Käpäläkissat ja kissankäpälät

Kuvat MM
 
Käpäläkissat ovat nukkuneet heilutellen kissankäpäliään. Välillä tassut ovat kipristyneet suppuun ja välillä ojentuneet. Asentoa on vaihdettu snadisti tarvittaessa ja sitten on vain laitettu silmät kiinni ja jatkettu unia.
 
Kateellisena katteja seurannut
 
Täti
Tädin eläintarha
 
Aamulla oltiin vähän tyytymättömiä turhan pieneen kylmäsavulohiannokseen. Täti antoi vain yhden siivun ja senkin puoliksi. Se oli niin hyvää, että piti ihan maiskutella, mutta lisää ei herunut. Täti vain sanoi jotakin liiasta suolasta ja sen vahingollisuudesta kissoille. Kesällä on kuulemma luvassa loimulohta, kun jossakin mökillä, mikähän sekin muuten oikein on, saadaan takka kuntoon. 
 
No ihan tavallista arkea täällä. Viikonloppukin hurahti vauhdilla, kun oli Assari kylässä. Olikin ihan mukava, kun oli tuplarapsutukset. Niin ja oli neljät olkapäät, joilla istua. Tosin moitimme sitä, että Assari valtasi sohvan ja nukkui siinä. Oli sitten pakko tuijottaa siinä vieressä ja vähän kurnuttaakin, kun ei tajunnut edes aamulla herätä heti kun olisimme halunneet kiistellä sohvankulmasta.
 
 
Terveisin

Kuningatarkissa Ella & Kissa Stravinski
Tädin eläintahra
 

Kommentit