Siirry pääsisältöön

Viikon 16 positiiviset 2018


Kuvat MM

Viikon 16 positiiviset 2018

 1. Aurinkoa!
 2. Maanantaivapaa. Upea mökkipäivä. Hirsi vaihdettu! Uskomatonta, että se kävi niinkin helposti. Työ tekijäänsä neuvoo, on vanha sanonta. Näin se on. 
 3. Hintojen seuranta ja kyseleminen kannattaa. Parasta sijoitustoimintaa. Säästö 175 € tuotteen kohdalla, joka oli hakusassa. Täsmälleen sama tuote, mutta eri hinta.
 4. Paku heräsi talviunilta. Vein sen öljynvaihtoon. Samalla tarkastetaan nesteet ja letkujen kiristykset. 
 5. Uusi lelu! Kompuraa ei luultavasti ole ihan joka tädin takahuoneessa.
 6. Lämpöä.
 7. Pitkät valoisat illat. Ne ovat vaan niin parasta.
 8. Kevättä rinnassa.
 9. Onneksi on Kamu!
 10. Hyvä palaute kurssista lämmitti mieltä.
 11. Mukava keskustelu opiskelijoiden kanssa siitä, miten kurssia voisi edelleen kehittää.
 12. Luettu.
 13. Yhteistyökumppanin viesti ilahdutti.
 14. Kirjoitettu. 
 15. Ihanat kollegat entisestä elämästä! Kiitos kutsusta erinomaisen mielenkiintoiseen tilaisuuteen!
 16. Lumi on sulanut ihan silmissä! Kevät.
 17. Kaupassa Junnun kanssa.
 18. Jotkut asiat energisoivat. Niihin kannattaa keskittyä. 
 19. Jos voittaisin lotossa en tekisi muuta kuin remppaisin mökkiä ja opiskelisin uusia juttuja. Ehkä jopa uuden tutkinnon. Ihan vain oppimisen riemusta.
 20. Saatu pari arviointia ns. purkkiin. Helpottaa. 
 21. Junnu käväisi elokuvissa.
 22. Kissat ovat "muuttaneet" partsille. Linnut eivät käsitä olevansa petojen silmän alla. 
 23. Ole oman elämäsi ohjastaja, se on parasta. 
 24. Lähestulkoon tentti tarkastettu...
 25. Periaatteistaan kannattaa pitää kiinni. 
 26. Siivet kasvavat vahvemmiksi ja vähitellen kantavat paremmin ja paremmin. 
 27. Mökkilauantai oli jälleen täynnä touhua ja tohinaa.
 28. Krookukset pilkistelivät mökillä.  
 29. Kiviä kannettu takan perustuksiin.
 30. Mökkisunnuntai
 31. Tulevalla viikolla, etenkin loppuviikosta, on luvassa reilusti aikaa mökillä. Maltan tuskin odottaa.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Elämäni kallein lounas: tarjosi M. Pinta ja kattoi ja valmisti Hotelli Route Laihia

Söin eilen elämäni kalleimman lounaan. En sano nyt hintaa, mutta lounaan saaminen "ilmaiseksi" edellytti minulta mökin ostamista, joten syystä voin siis sanoa, että empiiristä kokemusta on nyt sitten siitäkin, että oikeasti ilmaisia lounaita ei ole. Olin jo melkein unohtanut koko lounaan, joten syömätömänä lounaasta olisi hyötynyt vain Laihian hotelli- ravintola Route.Pääsivät yllättämään erittäin positiivisesti tädin nämä kaksi laihialaista yritystä. Ensinnäkin todettakoon, että täti on tehnyt aika monta asuntokauppaa (sekä osake että kiinteistö) elämänsä aikana ja M. Pinta Laihian Lakeuden asunto - ja kiinteistönvälitys LKV [A] Laihian kirkonkylästä pääsi kyllä yllättämään positiivisesti. Asiantuntemus oli aivan omaa luokkaansa.
M. Pinnan 37  vuoden kokemus asunto- ja kiinteistönkaupassa näkyi. Hän on myös julkinen kaupanvahvistaja, joten kiinteistönkauppa hoitui hänen luonaan varsin näppärästi. Lisäksi M. Pinta on toistaiseksi ensimmäinen välittäjä, joka oli koonnut ka…

Mitä sinulle toivoisin

Kuvan lähde: http://blogs-images.forbes.com/siimonreynolds/files/2014/02/Growth-stopwatch.jpg


Mitä sinulle toivoisin on Jörg Zinkin syvällinen runo.  Tämän runon sanoin hyvää vuotta 2015!


Jörg Zink: Mitä sinulle toivoisin
Mitä sinulle toivoisin? Saduissa kerrotaan — yhä uudestaan — kuinka tieltä poikkesi muuan vieras köyhien ihmisten tupaan.
Kun hän seuraavana aamuna hyvästeli, kävi ilmi että hän ei ollutkaan mikään tavallinen kulkuri. Saatte toivoa kolmea asiaa, hän sanoi. Katsokaakin, että toivotte tosi hyvää.
Ja sitten kerrotaan, miten jotkut toivoivat itsensä turmioon ja jotkut onneen, aina sen mukaan olivatko tyhmiä vai viisaita.
Kun huomasin sammalessa punaisia sieniä, "onnentuojia", muistin tuon kulkurin ja hänen kolme toivomustaan. Loistava väri voi pettää ja onni voi lehahtaa pois kuin sininen perhonen.
Kuvittelen, miten tuo tuntematon kulkuri kohtaisi sinut. Hän olisi vieraana yli yön ja aamulla hän neuvoisi sinua toivomaan oikein.
Mitä hän sanoisi?
Ehk…

Tädin kanssa mökillä

Kuvat MM
Hau Kamut!
Tuli sitten käytyä Tädin kanssa  käytyä mökillä.Täti poltti koko pitkän päivän siellä sen leivinuunissa puita. Leivinuuni savutti aika paljon. Sitä ei ole käytetty noin 30-40 vuoteen. Se on kostunut. Niin täti sanoi. Uuni kuulemma pitää lämmittää hitaasti. Tädin mukaan se tarkoittaa sitä, että uunia pitää lämmittää monena perättäisenä päivänä.


Minä katsoin ihmeissäni tuota Tädin touhuilua. On siinä paljon mustaa savua. Eikä puinen luukku toimi uunissa. No onneksi Tätikin tajusi sen ja teki väliaikaisen luukun tiilistä. Tosin ne olivat aika märkiä ja höyrysivät sitten oikein kunnolla.


Minä sain juoksennella pihalla vapaana koko päivän. Se oli kyllä todella mukavaa. Tutkin kaikki nurkat tarkasti, mutta pysyin Tädin lähellä kuitenkin. Sitten löysin kuolleen myyrän. Täti sanoi, että heti irti ja potki sen metsään.Katsoimme Tädin kanssa aurinkoa. Ja minä uhittelin yhdelle lenkkeilijälle, joka käveli meidän ohi. Se oli joku setä, joka yritti jutella meikäläiselle. Mu…