Siirry pääsisältöön

Sisustajakoira

Kuva Assari/MM

Kamut

Olin juuri saanut uuden huoneeni sisustuksen valmiiksi kun Assari sitten työnsi avaimen lukkoon ja tuli kotiin. Mielestäni olin valinnut sisustukseni varsin hyvin ja maastouduin kivasti sisustuksen värimaailmaan. Pidätin hengitystä ja odotin. Sitten Assari tuli naulakolle. - Mitä ihmettä, sanoi Assari. Onkos Karolla uusi kämppä? Ehdin jo vähän virheellisesti ajattelemaan, että tämähän oli hyvä juttu.

Assari juorusi tietenkin heti tädille. Lähetti kuvan jossakin whats appissa. On se kuma juttu. Meikäpoika oli vaan vähän sisutanut itselleen uutta kämppää. Ei mitään sen kummallisempaa.

Otin yhden Assarin takin patjaksi. Se oli muute aika kivan lämmin. Sitten valitsin herkullisimmat kengät siihen joukkoon ja hain olkkarista kaukosäätimen. En kyllä ole ihan varma, että mitä sillä ihan tarkalleen ottaen tehdään, mutta joku tosi tärkeä kapistus se on. Nimittäin sen kun nappaa, niin sitten saa yleensä jonkun heti peräänsä tai kutsutaan luo ja annetaan jotakin kivaa herkkua.

Täti oli sanonut, että Karon kämppä pitää heti purkaa ja laittaa kengät paikoilleen ja takki ja kaukosäädin. Pyh.  Näyttää vähän siltä, että tässä talossa on kaikki kiva tosiaankin kielletty.


Terveisin

Karo
sisustajakoira

Kommentit

  1. On se kumma, että täti ei saa Assariin mitään rotia, kun heti menee kantelee! Toivottavast tädin pinna kestää. Kai nyjokainen voi vähän kalustaa ;)

    VastaaPoista
  2. No sanos muuta! Tätikin lukee kaikkia sisustuslehtiä. Se on vähän epäreilua, jos minä en saa itse valita makuupaikkani kalusteita ja yksityiskohtia.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muutos I

Kuvat MM

Ajattelin koota tähän mökin rempan vaiheista hieman materiaalia muistiin, jotta on helppo sitten katsoa, mitä on tullut tehtyä. Remppasuunnitelma ei ole kaikilta osin ihan pitänyt, sillä mukaan mahtuu sellaisia asioita, joita en osannut ottaa huomioon suunnitelmaa laatiessani. Jatkan sitten jossakin vaiheessa, kun homma on taas edennyt, tästä aiheesta otsikolla Muutos II.

Muutos on kyllä aika valtava. Ensiksi siitä ostohetkestä, rempan pölyisimmästä vaiheesta, tähän hetkeen. 

Aivan alussa mökki näytti tältä. Ihan söpö. Monen mielestä. Minunkin. Noin päällisin puolin. Mutta sisäinen timpurini vaati tehdä muutamalle suoranaiselle virheelle jotakin.
Ja minä tartuin ihan ensiksi sorkkarautaan ja hajotin ihan ensiksi kuistin. Ja sitten  terassin ystävän avustuksella. Siinä meni pari päivää, että saatiin kaikki purettua ja lankut kasaan. Samaan aikaan nappasin käteen lapion ja aloin, naapureiden kauhuksi, tuhota taloa ympäröiviä kukkapenkkejä sekä kaivaa esiin kissanluukkuja. Rap…

Operaatio kasvimaa

Kuvat MM

Minulla oli tänään maanataivapaa, johtuen lauantaina olleesta työpäivästä. Käytin tilaisuuden tietenkin hyväkseni ja heti aamulla suuntasin mökille.  Sain kuin sainkin kaikki loput lavat täyteen maa-ainesta. Olin ajatellut tekeväni neljä laatikkoa tänään, mutta sää suosi ja koska homma sujui, jatkoin lapiointia laatikko laatikolta.  Kuvat MM

Operaatio kasvimaa edistyy. Siirsin monivuotiset yrtit uuteen paikkaan, jotta kykenin laittamaan toisen kuljetuskauluksen kaikkiin kohtiin.


Kasvulaatikoita on nyt yhteensä 13 kpl. Yhdessä on kasvihuone päällä ja 12 ovat ilman.  


Täytyy myöntää, että on aika helpottunut olo. Voin tulevana viikonloppuna keskittyä tulevan kasvihuoneen nurkilla maa-aineksen siirtelemiseen ja kantojen kaivelemiseen. Jos sataa, putsaan takkaa.

Elämäni kallein lounas: tarjosi M. Pinta ja kattoi ja valmisti Hotelli Route Laihia

Söin eilen elämäni kalleimman lounaan. En sano nyt hintaa, mutta lounaan saaminen "ilmaiseksi" edellytti minulta mökin ostamista, joten syystä voin siis sanoa, että empiiristä kokemusta on nyt sitten siitäkin, että oikeasti ilmaisia lounaita ei ole. Olin jo melkein unohtanut koko lounaan, joten syömätömänä lounaasta olisi hyötynyt vain Laihian hotelli- ravintola Route.Pääsivät yllättämään erittäin positiivisesti tädin nämä kaksi laihialaista yritystä. Ensinnäkin todettakoon, että täti on tehnyt aika monta asuntokauppaa (sekä osake että kiinteistö) elämänsä aikana ja M. Pinta Laihian Lakeuden asunto - ja kiinteistönvälitys LKV [A] Laihian kirkonkylästä pääsi kyllä yllättämään positiivisesti. Asiantuntemus oli aivan omaa luokkaansa.
M. Pinnan 37  vuoden kokemus asunto- ja kiinteistönkaupassa näkyi. Hän on myös julkinen kaupanvahvistaja, joten kiinteistönkauppa hoitui hänen luonaan varsin näppärästi. Lisäksi M. Pinta on toistaiseksi ensimmäinen välittäjä, joka oli koonnut ka…