Siirry pääsisältöön

Kevätpäiviä

 Kuvat MM
Tädin kanssa ollaan vähän väännetty tässä muutamana päivänä tassua, kun ulkona ovat alkaneet ilmat olla niin mahtavia, että partislla pitäisi saada viettää aikaa yömyöhään. Täti on kuitenkin laittanut partsin oven kiinni ja sanonut, että koko joukko sisälle. 

Siinä ei pahemmin vastalauseet auta, sillä täti on varsin ikävä tapaus. 

 Harmituksen määrä on varsin suuri, kun joutuu tulemaan takaisin sisälle.  Toisaalta, onhan täällä ruokaa ja rapsutuksia sekä jokailtainen vatsan harjaus. Kissa Stravinskilla on ongelmia Tädin kanssa. Kissa Stavinskihan on vegaani ja tädillä on juuri nyt sen luukku ihan täynnä kasveja. On kuulkaas vaikka mitä. Bataattia, kaalia, tomaattia, paprikaa, chilejä, suippopaprikaa, rutoselleriä, fenkolia jne. Eikä Kissa Stravinski saa yhtään syödä niitä. Voitte vain kuvitella, että on vähän pitelemistä. Tädin valkosipulit kasvavat kylmiössä ja niitä Kissa Stravinski ei ole tavannut.
 

Täti 
&


Kuningatarkissa Ella & Kissa Stravinski
Tädin eläintahra

Kommentit

 1. Eikö teille mittään anneta! Ulkona ei saa olla, ja sitten kun tottelevaisesti tassuttaa sisään, ei sielläkään yhtään mittään! Kerrassaan kamalan ymmärtämätöntä! Kissansuojeluilmoitus tuosta on tehtävä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikeaa on näitä ihmisten ajatuksia ymmärtää. Ollaan tultu siihen tulokseen, että parempi vaan raapia raapimispuuta silloin oikein vauhdilla, kun alkaa liikaa ottamaan hermoon. Kissa Stravinski söi muuten tänään tädin pähkinät. Mitäs jätti pöydälle.

   Poista
 2. Pähkinät? Niitä eivät Peppi ja Ninni ole kokeilleetkaan. Muinoin oli Laku-kissa, jonka kanssa saksanpähkinäjalkapallo oli paras leikki.

  Kävin #eläinystäväni2018-messuilla, ja siellä esiteltiin kiintoisa raapimapuu, kotimainen ja hassut ihmiset voivat valita omaan sisustukseensa sopivan, kuulemma kun kissojen puut eivät tavallisesti siihen sovi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep. Tämä herra Staravinski on erikoinen. Tänään toin tuomenoksia mökiltä, niin jo vaan herra syöksyi oksiin kiinni ja alkoi syömään. Ilmeisesti ei ollut hyvää, kun lopetti. Tuomi on myrkyllinen. Kieloja en varmaan uskalla tuoda sisään ollenkaan kuluvana vuonna...

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muutos I

Kuvat MM

Ajattelin koota tähän mökin rempan vaiheista hieman materiaalia muistiin, jotta on helppo sitten katsoa, mitä on tullut tehtyä. Remppasuunnitelma ei ole kaikilta osin ihan pitänyt, sillä mukaan mahtuu sellaisia asioita, joita en osannut ottaa huomioon suunnitelmaa laatiessani. Jatkan sitten jossakin vaiheessa, kun homma on taas edennyt, tästä aiheesta otsikolla Muutos II.

Muutos on kyllä aika valtava. Ensiksi siitä ostohetkestä, rempan pölyisimmästä vaiheesta, tähän hetkeen. 

Aivan alussa mökki näytti tältä. Ihan söpö. Monen mielestä. Minunkin. Noin päällisin puolin. Mutta sisäinen timpurini vaati tehdä muutamalle suoranaiselle virheelle jotakin.
Ja minä tartuin ihan ensiksi sorkkarautaan ja hajotin ihan ensiksi kuistin. Ja sitten  terassin ystävän avustuksella. Siinä meni pari päivää, että saatiin kaikki purettua ja lankut kasaan. Samaan aikaan nappasin käteen lapion ja aloin, naapureiden kauhuksi, tuhota taloa ympäröiviä kukkapenkkejä sekä kaivaa esiin kissanluukkuja. Rap…

Operaatio kasvimaa

Kuvat MM

Minulla oli tänään maanataivapaa, johtuen lauantaina olleesta työpäivästä. Käytin tilaisuuden tietenkin hyväkseni ja heti aamulla suuntasin mökille.  Sain kuin sainkin kaikki loput lavat täyteen maa-ainesta. Olin ajatellut tekeväni neljä laatikkoa tänään, mutta sää suosi ja koska homma sujui, jatkoin lapiointia laatikko laatikolta.  Kuvat MM

Operaatio kasvimaa edistyy. Siirsin monivuotiset yrtit uuteen paikkaan, jotta kykenin laittamaan toisen kuljetuskauluksen kaikkiin kohtiin.


Kasvulaatikoita on nyt yhteensä 13 kpl. Yhdessä on kasvihuone päällä ja 12 ovat ilman.  


Täytyy myöntää, että on aika helpottunut olo. Voin tulevana viikonloppuna keskittyä tulevan kasvihuoneen nurkilla maa-aineksen siirtelemiseen ja kantojen kaivelemiseen. Jos sataa, putsaan takkaa.

Elämäni kallein lounas: tarjosi M. Pinta ja kattoi ja valmisti Hotelli Route Laihia

Söin eilen elämäni kalleimman lounaan. En sano nyt hintaa, mutta lounaan saaminen "ilmaiseksi" edellytti minulta mökin ostamista, joten syystä voin siis sanoa, että empiiristä kokemusta on nyt sitten siitäkin, että oikeasti ilmaisia lounaita ei ole. Olin jo melkein unohtanut koko lounaan, joten syömätömänä lounaasta olisi hyötynyt vain Laihian hotelli- ravintola Route.Pääsivät yllättämään erittäin positiivisesti tädin nämä kaksi laihialaista yritystä. Ensinnäkin todettakoon, että täti on tehnyt aika monta asuntokauppaa (sekä osake että kiinteistö) elämänsä aikana ja M. Pinta Laihian Lakeuden asunto - ja kiinteistönvälitys LKV [A] Laihian kirkonkylästä pääsi kyllä yllättämään positiivisesti. Asiantuntemus oli aivan omaa luokkaansa.
M. Pinnan 37  vuoden kokemus asunto- ja kiinteistönkaupassa näkyi. Hän on myös julkinen kaupanvahvistaja, joten kiinteistönkauppa hoitui hänen luonaan varsin näppärästi. Lisäksi M. Pinta on toistaiseksi ensimmäinen välittäjä, joka oli koonnut ka…