Siirry pääsisältöön

Viikon 18 positiiviset

 Kuvat MM

Viikon 18 positiiviset
 1. Mökillä viettämässä työn juhlaa.
 2. Grillikausi korkattu.
 3. Purut pudoteltu kokilta!
 4. Aurinkoa.
 5. Kaiveltu kiviä kasvihuoneen pohjamaalta.
 6. Kesärenkaat vaihdettu.
 7. Katsottu mukava leffa.
 8. Kokilta löyty pari mattoja. Saan niistä hyvän suojan eteisen lattialle, kun kärrään pois purua tuvasta. 
 9. Paku tyhjätty jätepisteeseen.
 10. Mukava huomata että samanlaista tuskaa on kaikilla työkavereillakin. Tulee ihan kuin kaikuna omia ajatuksia. 
 11. Päivitetty sivustoja.
 12. Arvioinnit tehty.
 13. Jauhelihakeittoa riitti myös Junnun kaverille.
 14. Saatu vinkkejä ammattilaiselta kokin korjaamiseen! Kiitos aivan älyttömän paljon eläkkeellä olevalle rakennusmestarille, joka opasti palkkien valinnassa.
 15. Sovittu treffit yrittäjän kanssa!
 16. Tapahtuipas sitten mukava yllätys. Joskus näemmä tullaan kotoa hakemaan.
 17. Miellyttävä keskustelu ystävänä kanssa.
 18. En ole käärmeiden ystävä, mutta aika mielenkiintoista nähdä käärmeet lisääntymispuuhissa
 19. Tuntui kyllä niin mukavalta, kun sain tyhjättyä ystävän suosiollisella avustuksella tuvan! Purkamista vielä riittää, mutta tämä oli mielestäni se pahin juttu.
 20. Näyttää siltä, että molemmat tilaamani viimimarjat lähtevät kasvamaan.
 21. Kasvihuoneen pohjaa työstetty. Tuskin maltan odottaa, että saan sen! Tavoitteena on vuosi 2018 ja istuttamaan pääsen keväällä 2019, joten tämä on vähän tällainen pidempi projekti. 
 22. Perheyrittäjyys-blogin kävijämäärä on kyllä aivan uskomaton. Kun ajattelee, että se on yrittäjyyteen liittyvän aineiston ympärille rakentuva kokonaisuus.
 23. Herkuteltiin Junnun kanssa jäätelöllä.
 24. Luottohuoltajalle taas asiaa... Sain ajan varattua joustavasti tekstarilla. 
 25. Kukkia!
 26. Kaiveltu lisää juuria ja kiviä kasvihuoneen tieltä.
 27. Herra fasaani viihdytti mökillä.
 28. Luettu.
 29. Kirjoitettu.
 30. Katsottu hauska elokuva.
 31. Saatu tehtyä pari vähemmän kivaa siivousrutiinia.
Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Elämäni kallein lounas: tarjosi M. Pinta ja kattoi ja valmisti Hotelli Route Laihia

Söin eilen elämäni kalleimman lounaan. En sano nyt hintaa, mutta lounaan saaminen "ilmaiseksi" edellytti minulta mökin ostamista, joten syystä voin siis sanoa, että empiiristä kokemusta on nyt sitten siitäkin, että oikeasti ilmaisia lounaita ei ole. Olin jo melkein unohtanut koko lounaan, joten syömätömänä lounaasta olisi hyötynyt vain Laihian hotelli- ravintola Route.Pääsivät yllättämään erittäin positiivisesti tädin nämä kaksi laihialaista yritystä. Ensinnäkin todettakoon, että täti on tehnyt aika monta asuntokauppaa (sekä osake että kiinteistö) elämänsä aikana ja M. Pinta Laihian Lakeuden asunto - ja kiinteistönvälitys LKV [A] Laihian kirkonkylästä pääsi kyllä yllättämään positiivisesti. Asiantuntemus oli aivan omaa luokkaansa.
M. Pinnan 37  vuoden kokemus asunto- ja kiinteistönkaupassa näkyi. Hän on myös julkinen kaupanvahvistaja, joten kiinteistönkauppa hoitui hänen luonaan varsin näppärästi. Lisäksi M. Pinta on toistaiseksi ensimmäinen välittäjä, joka oli koonnut ka…

Mitä sinulle toivoisin

Kuvan lähde: http://blogs-images.forbes.com/siimonreynolds/files/2014/02/Growth-stopwatch.jpg


Mitä sinulle toivoisin on Jörg Zinkin syvällinen runo.  Tämän runon sanoin hyvää vuotta 2015!


Jörg Zink: Mitä sinulle toivoisin
Mitä sinulle toivoisin? Saduissa kerrotaan — yhä uudestaan — kuinka tieltä poikkesi muuan vieras köyhien ihmisten tupaan.
Kun hän seuraavana aamuna hyvästeli, kävi ilmi että hän ei ollutkaan mikään tavallinen kulkuri. Saatte toivoa kolmea asiaa, hän sanoi. Katsokaakin, että toivotte tosi hyvää.
Ja sitten kerrotaan, miten jotkut toivoivat itsensä turmioon ja jotkut onneen, aina sen mukaan olivatko tyhmiä vai viisaita.
Kun huomasin sammalessa punaisia sieniä, "onnentuojia", muistin tuon kulkurin ja hänen kolme toivomustaan. Loistava väri voi pettää ja onni voi lehahtaa pois kuin sininen perhonen.
Kuvittelen, miten tuo tuntematon kulkuri kohtaisi sinut. Hän olisi vieraana yli yön ja aamulla hän neuvoisi sinua toivomaan oikein.
Mitä hän sanoisi?
Ehk…

Tädin kanssa mökillä

Kuvat MM
Hau Kamut!
Tuli sitten käytyä Tädin kanssa  käytyä mökillä.Täti poltti koko pitkän päivän siellä sen leivinuunissa puita. Leivinuuni savutti aika paljon. Sitä ei ole käytetty noin 30-40 vuoteen. Se on kostunut. Niin täti sanoi. Uuni kuulemma pitää lämmittää hitaasti. Tädin mukaan se tarkoittaa sitä, että uunia pitää lämmittää monena perättäisenä päivänä.


Minä katsoin ihmeissäni tuota Tädin touhuilua. On siinä paljon mustaa savua. Eikä puinen luukku toimi uunissa. No onneksi Tätikin tajusi sen ja teki väliaikaisen luukun tiilistä. Tosin ne olivat aika märkiä ja höyrysivät sitten oikein kunnolla.


Minä sain juoksennella pihalla vapaana koko päivän. Se oli kyllä todella mukavaa. Tutkin kaikki nurkat tarkasti, mutta pysyin Tädin lähellä kuitenkin. Sitten löysin kuolleen myyrän. Täti sanoi, että heti irti ja potki sen metsään.Katsoimme Tädin kanssa aurinkoa. Ja minä uhittelin yhdelle lenkkeilijälle, joka käveli meidän ohi. Se oli joku setä, joka yritti jutella meikäläiselle. Mu…