Tapetointihommia

Kuvat MM 

Hain jo taas uusia tapetteja, sillä yksi kohde suorastaan huutaa uutta paperia seiniin. Olen pääsääntöisesti aika vaaleiden värien ystävä. Yksinkertaista ja selkeää. (Yläkuva.)


Nyt kuitenkin otin kaupasta tapetteja, jotka poikkeavat täysin aiemmasta tyylistäni. (Kuvat alla.) Sain kyllä jo  nyt ennalta hieman sellaisia kommentteja, että tuo ei nyt ole ihan viisasta. Ehkä nyt kuitenkin toimin vähemmän viisaasti. Tyylin saa muutettua, jos se ei sitten jostakin syystä kuitenkaan nappaa.



Mielestäni on ihan o.k juuri tähän tilaan. Tapetissa on pientä kukkaa ja se sopii mielstäni juuri tähän tilaan.

 
Tavoitteena on saada tämä kohde valmiiksi kesäksi. Sitten sitä voi vuokrata lyhytaikaiseen käyttöön. Myös pidempiaikaisesta vuokrauksesta voidaan keskustella. Kiinteistössä on tilava olohuone, jossa on takka. Kolme makuu/työhuonetta, joihin majoittuu yhteensä 4-6 henkilöä. Pieni sauna ja tilava pesuhuone sekä terassi vilvoitteluun löytyvät myös. Pesutiloista löytyy pyykinpesukone. 

Keittiössä on varustuksena sähköliesi, jääkaappi ja astianpesukone ja myös mikroaaltouuni ja muut arjen tärkeät pienkoneet löytyvät. Lisävarustuksesta voidaan neuvotella.


 
 

Kiinteistö sijaitsee Lapuanjoen varrella ja siinä on suuri tontti. Talviaikaan pääset mukavasti laskettelemaan Simpsiön rinnehiihtokeskukseen ja kesällä voit osallistua maakunnan tapahtumiin.


Arvio kohteen valmistumisesta on heinäkuu 2024. Teen uuden postauksen sitten kun kaikki on tip top. Fiiliksen mukaan väliaikatietoja.

 

 

 

 


 

Kommentit

  1. Voit ottaa yhteyttä laittamalla viestisi kommenttikenttään.
    Laita yhteystietoihisi viestiin. Saan siitä sähköpostisi, johon vastaan sinulle.
    Älä laita tietoa sähköpostistasi julkisesti kommenttikenttään.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti