Kevätpäiviä

 Kuvat MM
Tädin kanssa ollaan vähän väännetty tässä muutamana päivänä tassua, kun ulkona ovat alkaneet ilmat olla niin mahtavia, että partislla pitäisi saada viettää aikaa yömyöhään. Täti on kuitenkin laittanut partsin oven kiinni ja sanonut, että koko joukko sisälle. 

Siinä ei pahemmin vastalauseet auta, sillä täti on varsin ikävä tapaus. 

 Harmituksen määrä on varsin suuri, kun joutuu tulemaan takaisin sisälle.  Toisaalta, onhan täällä ruokaa ja rapsutuksia sekä jokailtainen vatsan harjaus. Kissa Stravinskilla on ongelmia Tädin kanssa. Kissa Stavinskihan on vegaani ja tädillä on juuri nyt sen luukku ihan täynnä kasveja. On kuulkaas vaikka mitä. Bataattia, kaalia, tomaattia, paprikaa, chilejä, suippopaprikaa, rutoselleriä, fenkolia jne. Eikä Kissa Stravinski saa yhtään syödä niitä. Voitte vain kuvitella, että on vähän pitelemistä. Tädin valkosipulit kasvavat kylmiössä ja niitä Kissa Stravinski ei ole tavannut.
 

Täti 
&


Kuningatarkissa Ella & Kissa Stravinski
Tädin eläintahra

Kommentit

 1. Eikö teille mittään anneta! Ulkona ei saa olla, ja sitten kun tottelevaisesti tassuttaa sisään, ei sielläkään yhtään mittään! Kerrassaan kamalan ymmärtämätöntä! Kissansuojeluilmoitus tuosta on tehtävä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikeaa on näitä ihmisten ajatuksia ymmärtää. Ollaan tultu siihen tulokseen, että parempi vaan raapia raapimispuuta silloin oikein vauhdilla, kun alkaa liikaa ottamaan hermoon. Kissa Stravinski söi muuten tänään tädin pähkinät. Mitäs jätti pöydälle.

   Poista
 2. Pähkinät? Niitä eivät Peppi ja Ninni ole kokeilleetkaan. Muinoin oli Laku-kissa, jonka kanssa saksanpähkinäjalkapallo oli paras leikki.

  Kävin #eläinystäväni2018-messuilla, ja siellä esiteltiin kiintoisa raapimapuu, kotimainen ja hassut ihmiset voivat valita omaan sisustukseensa sopivan, kuulemma kun kissojen puut eivät tavallisesti siihen sovi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep. Tämä herra Staravinski on erikoinen. Tänään toin tuomenoksia mökiltä, niin jo vaan herra syöksyi oksiin kiinni ja alkoi syömään. Ilmeisesti ei ollut hyvää, kun lopetti. Tuomi on myrkyllinen. Kieloja en varmaan uskalla tuoda sisään ollenkaan kuluvana vuonna...

   Poista

Lähetä kommentti