Siirry pääsisältöön

Hunohkot välit


 Kuvat MM

Hau Kamut!

Taisin eilen tehdä jotakin todella tuhmaa. Täti on nimittäin ollut aika puhumaton tänäänkin. Eilen illalla sattui nimittäin seuraavaa: Täti tuli töistä ja se laittoi todella vauhdilla ruokaa. Sanoi että sillä on KIIRE teatteriin katsomaan jotakin Seela Sellaa, joka  esittää Vaasassa jotakin Pientä eläintä. Seela Sella on jo vähän mummo, no ainakin mummompi kuin meidän täti. Ikänsä puolesta, mutta muuten sen taitaa olla joustavampi ihminen. 

Täti söi ja sitten se ryhtyi pukeutumaan. Se otti kaapista erilaiset vaatteet ja sitten se laittoi hienon korun kaulaan ja otti erilaisen käsilaukun kaapista ja laittoi sinne kaikki tavarat. Ahaa, täti siis aikoo tosiaan jättää minut tänne. Assaria eikä Junnuakaan näkynyt missään. Mitä pirskattia, minä murahdin, onko tarkoitus tosiaankin lähteä jonnekin? Näytti siltä, että kyllä. Kyllä se täti on jonnekin menossa. Minä ajattelin jotta ethän kyllä mene. Nappasin tyynyni ja vein sen matolle ja ennen kuin täti oikeasti ehti tajuta, mitä tapahtuu, nostin jalkaani ja piiiiiiisssss, piiiiiiiiissss, lorautin siihen aikamoisen lätäkön. Osoittautui, että Tädillä ei ole yhtään huumorintajua. Se nimittäin heti sanoi, että alkaa saada tarpeeksi tästä touhusta ja vei sen tyynyn pesukoneeseen ja lähti.

Puhuukohan Täti minulle vielä joskus?

Terveisin

Karo
välikoira
Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muutos I

Kuvat MM

Ajattelin koota tähän mökin rempan vaiheista hieman materiaalia muistiin, jotta on helppo sitten katsoa, mitä on tullut tehtyä. Remppasuunnitelma ei ole kaikilta osin ihan pitänyt, sillä mukaan mahtuu sellaisia asioita, joita en osannut ottaa huomioon suunnitelmaa laatiessani. Jatkan sitten jossakin vaiheessa, kun homma on taas edennyt, tästä aiheesta otsikolla Muutos II.

Muutos on kyllä aika valtava. Ensiksi siitä ostohetkestä, rempan pölyisimmästä vaiheesta, tähän hetkeen. 

Aivan alussa mökki näytti tältä. Ihan söpö. Monen mielestä. Minunkin. Noin päällisin puolin. Mutta sisäinen timpurini vaati tehdä muutamalle suoranaiselle virheelle jotakin.
Ja minä tartuin ihan ensiksi sorkkarautaan ja hajotin ihan ensiksi kuistin. Ja sitten  terassin ystävän avustuksella. Siinä meni pari päivää, että saatiin kaikki purettua ja lankut kasaan. Samaan aikaan nappasin käteen lapion ja aloin, naapureiden kauhuksi, tuhota taloa ympäröiviä kukkapenkkejä sekä kaivaa esiin kissanluukkuja. Rap…

Operaatio kasvimaa

Kuvat MM

Minulla oli tänään maanataivapaa, johtuen lauantaina olleesta työpäivästä. Käytin tilaisuuden tietenkin hyväkseni ja heti aamulla suuntasin mökille.  Sain kuin sainkin kaikki loput lavat täyteen maa-ainesta. Olin ajatellut tekeväni neljä laatikkoa tänään, mutta sää suosi ja koska homma sujui, jatkoin lapiointia laatikko laatikolta.  Kuvat MM

Operaatio kasvimaa edistyy. Siirsin monivuotiset yrtit uuteen paikkaan, jotta kykenin laittamaan toisen kuljetuskauluksen kaikkiin kohtiin.


Kasvulaatikoita on nyt yhteensä 13 kpl. Yhdessä on kasvihuone päällä ja 12 ovat ilman.  


Täytyy myöntää, että on aika helpottunut olo. Voin tulevana viikonloppuna keskittyä tulevan kasvihuoneen nurkilla maa-aineksen siirtelemiseen ja kantojen kaivelemiseen. Jos sataa, putsaan takkaa.

Elämäni kallein lounas: tarjosi M. Pinta ja kattoi ja valmisti Hotelli Route Laihia

Söin eilen elämäni kalleimman lounaan. En sano nyt hintaa, mutta lounaan saaminen "ilmaiseksi" edellytti minulta mökin ostamista, joten syystä voin siis sanoa, että empiiristä kokemusta on nyt sitten siitäkin, että oikeasti ilmaisia lounaita ei ole. Olin jo melkein unohtanut koko lounaan, joten syömätömänä lounaasta olisi hyötynyt vain Laihian hotelli- ravintola Route.Pääsivät yllättämään erittäin positiivisesti tädin nämä kaksi laihialaista yritystä. Ensinnäkin todettakoon, että täti on tehnyt aika monta asuntokauppaa (sekä osake että kiinteistö) elämänsä aikana ja M. Pinta Laihian Lakeuden asunto - ja kiinteistönvälitys LKV [A] Laihian kirkonkylästä pääsi kyllä yllättämään positiivisesti. Asiantuntemus oli aivan omaa luokkaansa.
M. Pinnan 37  vuoden kokemus asunto- ja kiinteistönkaupassa näkyi. Hän on myös julkinen kaupanvahvistaja, joten kiinteistönkauppa hoitui hänen luonaan varsin näppärästi. Lisäksi M. Pinta on toistaiseksi ensimmäinen välittäjä, joka oli koonnut ka…