Siirry pääsisältöön

Siirrelty

Kuvat MM
 
Mökin kalustusta on taas vähän siirrelty ja ovia teipattu. Tarkoitus olisi saada pudoteltua loput täytteestä alas tässä lähiaikoina ja sitten täytyisi poistaa ulkolaudoitus... Tuo sänky pitää vielä pakata muoviin tai kantaa patja ulkovarastoon. 

Hmmm.... ei nyt ihan tällainen tainnut olla tarkoitus, kun mökin hankin.

Se tässä kaikessa kyllä on vähän ihmetyttänyt, että miksi ihmiset tekevät remppoja väärin tai muuten vaan vähän sinne päin. Kun käyttää rahaa ja aikaa tekemiseen, niin kannattaisi tehdä kaikki kerralla kunnolla. Kommentit

  1. Tuota mekin ollaa naapurissa ihmetelty. Vielä kun sitä tekee itselleen, niin luulis tekevän kunnolla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älä muuta sano. Jos ei osaa itse tehdä, eikä osaa ottaa selvää, miten homma hoidetaan, niin kannattaa palkata ammattilainen tekemään homma. Tuossakin mökissä oli tehty "parannuksia", jotka kaikki heikensivät talon kuntoa. Esim. kissanluukkujen tukkiminen, kukkapenkin nostaminen kissanluukkujen tasolle, vuorivillan laittaminen paikkoihin, jossa se kostui ja vaurioitti tuolla pohjoisseinustalla alimmat hirret jne. Monta pakettiautollista olen jo ajanut roskaa kaatopaikalle ja eilen otin pakun seisonnasta käyttöön ja se on ihan täynnä roskia. Eli kuorma nro 1 matkustaa kaatopaikalle. Saa nähdä, mitä tulevana kesänä saa aikaan. To do -lista on niin pitkä, että pyörryttää.

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Elämäni kallein lounas: tarjosi M. Pinta ja kattoi ja valmisti Hotelli Route Laihia

Söin eilen elämäni kalleimman lounaan. En sano nyt hintaa, mutta lounaan saaminen "ilmaiseksi" edellytti minulta mökin ostamista, joten syystä voin siis sanoa, että empiiristä kokemusta on nyt sitten siitäkin, että oikeasti ilmaisia lounaita ei ole. Olin jo melkein unohtanut koko lounaan, joten syömätömänä lounaasta olisi hyötynyt vain Laihian hotelli- ravintola Route.Pääsivät yllättämään erittäin positiivisesti tädin nämä kaksi laihialaista yritystä. Ensinnäkin todettakoon, että täti on tehnyt aika monta asuntokauppaa (sekä osake että kiinteistö) elämänsä aikana ja M. Pinta Laihian Lakeuden asunto - ja kiinteistönvälitys LKV [A] Laihian kirkonkylästä pääsi kyllä yllättämään positiivisesti. Asiantuntemus oli aivan omaa luokkaansa.
M. Pinnan 37  vuoden kokemus asunto- ja kiinteistönkaupassa näkyi. Hän on myös julkinen kaupanvahvistaja, joten kiinteistönkauppa hoitui hänen luonaan varsin näppärästi. Lisäksi M. Pinta on toistaiseksi ensimmäinen välittäjä, joka oli koonnut ka…

Mitä sinulle toivoisin

Kuvan lähde: http://blogs-images.forbes.com/siimonreynolds/files/2014/02/Growth-stopwatch.jpg


Mitä sinulle toivoisin on Jörg Zinkin syvällinen runo.  Tämän runon sanoin hyvää vuotta 2015!


Jörg Zink: Mitä sinulle toivoisin
Mitä sinulle toivoisin? Saduissa kerrotaan — yhä uudestaan — kuinka tieltä poikkesi muuan vieras köyhien ihmisten tupaan.
Kun hän seuraavana aamuna hyvästeli, kävi ilmi että hän ei ollutkaan mikään tavallinen kulkuri. Saatte toivoa kolmea asiaa, hän sanoi. Katsokaakin, että toivotte tosi hyvää.
Ja sitten kerrotaan, miten jotkut toivoivat itsensä turmioon ja jotkut onneen, aina sen mukaan olivatko tyhmiä vai viisaita.
Kun huomasin sammalessa punaisia sieniä, "onnentuojia", muistin tuon kulkurin ja hänen kolme toivomustaan. Loistava väri voi pettää ja onni voi lehahtaa pois kuin sininen perhonen.
Kuvittelen, miten tuo tuntematon kulkuri kohtaisi sinut. Hän olisi vieraana yli yön ja aamulla hän neuvoisi sinua toivomaan oikein.
Mitä hän sanoisi?
Ehk…

Kadonnut Kissa Stravinski

Kuvat MM
Meiltä on kadonnut harmaavalkoinen kissapoika. Se tuntee parhaiten nimen Lupu.
Lupu on suurikokoinen (pitkäjalkainen) poika. Luonteeltaan se on ujo. Säikkyy aika helposti uusia ääniä ja suhtautuu kaikkeen varovaisesti, mutta on tutuksi tullessaan, mitä sydämellisin ja suloisin kissapoika. 
Kissa katosi mökillä Isonkyrön kunnan alueella ja siitä on tehty ilmoitus Seinäjoen löytöeläintarhalle. Kissalla on siru, joten sitä kautta löytyvät yhteystietoni. 
Jos sinulla on havintoja Lupusta, niin laita viestiä tämän blogin kommenttikenttään tai sähköpostiin otto.thekissa(@)gmail.com.

--