Siirry pääsisältöön

Hunohkot välit


 Kuvat MM

Hau Kamut!

Taisin eilen tehdä jotakin todella tuhmaa. Täti on nimittäin ollut aika puhumaton tänäänkin. Eilen illalla sattui nimittäin seuraavaa: Täti tuli töistä ja se laittoi todella vauhdilla ruokaa. Sanoi että sillä on KIIRE teatteriin katsomaan jotakin Seela Sellaa, joka  esittää Vaasassa jotakin Pientä eläintä. Seela Sella on jo vähän mummo, no ainakin mummompi kuin meidän täti. Ikänsä puolesta, mutta muuten sen taitaa olla joustavampi ihminen. 

Täti söi ja sitten se ryhtyi pukeutumaan. Se otti kaapista erilaiset vaatteet ja sitten se laittoi hienon korun kaulaan ja otti erilaisen käsilaukun kaapista ja laittoi sinne kaikki tavarat. Ahaa, täti siis aikoo tosiaan jättää minut tänne. Assaria eikä Junnuakaan näkynyt missään. Mitä pirskattia, minä murahdin, onko tarkoitus tosiaankin lähteä jonnekin? Näytti siltä, että kyllä. Kyllä se täti on jonnekin menossa. Minä ajattelin jotta ethän kyllä mene. Nappasin tyynyni ja vein sen matolle ja ennen kuin täti oikeasti ehti tajuta, mitä tapahtuu, nostin jalkaani ja piiiiiiisssss, piiiiiiiiissss, lorautin siihen aikamoisen lätäkön. Osoittautui, että Tädillä ei ole yhtään huumorintajua. Se nimittäin heti sanoi, että alkaa saada tarpeeksi tästä touhusta ja vei sen tyynyn pesukoneeseen ja lähti.

Puhuukohan Täti minulle vielä joskus?

Terveisin

Karo
välikoira
Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hirsitalon kengittäminen

Kuvat MM
Tänään päiväni alkoi kierretankojen sahaamisella tunkin tukiin. Tuttava, joka on entisessä elämässään ollut metallialan yrittäjä, hallitsee hitsaamisen salat ja osaa tehdä kaikenlaista, teki nämä tuet minulle. Kiitos!

Kesken sahaamisen pärisi puhelin. Seinäjoen K-Raudasta soiteltiin, että puutavara olisi tulossa, jos minulle sopii.  Toki sopii.

Yksi naapurinsetä piipahti ihmettelemässä kun täti sahaa tankoja ja tekee naiselle ihan epätyypillisiä asioita. Lähti vikkelästi pois, kun tajusi, että mitä meinaan ryhtyä tekemään. Pelkäsi luultavasti, että joutuu apupojaksi.


Tällaiselta nämä kapistukset näyttivät ulkoa, kun ne on kiinnitetty seinään.
Ja tällaiselta sisältä. Vastapuolella on puu.

Tuvan hämärässä...

Ja tunkki iskuvalmiina.
Moottorisalalla vain hirret poikki. Brun, brun....

Pätkä kerrallaan edettiin. Siis tätähän en tosiaankaan tehnyt yksin, vaan ystäväni avustuksella.


Tässä on saatu aikaan jo kolojakin.

Hirret täytyy pitää tallessa siihen saakka, että  uudet on saa…

Tädin kanssa mökillä

Kuvat MM
Hau Kamut!
Tuli sitten käytyä Tädin kanssa  käytyä mökillä.Täti poltti koko pitkän päivän siellä sen leivinuunissa puita. Leivinuuni savutti aika paljon. Sitä ei ole käytetty noin 30-40 vuoteen. Se on kostunut. Niin täti sanoi. Uuni kuulemma pitää lämmittää hitaasti. Tädin mukaan se tarkoittaa sitä, että uunia pitää lämmittää monena perättäisenä päivänä.


Minä katsoin ihmeissäni tuota Tädin touhuilua. On siinä paljon mustaa savua. Eikä puinen luukku toimi uunissa. No onneksi Tätikin tajusi sen ja teki väliaikaisen luukun tiilistä. Tosin ne olivat aika märkiä ja höyrysivät sitten oikein kunnolla.


Minä sain juoksennella pihalla vapaana koko päivän. Se oli kyllä todella mukavaa. Tutkin kaikki nurkat tarkasti, mutta pysyin Tädin lähellä kuitenkin. Sitten löysin kuolleen myyrän. Täti sanoi, että heti irti ja potki sen metsään.Katsoimme Tädin kanssa aurinkoa. Ja minä uhittelin yhdelle lenkkeilijälle, joka käveli meidän ohi. Se oli joku setä, joka yritti jutella meikäläiselle. Mu…

Elämäni kallein lounas: tarjosi M. Pinta ja kattoi ja valmisti Hotelli Route Laihia

Söin eilen elämäni kalleimman lounaan. En sano nyt hintaa, mutta lounaan saaminen "ilmaiseksi" edellytti minulta mökin ostamista, joten syystä voin siis sanoa, että empiiristä kokemusta on nyt sitten siitäkin, että oikeasti ilmaisia lounaita ei ole. Olin jo melkein unohtanut koko lounaan, joten syömätömänä lounaasta olisi hyötynyt vain Laihian hotelli- ravintola Route.Pääsivät yllättämään erittäin positiivisesti tädin nämä kaksi laihialaista yritystä. Ensinnäkin todettakoon, että täti on tehnyt aika monta asuntokauppaa (sekä osake että kiinteistö) elämänsä aikana ja M. Pinta Laihian Lakeuden asunto - ja kiinteistönvälitys LKV [A] Laihian kirkonkylästä pääsi kyllä yllättämään positiivisesti. Asiantuntemus oli aivan omaa luokkaansa.
M. Pinnan 37  vuoden kokemus asunto- ja kiinteistönkaupassa näkyi. Hän on myös julkinen kaupanvahvistaja, joten kiinteistönkauppa hoitui hänen luonaan varsin näppärästi. Lisäksi M. Pinta on toistaiseksi ensimmäinen välittäjä, joka oli koonnut ka…