Siirry pääsisältöön

Viikon 18 positiiviset

 Kuvat MM

Viikon 18 positiiviset
 1. Mökillä viettämässä työn juhlaa.
 2. Grillikausi korkattu.
 3. Purut pudoteltu kokilta!
 4. Aurinkoa.
 5. Kaiveltu kiviä kasvihuoneen pohjamaalta.
 6. Kesärenkaat vaihdettu.
 7. Katsottu mukava leffa.
 8. Kokilta löyty pari mattoja. Saan niistä hyvän suojan eteisen lattialle, kun kärrään pois purua tuvasta. 
 9. Paku tyhjätty jätepisteeseen.
 10. Mukava huomata että samanlaista tuskaa on kaikilla työkavereillakin. Tulee ihan kuin kaikuna omia ajatuksia. 
 11. Päivitetty sivustoja.
 12. Arvioinnit tehty.
 13. Jauhelihakeittoa riitti myös Junnun kaverille.
 14. Saatu vinkkejä ammattilaiselta kokin korjaamiseen! Kiitos aivan älyttömän paljon eläkkeellä olevalle rakennusmestarille, joka opasti palkkien valinnassa.
 15. Sovittu treffit yrittäjän kanssa!
 16. Tapahtuipas sitten mukava yllätys. Joskus näemmä tullaan kotoa hakemaan.
 17. Miellyttävä keskustelu ystävänä kanssa.
 18. En ole käärmeiden ystävä, mutta aika mielenkiintoista nähdä käärmeet lisääntymispuuhissa
 19. Tuntui kyllä niin mukavalta, kun sain tyhjättyä ystävän suosiollisella avustuksella tuvan! Purkamista vielä riittää, mutta tämä oli mielestäni se pahin juttu.
 20. Näyttää siltä, että molemmat tilaamani viimimarjat lähtevät kasvamaan.
 21. Kasvihuoneen pohjaa työstetty. Tuskin maltan odottaa, että saan sen! Tavoitteena on vuosi 2018 ja istuttamaan pääsen keväällä 2019, joten tämä on vähän tällainen pidempi projekti. 
 22. Perheyrittäjyys-blogin kävijämäärä on kyllä aivan uskomaton. Kun ajattelee, että se on yrittäjyyteen liittyvän aineiston ympärille rakentuva kokonaisuus.
 23. Herkuteltiin Junnun kanssa jäätelöllä.
 24. Luottohuoltajalle taas asiaa... Sain ajan varattua joustavasti tekstarilla. 
 25. Kukkia!
 26. Kaiveltu lisää juuria ja kiviä kasvihuoneen tieltä.
 27. Herra fasaani viihdytti mökillä.
 28. Luettu.
 29. Kirjoitettu.
 30. Katsottu hauska elokuva.
 31. Saatu tehtyä pari vähemmän kivaa siivousrutiinia.
Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muutos I

Kuvat MM

Ajattelin koota tähän mökin rempan vaiheista hieman materiaalia muistiin, jotta on helppo sitten katsoa, mitä on tullut tehtyä. Remppasuunnitelma ei ole kaikilta osin ihan pitänyt, sillä mukaan mahtuu sellaisia asioita, joita en osannut ottaa huomioon suunnitelmaa laatiessani. Jatkan sitten jossakin vaiheessa, kun homma on taas edennyt, tästä aiheesta otsikolla Muutos II.

Muutos on kyllä aika valtava. Ensiksi siitä ostohetkestä, rempan pölyisimmästä vaiheesta, tähän hetkeen. 

Aivan alussa mökki näytti tältä. Ihan söpö. Monen mielestä. Minunkin. Noin päällisin puolin. Mutta sisäinen timpurini vaati tehdä muutamalle suoranaiselle virheelle jotakin.
Ja minä tartuin ihan ensiksi sorkkarautaan ja hajotin ihan ensiksi kuistin. Ja sitten  terassin ystävän avustuksella. Siinä meni pari päivää, että saatiin kaikki purettua ja lankut kasaan. Samaan aikaan nappasin käteen lapion ja aloin, naapureiden kauhuksi, tuhota taloa ympäröiviä kukkapenkkejä sekä kaivaa esiin kissanluukkuja. Rap…

Operaatio kasvimaa

Kuvat MM

Minulla oli tänään maanataivapaa, johtuen lauantaina olleesta työpäivästä. Käytin tilaisuuden tietenkin hyväkseni ja heti aamulla suuntasin mökille.  Sain kuin sainkin kaikki loput lavat täyteen maa-ainesta. Olin ajatellut tekeväni neljä laatikkoa tänään, mutta sää suosi ja koska homma sujui, jatkoin lapiointia laatikko laatikolta.  Kuvat MM

Operaatio kasvimaa edistyy. Siirsin monivuotiset yrtit uuteen paikkaan, jotta kykenin laittamaan toisen kuljetuskauluksen kaikkiin kohtiin.


Kasvulaatikoita on nyt yhteensä 13 kpl. Yhdessä on kasvihuone päällä ja 12 ovat ilman.  


Täytyy myöntää, että on aika helpottunut olo. Voin tulevana viikonloppuna keskittyä tulevan kasvihuoneen nurkilla maa-aineksen siirtelemiseen ja kantojen kaivelemiseen. Jos sataa, putsaan takkaa.

Elämäni kallein lounas: tarjosi M. Pinta ja kattoi ja valmisti Hotelli Route Laihia

Söin eilen elämäni kalleimman lounaan. En sano nyt hintaa, mutta lounaan saaminen "ilmaiseksi" edellytti minulta mökin ostamista, joten syystä voin siis sanoa, että empiiristä kokemusta on nyt sitten siitäkin, että oikeasti ilmaisia lounaita ei ole. Olin jo melkein unohtanut koko lounaan, joten syömätömänä lounaasta olisi hyötynyt vain Laihian hotelli- ravintola Route.Pääsivät yllättämään erittäin positiivisesti tädin nämä kaksi laihialaista yritystä. Ensinnäkin todettakoon, että täti on tehnyt aika monta asuntokauppaa (sekä osake että kiinteistö) elämänsä aikana ja M. Pinta Laihian Lakeuden asunto - ja kiinteistönvälitys LKV [A] Laihian kirkonkylästä pääsi kyllä yllättämään positiivisesti. Asiantuntemus oli aivan omaa luokkaansa.
M. Pinnan 37  vuoden kokemus asunto- ja kiinteistönkaupassa näkyi. Hän on myös julkinen kaupanvahvistaja, joten kiinteistönkauppa hoitui hänen luonaan varsin näppärästi. Lisäksi M. Pinta on toistaiseksi ensimmäinen välittäjä, joka oli koonnut ka…