Siirry pääsisältöön

Viikon 11 positiiviset

 Kuva MM
Viikon 11 positiiviset
 1. Aurinkoa.
 2. Jo klo 5.30 sellainen kiva kajo. Kyllä ne valoisat aamut sieltä tulevat.
 3. Lämpöasteita.
 4. Tippuvia räystäitä.
 5. Linnunlaulua.
 6. Assarin yo-kirjoitukset finaalissa. Hajauttaminen kannatti.
 7. Kuuntelevat korvat ovat joskus niin arvaamattoman tärkeitä.
 8. Mielenkiintoista koulutusta jälleen tarjolla. Ekonomit tarjoilivat Puhe-judoa. Perusasioita, joita on välillä hyvä kerrata, jotta haastavat kohtaamiset sujuvat helpommin.
 9. Kun totuus paljastuu, se tekee kipeää. Siitä huolimatta joskus on hyvä kuitenkin joutua sen todellisen äärelle.  Kaikella on aikansa ja hintansa. 
 10. Saatu luettua opiskelijoiden tehtäviä. Joukossa on helmiä, jotka ilahduttavat.
 11. Hyviä uutisia on mukava lukea.
 12. Ajanhallinnan työkaluja kannattaa vähän tutkailla. 
 13. Päivitetty sijoitussuunnitelma.
 14. Koirapojan kanssa lenkillä.
 15. Tutustuttu jälleen uuteen koiraan ja omistajaan Koirapojan välityksellä.
 16. Koirapoika tekee tarpeensa pääsääntöisesti ulos.
 17. Juteltu papan kanssa kadulla. Koirapoika toimi välittäjänä. Pappa kertoi omasta koirastaan pitkän tarinan. 
 18. Kiva havaita, että joku hoksaa.
 19. Elämä kantaa, kun uskaltaa antaa sen kantaa.
 20. On taas todettu, että jokainen tekee sitä ja ainoastaan sitä, mihin pystyy ja kykenee. Enempää ei vaan voi. Tämän asian palautumineen tajuntaan teki jälleen hyvää.
 21. Sain entiseltä opiskelijaltani viestin, joka alkoi: "Mulla olisi vähän kuulumisia." Viestissä olivat sitten erittäin mielenkiintoiset kuulumiset. Viesti päättyi sanoihin: "Toivottavasti jatkat samaan malliin opettajana, jos sun luennoilla kuuntelee niin pääsee vaikka mihin! 😊" Kyllähän tällainen open päivää piristää. Joskus ajattelen aika negatiivisesti. Ehkä noin 2 % opiskelijoista tajuaa, mihin metodeillani pyrin ja miksi puhun juuri niin kuin puhun.
 22. Mökkilauantai. Kuivateltu leivinuunia.
 23. Koirapoika riehui  mökillä. Eikä jaksanut lähteä illalla lenkille.
 24. Assari pääsi etusivun uutiseen.
 25. Erinomaista broilerisalaattia.
 26. Mukava aamupäivä ystävän seurassa sunnuntaina.
 27. Putsattu kuivausrummun sisuskalut.
 28. Nautittu kiireettömästä sunnuntaista.
 29. Koirapojan laaja kaveriverkasto jaksaa yllättää.
 30. Tutustuttu paikallishistoriaan.
 31. Hoideltu vähän sivuhommia. Niitä on aina todella mukava tehdä.
 32. Partsin ovea pidetty auki koko päivän. Taitaa tulla kevät.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Elämäni kallein lounas: tarjosi M. Pinta ja kattoi ja valmisti Hotelli Route Laihia

Söin eilen elämäni kalleimman lounaan. En sano nyt hintaa, mutta lounaan saaminen "ilmaiseksi" edellytti minulta mökin ostamista, joten syystä voin siis sanoa, että empiiristä kokemusta on nyt sitten siitäkin, että oikeasti ilmaisia lounaita ei ole. Olin jo melkein unohtanut koko lounaan, joten syömätömänä lounaasta olisi hyötynyt vain Laihian hotelli- ravintola Route.Pääsivät yllättämään erittäin positiivisesti tädin nämä kaksi laihialaista yritystä. Ensinnäkin todettakoon, että täti on tehnyt aika monta asuntokauppaa (sekä osake että kiinteistö) elämänsä aikana ja M. Pinta Laihian Lakeuden asunto - ja kiinteistönvälitys LKV [A] Laihian kirkonkylästä pääsi kyllä yllättämään positiivisesti. Asiantuntemus oli aivan omaa luokkaansa.
M. Pinnan 37  vuoden kokemus asunto- ja kiinteistönkaupassa näkyi. Hän on myös julkinen kaupanvahvistaja, joten kiinteistönkauppa hoitui hänen luonaan varsin näppärästi. Lisäksi M. Pinta on toistaiseksi ensimmäinen välittäjä, joka oli koonnut ka…

Mitä sinulle toivoisin

Kuvan lähde: http://blogs-images.forbes.com/siimonreynolds/files/2014/02/Growth-stopwatch.jpg


Mitä sinulle toivoisin on Jörg Zinkin syvällinen runo.  Tämän runon sanoin hyvää vuotta 2015!


Jörg Zink: Mitä sinulle toivoisin
Mitä sinulle toivoisin? Saduissa kerrotaan — yhä uudestaan — kuinka tieltä poikkesi muuan vieras köyhien ihmisten tupaan.
Kun hän seuraavana aamuna hyvästeli, kävi ilmi että hän ei ollutkaan mikään tavallinen kulkuri. Saatte toivoa kolmea asiaa, hän sanoi. Katsokaakin, että toivotte tosi hyvää.
Ja sitten kerrotaan, miten jotkut toivoivat itsensä turmioon ja jotkut onneen, aina sen mukaan olivatko tyhmiä vai viisaita.
Kun huomasin sammalessa punaisia sieniä, "onnentuojia", muistin tuon kulkurin ja hänen kolme toivomustaan. Loistava väri voi pettää ja onni voi lehahtaa pois kuin sininen perhonen.
Kuvittelen, miten tuo tuntematon kulkuri kohtaisi sinut. Hän olisi vieraana yli yön ja aamulla hän neuvoisi sinua toivomaan oikein.
Mitä hän sanoisi?
Ehk…

Kadonnut Kissa Stravinski

Kuvat MM
Meiltä on kadonnut harmaavalkoinen kissapoika. Se tuntee parhaiten nimen Lupu.
Lupu on suurikokoinen (pitkäjalkainen) poika. Luonteeltaan se on ujo. Säikkyy aika helposti uusia ääniä ja suhtautuu kaikkeen varovaisesti, mutta on tutuksi tullessaan, mitä sydämellisin ja suloisin kissapoika. 
Kissa katosi mökillä Isonkyrön kunnan alueella ja siitä on tehty ilmoitus Seinäjoen löytöeläintarhalle. Kissalla on siru, joten sitä kautta löytyvät yhteystietoni. 
Jos sinulla on havintoja Lupusta, niin laita viestiä tämän blogin kommenttikenttään tai sähköpostiin otto.thekissa(@)gmail.com.

--