Sisäkattoa naputeltu

Kuvat MM 

Remppa etenee mukavasti.
Tänään oli sisäkattopäivä. Saatiin aika paljon aikaan. Tosin tehtiin kyllä todella pitkä päiväkin. Aika paljon aikaa kuluu tavaroiden siirtämiseen. Lankkuja siirreltiin ja työtasoja siirreltiin moneen kertaan. Työtä hankaloittaa, että lankkulattia on irti ja sekä kattoon laitettavia lautoja että lattialankkuja pitää välillä siirrellä sopivampiin paikkoihin.

Ainut asia, joka oikeastaan harmittaa, on se että hyväksyin 5 metriä pitkät lankut, kun kaupassa ei juuri silloin ollut lyhyempiä. Niitä on hankalampi laittaa kun lyhyempiä.

Ja voi olla, että työturvallisuuslaitos ei antaisi palkintoa turvallinen työpaikka -kilpailussa. Ehkä pääsisin palkinnoille sarjassa: Näin ei pidä missään tapauksessa tehdä.Kun siirryimme ensimmäiselle tauolle, näytti siltä, että hikeä pukkaa vielä pitkään.
Kuormalavat osoittautuivat tässäkin mainioksi työskentelytasoksi.


P.S. Kävi sitten niin, että se kattomies, jossa kävin menneellä viikolla, ilmestyi tänään tontille. Olin odotellut herraa jo maanantaina. Ei kuulunut soittoa eikä miestä näkynyt. Tiistaina olin jo aivan hermona ja ryhdyin soittelemaan läpi kaikkia mahdollisia kattomiehiä. Ja sain kattomiehen, jolla oli selkeä hinnasto ja joka ilmoitti selkeästi koska tulee. Voi olla että käy vielä huonosti, mutta oikeasti se on nyt vaan niin, että asiakkaalle kannattaa tehdä ostaminen mahdollisimman helpoksi ja selkeäksi.

Se on muuten aika pieni vaiva, jos ei pääse sovitusti paikalle, niin laittaa vaikka tekstaria ja ilmoittaa, että nyt ei käynti onnistu ja ehdottaa uutta aikaa. 

 


Kommentit