Siirry pääsisältöön

Viikon 17 positiiviset 2018


 Kuvat MM
(Kuva vuodelta 2017)

 1. Pientä puuhastelua.
 2. Paku pääsi virallisesti baanalle! Suolistohuuhtelu tehtiin ja verenkiertojärjestelmä tarkastettiin. Vielä pitää vähän säätää.
 3. Lavalle on lastattu mm. kuormalava.
 4. Tilattu kirja saapui. Harmi, kun sieltä puuttui yksi, minkä olisin halunnut. 
 5. Ja sitten taas saatu vähän järjestelyjä. Omantakeista ongintaa. 
 6. Junnun työharjoittelu.
 7. Vähän koleaa. Tyypillistä vappusäätä.
 8. Mökkipäiviä odotellessa.
 9. Ystävä kyseli, huoliko tynnyreitä. Ehdottomasti. Tyhjät kolisevat eniten, mutta saan täytettyä ne juurilla, joita olen kaivellut maasta ylös ja joiden en enää halua valloittavan kukkapenkkiäni. 
 10. Uudet "verkot" jälleen "vesille". Nyt onkin oikein syvämerenkalastusta.
 11. Vähän kirjoittelua.
 12. Luettu. 
 13. Kun mopoauto törmää rekkaan, tulee täydellistä silppua.
 14. Kirjastovisiitti. Piristävää.
 15. Antaessaan saa. Se on kiva ilahduttaa Kamua, kun on itse saanut tukea ja apua! 
 16. Kirjastovisiitti onnistui mainiosti. Sain mitä etsin ja pari bonuskirjaa poistohyllystä matkustivat omaan pääkirjastooni. Sivukirjastoni on mökillä. 
 17. Kirjoituksia. Lisää kirjoituksia. Mopoautolla pääsee päristellen.  
 18. Lukuvuoden viimeinen tentti pidetty. Helpottaa.
 19. Aurinkoa.
 20. Illat ovat hämäriä kymmeneen saakka. Aika upeaa. 
 21. Kylvetty.
 22. Hoideltu kasveja. 
 23. Kennoveiljelyä
 24. Kompuralla on kätevä laittaa ilmaa renkaisiin. Ei tarvitse enää jonotella huoltsarilla ja laittaa kylmiin renkaisiin sen ilman.
 25. Haravoitu.
 26. Mannerheim maksettu.
 27. Kaatopaikkakuormaa pakattu. Vienti maanantaina.
 28. Ensimmäiset taimenpoikaset istutettu. Saa nähdä selviävätkö.
 29. Perunaa istutettu.
 30. Kokilla siivoiltu.
 31. Suunniteltu kissoille kesäasuntoa. 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muutos I

Kuvat MM

Ajattelin koota tähän mökin rempan vaiheista hieman materiaalia muistiin, jotta on helppo sitten katsoa, mitä on tullut tehtyä. Remppasuunnitelma ei ole kaikilta osin ihan pitänyt, sillä mukaan mahtuu sellaisia asioita, joita en osannut ottaa huomioon suunnitelmaa laatiessani. Jatkan sitten jossakin vaiheessa, kun homma on taas edennyt, tästä aiheesta otsikolla Muutos II.

Muutos on kyllä aika valtava. Ensiksi siitä ostohetkestä, rempan pölyisimmästä vaiheesta, tähän hetkeen. 

Aivan alussa mökki näytti tältä. Ihan söpö. Monen mielestä. Minunkin. Noin päällisin puolin. Mutta sisäinen timpurini vaati tehdä muutamalle suoranaiselle virheelle jotakin.
Ja minä tartuin ihan ensiksi sorkkarautaan ja hajotin ihan ensiksi kuistin. Ja sitten  terassin ystävän avustuksella. Siinä meni pari päivää, että saatiin kaikki purettua ja lankut kasaan. Samaan aikaan nappasin käteen lapion ja aloin, naapureiden kauhuksi, tuhota taloa ympäröiviä kukkapenkkejä sekä kaivaa esiin kissanluukkuja. Rap…

Operaatio kasvimaa

Kuvat MM

Minulla oli tänään maanataivapaa, johtuen lauantaina olleesta työpäivästä. Käytin tilaisuuden tietenkin hyväkseni ja heti aamulla suuntasin mökille.  Sain kuin sainkin kaikki loput lavat täyteen maa-ainesta. Olin ajatellut tekeväni neljä laatikkoa tänään, mutta sää suosi ja koska homma sujui, jatkoin lapiointia laatikko laatikolta.  Kuvat MM

Operaatio kasvimaa edistyy. Siirsin monivuotiset yrtit uuteen paikkaan, jotta kykenin laittamaan toisen kuljetuskauluksen kaikkiin kohtiin.


Kasvulaatikoita on nyt yhteensä 13 kpl. Yhdessä on kasvihuone päällä ja 12 ovat ilman.  


Täytyy myöntää, että on aika helpottunut olo. Voin tulevana viikonloppuna keskittyä tulevan kasvihuoneen nurkilla maa-aineksen siirtelemiseen ja kantojen kaivelemiseen. Jos sataa, putsaan takkaa.

Elämäni kallein lounas: tarjosi M. Pinta ja kattoi ja valmisti Hotelli Route Laihia

Söin eilen elämäni kalleimman lounaan. En sano nyt hintaa, mutta lounaan saaminen "ilmaiseksi" edellytti minulta mökin ostamista, joten syystä voin siis sanoa, että empiiristä kokemusta on nyt sitten siitäkin, että oikeasti ilmaisia lounaita ei ole. Olin jo melkein unohtanut koko lounaan, joten syömätömänä lounaasta olisi hyötynyt vain Laihian hotelli- ravintola Route.Pääsivät yllättämään erittäin positiivisesti tädin nämä kaksi laihialaista yritystä. Ensinnäkin todettakoon, että täti on tehnyt aika monta asuntokauppaa (sekä osake että kiinteistö) elämänsä aikana ja M. Pinta Laihian Lakeuden asunto - ja kiinteistönvälitys LKV [A] Laihian kirkonkylästä pääsi kyllä yllättämään positiivisesti. Asiantuntemus oli aivan omaa luokkaansa.
M. Pinnan 37  vuoden kokemus asunto- ja kiinteistönkaupassa näkyi. Hän on myös julkinen kaupanvahvistaja, joten kiinteistönkauppa hoitui hänen luonaan varsin näppärästi. Lisäksi M. Pinta on toistaiseksi ensimmäinen välittäjä, joka oli koonnut ka…