Siirry pääsisältöön

Viikon 29 positiiviset


 Viikon 29 positiiviset
 1. Mökillä touhuttu.
 2. Nautinto katsoa auringonlaskua.
 3. Mökin nurkilla asuu metsäkyyhkypariskunta. Ne käyvät "juttelemassa" iltaisin kun olen lähdössä pois.
 4. Saatu pitkästä aikaa vähän raivattua tavaraa pois mökillä. Pöytäkin on putipuhdas. 
 5. Vähän nolotti kun en tunnistanut opiskelijaa kaupan kassalla, mutta toisaalta tuntui kivalta, että hän moikkasi ja kertoi kuka on.
 6. Tehty iso erä jyvä-nokkosnäkkäriä.
 7. Ladyt kävivät mökillä katsomassa, millaisen kaaoksen olen saanut aikaan.
 8. Päärynäpuu, johon liittyy mukavia muistoja. 
 9. Mökillä. Seurana vain metsäkyyhky ja auringonpaiste. Ukkonenkin piipahti kylässä. Kyllä pitikin melkoista jytinää!
 10. Tuli pönttöuunissa lämmittää.
 11. Ystävän nimipäiväyllätys lämmitti mieltä.
 12. Kenkäfriikin onnenpäivä oli kyllä käsin kosketeltava kirppiskierroksella. Mukaan tarttuivat iskemättömät avokkaat.
 13. Nautin yksinolosta. Ei tarvitse huolehtia muista kuin itsestäni ja siitä, mitä laitan oman napani alle. Mansikkasalaatti riittää iltapalaksi, sillä minä en enää ole kasvuiässä. Ja mikä parasta yli puolet aineksista on itse kasvatettua.
 14. Remppa on mennyt eteenpäin mukavasti. Nyt vähän odotellaan kompressoria. On kyllä aika haastava saada sellaista värkkiä...
 15. Täydellinen taskuparkki pakulla. Oli mukavasti yleisökin. En tiedä, kyllä mikä siinä kiinnostaa, kun nainen ajaa pakua...ja etekin pakua ja peräkärryä. 
 16. Toinen yöpyminen mökillä kuluvana vuonna.
 17. Löysin mökille pari kahvipannua kirppikseltä. Tarvitsen niitä vesipannuiksi puulieden päälle. Puuliettä ei saa lämmittää niin että sen päällä ei ole vesikattilaa/pannua. Vääntyvät ne levyt muuten.
 18. Kriisejä on turha pelätä. Niiden kautta avautuu moni asia. Esim. ihmissuhteissa tulevat todelliset tarkoitusperät ja luonne esiin.
 19. Naputeltu sammalta vaihdettujen hirsien väliin.
 20. Moottorisaha ilmeisesti toimii? Vika onkin sähköjohdossa. Tämä paljastui kun yritin käyttää pistosahaa ja sekään ei toiminut. Siispä johto uusiksi. 
 21. Mukavia viestejä ystäviltä.
 22. Nurtsia leikattu.
 23. Panu Kailan opeilla eteenpäin. 
 24. Kanoto kaivettu.
 25. Istutettu lahjaksi saatu päärynäpuu.
 26. Kerätty nokkosia.
 27. Tyhjennetty WC:n nesteet.
 28. Grillattu.
 29. Salaatteja.
 30. Mansikoita.
 31. Mustaherukat alkavat tummua.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Elämäni kallein lounas: tarjosi M. Pinta ja kattoi ja valmisti Hotelli Route Laihia

Söin eilen elämäni kalleimman lounaan. En sano nyt hintaa, mutta lounaan saaminen "ilmaiseksi" edellytti minulta mökin ostamista, joten syystä voin siis sanoa, että empiiristä kokemusta on nyt sitten siitäkin, että oikeasti ilmaisia lounaita ei ole. Olin jo melkein unohtanut koko lounaan, joten syömätömänä lounaasta olisi hyötynyt vain Laihian hotelli- ravintola Route.Pääsivät yllättämään erittäin positiivisesti tädin nämä kaksi laihialaista yritystä. Ensinnäkin todettakoon, että täti on tehnyt aika monta asuntokauppaa (sekä osake että kiinteistö) elämänsä aikana ja M. Pinta Laihian Lakeuden asunto - ja kiinteistönvälitys LKV [A] Laihian kirkonkylästä pääsi kyllä yllättämään positiivisesti. Asiantuntemus oli aivan omaa luokkaansa.
M. Pinnan 37  vuoden kokemus asunto- ja kiinteistönkaupassa näkyi. Hän on myös julkinen kaupanvahvistaja, joten kiinteistönkauppa hoitui hänen luonaan varsin näppärästi. Lisäksi M. Pinta on toistaiseksi ensimmäinen välittäjä, joka oli koonnut ka…

Operaatio kasvimaa

Kuvat MM

Minulla oli tänään maanataivapaa, johtuen lauantaina olleesta työpäivästä. Käytin tilaisuuden tietenkin hyväkseni ja heti aamulla suuntasin mökille.  Sain kuin sainkin kaikki loput lavat täyteen maa-ainesta. Olin ajatellut tekeväni neljä laatikkoa tänään, mutta sää suosi ja koska homma sujui, jatkoin lapiointia laatikko laatikolta.  Kuvat MM

Operaatio kasvimaa edistyy. Siirsin monivuotiset yrtit uuteen paikkaan, jotta kykenin laittamaan toisen kuljetuskauluksen kaikkiin kohtiin.


Kasvulaatikoita on nyt yhteensä 13 kpl. Yhdessä on kasvihuone päällä ja 12 ovat ilman.  


Täytyy myöntää, että on aika helpottunut olo. Voin tulevana viikonloppuna keskittyä tulevan kasvihuoneen nurkilla maa-aineksen siirtelemiseen ja kantojen kaivelemiseen. Jos sataa, putsaan takkaa.

Mitä sinulle toivoisin

Kuvan lähde: http://blogs-images.forbes.com/siimonreynolds/files/2014/02/Growth-stopwatch.jpg


Mitä sinulle toivoisin on Jörg Zinkin syvällinen runo.  Tämän runon sanoin hyvää vuotta 2015!


Jörg Zink: Mitä sinulle toivoisin
Mitä sinulle toivoisin? Saduissa kerrotaan — yhä uudestaan — kuinka tieltä poikkesi muuan vieras köyhien ihmisten tupaan.
Kun hän seuraavana aamuna hyvästeli, kävi ilmi että hän ei ollutkaan mikään tavallinen kulkuri. Saatte toivoa kolmea asiaa, hän sanoi. Katsokaakin, että toivotte tosi hyvää.
Ja sitten kerrotaan, miten jotkut toivoivat itsensä turmioon ja jotkut onneen, aina sen mukaan olivatko tyhmiä vai viisaita.
Kun huomasin sammalessa punaisia sieniä, "onnentuojia", muistin tuon kulkurin ja hänen kolme toivomustaan. Loistava väri voi pettää ja onni voi lehahtaa pois kuin sininen perhonen.
Kuvittelen, miten tuo tuntematon kulkuri kohtaisi sinut. Hän olisi vieraana yli yön ja aamulla hän neuvoisi sinua toivomaan oikein.
Mitä hän sanoisi?
Ehk…