikko laatikolta.  Kuvat MM

Operaatio kasvimaa edistyy. Siirsin monivuotiset yrtit uuteen paikkaan, jotta kykenin laittamaan toisen kuljetuskauluksen kaikkiin kohtiin.


Kasvulaatikoita on nyt yhteensä 13 kpl. Yhdessä on kasvihuone päällä ja 12 ovat ilman.  


Täytyy myöntää, että on aika helpottunut olo. Voin tulevana viikonloppuna keskittyä tulevan kasvihuoneen nurkilla maa-aineksen siirtelemiseen ja kantojen kaivelemiseen. Jos sataa, putsaan takkaa.

Elämäni kallein lounas: tarjosi M. Pinta ja kattoi ja valmisti Hotelli Route Laihia

Söin eilen elämäni kalleimman lounaan. En sano nyt hintaa, mutta lounaan saaminen "ilmaiseksi" edellytti minulta mökin ostamista, joten syystä voin siis sanoa, että empiiristä kokemusta on nyt sitten siitäkin, että oikeasti ilmaisia lounaita ei ole. Olin jo melkein unohtanut koko lounaan, joten syömätömänä lounaasta olisi hyötynyt vain Laihian hotelli- ravintola Route.Pääsivät yllättämään erittäin positiivisesti tädin nämä kaksi laihialaista yritystä. Ensinnäkin todettakoon, että täti on tehnyt aika monta asuntokauppaa (sekä osake että kiinteistö) elämänsä aikana ja M. Pinta Laihian Lakeuden asunto - ja kiinteistönvälitys LKV [A] Laihian kirkonkylästä pääsi kyllä yllättämään positiivisesti. Asiantuntemus oli aivan omaa luokkaansa.
M. Pinnan 37  vuoden kokemus asunto- ja kiinteistönkaupassa näkyi. Hän on myös julkinen kaupanvahvistaja, joten kiinteistönkauppa hoitui hänen luonaan varsin näppärästi. Lisäksi M. Pinta on toistaiseksi ensimmäinen välittäjä, joka oli koonnut ka…