Kiireet ne on kissallakin

Kuvat MM

 Mau,

on kyllä aivan pakko myöntää, että olen elänyt aika tavalla kissoiksi. Suurimman osan päivästä nukun. 

Aloitan kierrokseni sohvalta aamupalan jälkeen.
Sitten kun Täti saa pedattua oman sänkynsä, siirryn sinne.
Kun käyn syömässä aamupalan jälkiruoan, siirryn ruokapöydän tuolille, koska siinä vaiheessa Täti näyttää syövän omaa aamupalaansa. En tosin jaksa ihan niin kauan olla siinä tuolilla, vaan siirryn siitä syömään vielä vähän lisää.

Sen jälkeen käyn katsastamassa sohvan ja varmistan, että Kissa Stravinski on ymmärtänyt pysyä pois minun sohvankulmastani. Olen pitkän harkinnan jälkeen antanut sille luvan olla siinä toisella puolella.

Tässä on kohta, kun istahdan vähän olkkarin lipaston päälle. Siitä on hyvä katsella vähän ympärille ja partsille. Yleensä Täti avaa partsin oven, että voin käydä tarkastamassa, mitä ulkona tapahtuu.

Kun tulen partsilta, menen taas Tädin sängylle. Täti lähtee siinä vaiheessa töihin. Päivä kuluu pieniä suupaloja nauttiessa ja välillä vähän paikkaa vaihtaessa.
Sitten onkin jo ilta ja Tätiä alkaa nukuttamaan. Minä siirryn sohvalle tai nukun pienen hetken jälleen tuolilla. 

Iltaharjauksen aikaan makaan eteisen matolla. Täti ymmärtää jo ottaa harjat esiin, kun menen istumaan eteisessä olevan kirjahyllyn eteen ja tuijotan siivouskomeroon. Harjat ovat siivouskomerossa.

Täti harjaa ensin molemmat kyljet ja sitten menen maata selälleni ja siinä on hyvä harjata vatsa. Tämän jälkeen maistuu tilkka vettä ja muutama naksu. Sitten onkin jo yölevon aika.

Joten kiirettä pitää, että ehtii kaikki paikat käydä läpi päivän aikana ja vahtia Kissa Stravinskiä ettei se yritä mennä minun paikalleni. 

Ai niin, meinasin ihan unohtaa. Käyn teroittelemassa kynsiäni pari kertaa päivässä, joskus vähän useamminkin. Aamulla, vähän ennen kuin Täti herää vetelen oikein kunnolla. Siinä vaiheessa Kissa Stravinski hyppää Tädin sänkyyn ja komentaa Tädin antamaan meille ruokaa ja siivoamaan jätökset vessasta. 

Terveisin

Ella
kuningatarkissa
Tädin eläintarha 

Kommentit