Siirry pääsisältöön

Viikon 7 positiivietViikon 7 positiiviset

 1. Maanantaina vapaapäivä johtuen lauantain opetuksesta.
 2. Kävelty piiiitkä lenkki. Mikäs tassutellessa kun aurinko paistoi.
 3. Ihanaa, kevät tulee. Kajoa vielä klo 18 aikaan.
 4. Luettu.
 5. Kirjoitettu.
 6. Saatu duunissa melkein keharit kaikkien opiskelijoiden kanssa läpi.
 7. Naapuri yllätti ystävänpäivänä jäätelöllä!
 8. Olin mukana tekemässä tällaista. Referenssit joskus näyttävät unohtuvan. Etenkin jos lopputulosta käyttää itse kaupallisiin tarkoituksiin. 
 9. Naisten ilta Café Augustissa.
 10. Joskus täytyy sanoa, että ilahduttaa se että jossakin päin oivalluksia syttyy!
 11. Mukava tervehdys entiseltä työkaverilta.
 12. Koirapoika oppii uusia tapoja.
 13. Mielenkiintoinen koulutusilta jälleen.
 14. Keskustelu tuttavan kanssa avarsi taas näkökulmia.
 15. Hyviä keskusteluja oppitunneilla.
 16. On kiva naputella koneella, kun koirapoika makaa jaloissa. 
 17. Assarilla penkkarit.
 18. Lämpöasteita.
 19. Aurinkoa.
 20. Kamujen kanssa kiva ilta kaupungilla. Näitä pitäisi harrastaa enemmän.
 21. Mökkilauantai. Sain aikaan juurikin ne asiat, mitä ajattelin.
 22. Saatu apua vekottimen kokoamiseen. En olisi ihan saanut osia paikoilleen, jos olisin ihan yksin värkännyt tämän masiinan kanssa. Yksi tuttava lupasi sitten opettaa minua käyttämään tätä ja neuvoo, millaisen kompuran tarvitsen.
 23. Pizzalauantai. Olipas jälleen herkkua.
 24. Lenkillä.
 25. Koirapoika on ahkeroinut rajaloikkauksia.
 26. Pakattu koirapojalle jauhelihaa.
 27. Siivottu.
 28. Lunta. Näyttää jälleen vähän talvelta.
 29. Herkutteluakin harrastettu.
 30. Löhöilyhetket ovat tarpeen. Niistä mukavasti voimaantuu.
 31. Koirapoika sai jälleen "luettavaa" Kamulta. Onneksi. Ilman ykkösiä olisimme olleet vähän pulassa.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muutos I

Kuvat MM

Ajattelin koota tähän mökin rempan vaiheista hieman materiaalia muistiin, jotta on helppo sitten katsoa, mitä on tullut tehtyä. Remppasuunnitelma ei ole kaikilta osin ihan pitänyt, sillä mukaan mahtuu sellaisia asioita, joita en osannut ottaa huomioon suunnitelmaa laatiessani. Jatkan sitten jossakin vaiheessa, kun homma on taas edennyt, tästä aiheesta otsikolla Muutos II.

Muutos on kyllä aika valtava. Ensiksi siitä ostohetkestä, rempan pölyisimmästä vaiheesta, tähän hetkeen. 

Aivan alussa mökki näytti tältä. Ihan söpö. Monen mielestä. Minunkin. Noin päällisin puolin. Mutta sisäinen timpurini vaati tehdä muutamalle suoranaiselle virheelle jotakin.
Ja minä tartuin ihan ensiksi sorkkarautaan ja hajotin ihan ensiksi kuistin. Ja sitten  terassin ystävän avustuksella. Siinä meni pari päivää, että saatiin kaikki purettua ja lankut kasaan. Samaan aikaan nappasin käteen lapion ja aloin, naapureiden kauhuksi, tuhota taloa ympäröiviä kukkapenkkejä sekä kaivaa esiin kissanluukkuja. Rap…

Operaatio kasvimaa

Kuvat MM

Minulla oli tänään maanataivapaa, johtuen lauantaina olleesta työpäivästä. Käytin tilaisuuden tietenkin hyväkseni ja heti aamulla suuntasin mökille.  Sain kuin sainkin kaikki loput lavat täyteen maa-ainesta. Olin ajatellut tekeväni neljä laatikkoa tänään, mutta sää suosi ja koska homma sujui, jatkoin lapiointia laatikko laatikolta.  Kuvat MM

Operaatio kasvimaa edistyy. Siirsin monivuotiset yrtit uuteen paikkaan, jotta kykenin laittamaan toisen kuljetuskauluksen kaikkiin kohtiin.


Kasvulaatikoita on nyt yhteensä 13 kpl. Yhdessä on kasvihuone päällä ja 12 ovat ilman.  


Täytyy myöntää, että on aika helpottunut olo. Voin tulevana viikonloppuna keskittyä tulevan kasvihuoneen nurkilla maa-aineksen siirtelemiseen ja kantojen kaivelemiseen. Jos sataa, putsaan takkaa.

Elämäni kallein lounas: tarjosi M. Pinta ja kattoi ja valmisti Hotelli Route Laihia

Söin eilen elämäni kalleimman lounaan. En sano nyt hintaa, mutta lounaan saaminen "ilmaiseksi" edellytti minulta mökin ostamista, joten syystä voin siis sanoa, että empiiristä kokemusta on nyt sitten siitäkin, että oikeasti ilmaisia lounaita ei ole. Olin jo melkein unohtanut koko lounaan, joten syömätömänä lounaasta olisi hyötynyt vain Laihian hotelli- ravintola Route.Pääsivät yllättämään erittäin positiivisesti tädin nämä kaksi laihialaista yritystä. Ensinnäkin todettakoon, että täti on tehnyt aika monta asuntokauppaa (sekä osake että kiinteistö) elämänsä aikana ja M. Pinta Laihian Lakeuden asunto - ja kiinteistönvälitys LKV [A] Laihian kirkonkylästä pääsi kyllä yllättämään positiivisesti. Asiantuntemus oli aivan omaa luokkaansa.
M. Pinnan 37  vuoden kokemus asunto- ja kiinteistönkaupassa näkyi. Hän on myös julkinen kaupanvahvistaja, joten kiinteistönkauppa hoitui hänen luonaan varsin näppärästi. Lisäksi M. Pinta on toistaiseksi ensimmäinen välittäjä, joka oli koonnut ka…