Siirry pääsisältöön

Viikon 14 positiiviset


Kuvat MM

Viikon 14 positiiviset
 1. Lämpöä.
 2. Valo lisääntyy.
 3. Aurinkoa.
 4. Suututan säännöllisesti joka vuosi aina muutaman opiskelijan, kun väitän, että tuotteen tai palvelun asiakkaalta perittävästä kokonaishinnasta kaikki ei ole katetta. Joskus opiskelija kokee, että en jostakin syystä pidä hänestä, kun huomautan tästä asiasta ja kerron, että juurikin tämä kohta on syy sille, että kurssin numero jää 1-2 tasolle. Sinnikkäimmät yrittävät muuttaa kustannuslaksennan perussäännöt uuteen uskoon. Siinä on kieltämättä aika voimaton olo, kun asia ei aina pitkälläkään selittämisellä avaudu. Positiivista asiassa on se, että joudun itse miettimään jatkuvasti uusia tapoja saada asia avautumaan. Opin siinä samalla itse ilmaisemaan asian jälleen uudesta näkökulmasta. Ja ymmärrän, mitä kaikkea tämän asian sisällä ei kyetä ymmärtämään. 
 5. Saatu muutama rästissä oleva arviointi tehtyä.
 6. Junnun kanssa kaupassa.
 7. Koirapojalla kuivia sanomalehtiä yhä useammin. 
 8. Mielenkiintoisia kohtaamisia!
 9. Kirjoitettu.
 10. Junnulla ikä lisääntyi. 
 11. Junnu kävi viettämässä synttäreitä kahvilassa. Kätevää. 
 12. Luettu.
 13. Mielenkiintoinen reissu.
 14. Täytyy vain hyväksyä se tosiasia, että kaikki eivät halua oppia kaikkea.
 15. Ostettu aggregaatti. En olisi kyllä itsestäni vielä muutama vuosi sitten uskonut, mitä kaikkea puuhailen viikonloppuisin ja vielä ihan tosissani. 
 16. Opittu taas todella paljon uutta aiheesta voimantuottaminen. 
 17. Tilaamani viiniköynnökset saapuivat!
 18. Ikigai!
 19. Mökillä siivottu varastoja.
 20. Olisi pitänyt istua ½ tuntia tuon leikkurin päällä, jotta akku latautuu. Hankin sijaisen.  
 21. Keittiö (mökillä) muutti vieraaksi vierasmajaan.  
 22. Luettu mielenkiintoinen elämäntarina. 
 23. Herkullista parsakeittoa ja lammasta sunnuntaina.
 24. On ilo auttaa omaa lasta oivaltamaan. Taisin olla vähn hyödyksi naapurinkin lapsukaiselle. 
 25. Ilo oivaltaa myös itse. 
 26. Tiedostaminen auttaa monessa asiassa.
 27. Tekeminen vie kohti tavoitetta. Joskus vähän mutkaisempaa tietä, mitä on itse alussa ajatellut.
 28. FB-lakko on pitänyt.
 29. junnulla kaveri yökylässä. 
 30. Koirapoika aikuistuu. Assari sanoi sen jopa kasvaneen, kun ei ollut muutamaan päivään nähnyt.
 31. Junnun retki Manseen oli onnistunut.
 32. Uuteen viikkoon rennoin rantein. 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Elämäni kallein lounas: tarjosi M. Pinta ja kattoi ja valmisti Hotelli Route Laihia

Söin eilen elämäni kalleimman lounaan. En sano nyt hintaa, mutta lounaan saaminen "ilmaiseksi" edellytti minulta mökin ostamista, joten syystä voin siis sanoa, että empiiristä kokemusta on nyt sitten siitäkin, että oikeasti ilmaisia lounaita ei ole. Olin jo melkein unohtanut koko lounaan, joten syömätömänä lounaasta olisi hyötynyt vain Laihian hotelli- ravintola Route.Pääsivät yllättämään erittäin positiivisesti tädin nämä kaksi laihialaista yritystä. Ensinnäkin todettakoon, että täti on tehnyt aika monta asuntokauppaa (sekä osake että kiinteistö) elämänsä aikana ja M. Pinta Laihian Lakeuden asunto - ja kiinteistönvälitys LKV [A] Laihian kirkonkylästä pääsi kyllä yllättämään positiivisesti. Asiantuntemus oli aivan omaa luokkaansa.
M. Pinnan 37  vuoden kokemus asunto- ja kiinteistönkaupassa näkyi. Hän on myös julkinen kaupanvahvistaja, joten kiinteistönkauppa hoitui hänen luonaan varsin näppärästi. Lisäksi M. Pinta on toistaiseksi ensimmäinen välittäjä, joka oli koonnut ka…

Mitä sinulle toivoisin

Kuvan lähde: http://blogs-images.forbes.com/siimonreynolds/files/2014/02/Growth-stopwatch.jpg


Mitä sinulle toivoisin on Jörg Zinkin syvällinen runo.  Tämän runon sanoin hyvää vuotta 2015!


Jörg Zink: Mitä sinulle toivoisin
Mitä sinulle toivoisin? Saduissa kerrotaan — yhä uudestaan — kuinka tieltä poikkesi muuan vieras köyhien ihmisten tupaan.
Kun hän seuraavana aamuna hyvästeli, kävi ilmi että hän ei ollutkaan mikään tavallinen kulkuri. Saatte toivoa kolmea asiaa, hän sanoi. Katsokaakin, että toivotte tosi hyvää.
Ja sitten kerrotaan, miten jotkut toivoivat itsensä turmioon ja jotkut onneen, aina sen mukaan olivatko tyhmiä vai viisaita.
Kun huomasin sammalessa punaisia sieniä, "onnentuojia", muistin tuon kulkurin ja hänen kolme toivomustaan. Loistava väri voi pettää ja onni voi lehahtaa pois kuin sininen perhonen.
Kuvittelen, miten tuo tuntematon kulkuri kohtaisi sinut. Hän olisi vieraana yli yön ja aamulla hän neuvoisi sinua toivomaan oikein.
Mitä hän sanoisi?
Ehk…

Kadonnut Kissa Stravinski

Kuvat MM
Meiltä on kadonnut harmaavalkoinen kissapoika. Se tuntee parhaiten nimen Lupu.
Lupu on suurikokoinen (pitkäjalkainen) poika. Luonteeltaan se on ujo. Säikkyy aika helposti uusia ääniä ja suhtautuu kaikkeen varovaisesti, mutta on tutuksi tullessaan, mitä sydämellisin ja suloisin kissapoika. 
Kissa katosi mökillä Isonkyrön kunnan alueella ja siitä on tehty ilmoitus Seinäjoen löytöeläintarhalle. Kissalla on siru, joten sitä kautta löytyvät yhteystietoni. 
Jos sinulla on havintoja Lupusta, niin laita viestiä tämän blogin kommenttikenttään tai sähköpostiin otto.thekissa(@)gmail.com.

--