Siirry pääsisältöön

Siirrelty

Kuvat MM
 
Mökin kalustusta on taas vähän siirrelty ja ovia teipattu. Tarkoitus olisi saada pudoteltua loput täytteestä alas tässä lähiaikoina ja sitten täytyisi poistaa ulkolaudoitus... Tuo sänky pitää vielä pakata muoviin tai kantaa patja ulkovarastoon. 

Hmmm.... ei nyt ihan tällainen tainnut olla tarkoitus, kun mökin hankin.

Se tässä kaikessa kyllä on vähän ihmetyttänyt, että miksi ihmiset tekevät remppoja väärin tai muuten vaan vähän sinne päin. Kun käyttää rahaa ja aikaa tekemiseen, niin kannattaisi tehdä kaikki kerralla kunnolla. Kommentit

  1. Tuota mekin ollaa naapurissa ihmetelty. Vielä kun sitä tekee itselleen, niin luulis tekevän kunnolla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älä muuta sano. Jos ei osaa itse tehdä, eikä osaa ottaa selvää, miten homma hoidetaan, niin kannattaa palkata ammattilainen tekemään homma. Tuossakin mökissä oli tehty "parannuksia", jotka kaikki heikensivät talon kuntoa. Esim. kissanluukkujen tukkiminen, kukkapenkin nostaminen kissanluukkujen tasolle, vuorivillan laittaminen paikkoihin, jossa se kostui ja vaurioitti tuolla pohjoisseinustalla alimmat hirret jne. Monta pakettiautollista olen jo ajanut roskaa kaatopaikalle ja eilen otin pakun seisonnasta käyttöön ja se on ihan täynnä roskia. Eli kuorma nro 1 matkustaa kaatopaikalle. Saa nähdä, mitä tulevana kesänä saa aikaan. To do -lista on niin pitkä, että pyörryttää.

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muutos I

Kuvat MM

Ajattelin koota tähän mökin rempan vaiheista hieman materiaalia muistiin, jotta on helppo sitten katsoa, mitä on tullut tehtyä. Remppasuunnitelma ei ole kaikilta osin ihan pitänyt, sillä mukaan mahtuu sellaisia asioita, joita en osannut ottaa huomioon suunnitelmaa laatiessani. Jatkan sitten jossakin vaiheessa, kun homma on taas edennyt, tästä aiheesta otsikolla Muutos II.

Muutos on kyllä aika valtava. Ensiksi siitä ostohetkestä, rempan pölyisimmästä vaiheesta, tähän hetkeen. 

Aivan alussa mökki näytti tältä. Ihan söpö. Monen mielestä. Minunkin. Noin päällisin puolin. Mutta sisäinen timpurini vaati tehdä muutamalle suoranaiselle virheelle jotakin.
Ja minä tartuin ihan ensiksi sorkkarautaan ja hajotin ihan ensiksi kuistin. Ja sitten  terassin ystävän avustuksella. Siinä meni pari päivää, että saatiin kaikki purettua ja lankut kasaan. Samaan aikaan nappasin käteen lapion ja aloin, naapureiden kauhuksi, tuhota taloa ympäröiviä kukkapenkkejä sekä kaivaa esiin kissanluukkuja. Rap…

Operaatio kasvimaa

Kuvat MM

Minulla oli tänään maanataivapaa, johtuen lauantaina olleesta työpäivästä. Käytin tilaisuuden tietenkin hyväkseni ja heti aamulla suuntasin mökille.  Sain kuin sainkin kaikki loput lavat täyteen maa-ainesta. Olin ajatellut tekeväni neljä laatikkoa tänään, mutta sää suosi ja koska homma sujui, jatkoin lapiointia laatikko laatikolta.  Kuvat MM

Operaatio kasvimaa edistyy. Siirsin monivuotiset yrtit uuteen paikkaan, jotta kykenin laittamaan toisen kuljetuskauluksen kaikkiin kohtiin.


Kasvulaatikoita on nyt yhteensä 13 kpl. Yhdessä on kasvihuone päällä ja 12 ovat ilman.  


Täytyy myöntää, että on aika helpottunut olo. Voin tulevana viikonloppuna keskittyä tulevan kasvihuoneen nurkilla maa-aineksen siirtelemiseen ja kantojen kaivelemiseen. Jos sataa, putsaan takkaa.

Elämäni kallein lounas: tarjosi M. Pinta ja kattoi ja valmisti Hotelli Route Laihia

Söin eilen elämäni kalleimman lounaan. En sano nyt hintaa, mutta lounaan saaminen "ilmaiseksi" edellytti minulta mökin ostamista, joten syystä voin siis sanoa, että empiiristä kokemusta on nyt sitten siitäkin, että oikeasti ilmaisia lounaita ei ole. Olin jo melkein unohtanut koko lounaan, joten syömätömänä lounaasta olisi hyötynyt vain Laihian hotelli- ravintola Route.Pääsivät yllättämään erittäin positiivisesti tädin nämä kaksi laihialaista yritystä. Ensinnäkin todettakoon, että täti on tehnyt aika monta asuntokauppaa (sekä osake että kiinteistö) elämänsä aikana ja M. Pinta Laihian Lakeuden asunto - ja kiinteistönvälitys LKV [A] Laihian kirkonkylästä pääsi kyllä yllättämään positiivisesti. Asiantuntemus oli aivan omaa luokkaansa.
M. Pinnan 37  vuoden kokemus asunto- ja kiinteistönkaupassa näkyi. Hän on myös julkinen kaupanvahvistaja, joten kiinteistönkauppa hoitui hänen luonaan varsin näppärästi. Lisäksi M. Pinta on toistaiseksi ensimmäinen välittäjä, joka oli koonnut ka…