Siirrelty

Kuvat MM
 
Mökin kalustusta on taas vähän siirrelty ja ovia teipattu. Tarkoitus olisi saada pudoteltua loput täytteestä alas tässä lähiaikoina ja sitten täytyisi poistaa ulkolaudoitus... Tuo sänky pitää vielä pakata muoviin tai kantaa patja ulkovarastoon. 

Hmmm.... ei nyt ihan tällainen tainnut olla tarkoitus, kun mökin hankin.

Se tässä kaikessa kyllä on vähän ihmetyttänyt, että miksi ihmiset tekevät remppoja väärin tai muuten vaan vähän sinne päin. Kun käyttää rahaa ja aikaa tekemiseen, niin kannattaisi tehdä kaikki kerralla kunnolla. Kommentit

  1. Tuota mekin ollaa naapurissa ihmetelty. Vielä kun sitä tekee itselleen, niin luulis tekevän kunnolla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älä muuta sano. Jos ei osaa itse tehdä, eikä osaa ottaa selvää, miten homma hoidetaan, niin kannattaa palkata ammattilainen tekemään homma. Tuossakin mökissä oli tehty "parannuksia", jotka kaikki heikensivät talon kuntoa. Esim. kissanluukkujen tukkiminen, kukkapenkin nostaminen kissanluukkujen tasolle, vuorivillan laittaminen paikkoihin, jossa se kostui ja vaurioitti tuolla pohjoisseinustalla alimmat hirret jne. Monta pakettiautollista olen jo ajanut roskaa kaatopaikalle ja eilen otin pakun seisonnasta käyttöön ja se on ihan täynnä roskia. Eli kuorma nro 1 matkustaa kaatopaikalle. Saa nähdä, mitä tulevana kesänä saa aikaan. To do -lista on niin pitkä, että pyörryttää.

      Poista

Lähetä kommentti