Siirry pääsisältöön

Viikon 1 positiiviset


Kuvat MM
Viikon 1 positiiviset

 1. Viikon positiiviset jatkuvat myös tulevana vuonna. Tulee hyvä fiilis, kun etsii arjesta asioita, joista voi iloita.
 2.  Mielenkiintoisia kirjoituksia tärkeiden kysymysten äärellä!
 3. Sain valmiiksi kirjoitukseni Lampaita vai ajattelevia yksilöitä. Tätähän se on. 
 4. Perheyrittäjyys-blogin kävijämäärä vuonna 2016 on yllättänyt positiivisesti.
 5. Kulujen tarkkailu on hyödyllistä: voit löytää helppoja säästökohteita, jotka auttavat kohentamaan talouttasi eikä sinun tarvitse luopua mistään.
 6. Junnun kanssa laatuaikaa.
 7. Nukuttu. Pitkään.
 8. Kävelty. n. 2 h/päivä!
 9. Punnittu ja selvää kasvua havaittu. 
 10. Aika määrä blogipostauksia vuonna  2016.
 11. Hankittu lippu paikallisen oopperan esitykseen ja Seela Sellan vierailunäytökseen.
 12. En tiedä onko hyötyä, että asiat, joista on puhunut vuosia sitten ja joiden takia on päätynyt mustalle listalle, päätyvät uutisotsikoihin. Kyllä siitä saa jonkinlaista mielihyvää, joten positiivista sinänsä vaikka hyödytöntä.
 13. Junnun kanssa katsottu elokuvaa.
 14. Leikitty koira häntäsen kanssa.
 15. Hoidettu potilasta.
 16. Tehty ruokaa.
 17. Syöty hyvin.
 18. Herkuteltu.
 19. Katsottu lempparisarjaa.
 20. Kirjoitettu blogia.
 21. Paikallaan polkeminen on oma valinta. Sisäistäminen helpotti. 
 22. Mielenkiintoisia näkökulmia vuoden viimeisinä päivinä.
 23. Hävikin hallinta.
 24. Opittu osakkeista.
 25. Suuri alkaa pienestä.
 26. Luova tuho. Sitä voi soveltaa muuallekin kuin talouteen.  
 27. 365 uutta mahdollisuutta.
 28. Suomi 100. Siitä on syytä olla onnellinen.
 29. Vuosi aloitettu hyvällä ruoalla.
 30. Vieraita tulossa.
 31. Junnun kamu yökylässä.
 32. Assarin reissujoulu.
 33. Asetettu tavoitteita.
 34. Ammattitaitoa kehitetty.
 35. Luettu.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muutos I

Kuvat MM

Ajattelin koota tähän mökin rempan vaiheista hieman materiaalia muistiin, jotta on helppo sitten katsoa, mitä on tullut tehtyä. Remppasuunnitelma ei ole kaikilta osin ihan pitänyt, sillä mukaan mahtuu sellaisia asioita, joita en osannut ottaa huomioon suunnitelmaa laatiessani. Jatkan sitten jossakin vaiheessa, kun homma on taas edennyt, tästä aiheesta otsikolla Muutos II.

Muutos on kyllä aika valtava. Ensiksi siitä ostohetkestä, rempan pölyisimmästä vaiheesta, tähän hetkeen. 

Aivan alussa mökki näytti tältä. Ihan söpö. Monen mielestä. Minunkin. Noin päällisin puolin. Mutta sisäinen timpurini vaati tehdä muutamalle suoranaiselle virheelle jotakin.
Ja minä tartuin ihan ensiksi sorkkarautaan ja hajotin ihan ensiksi kuistin. Ja sitten  terassin ystävän avustuksella. Siinä meni pari päivää, että saatiin kaikki purettua ja lankut kasaan. Samaan aikaan nappasin käteen lapion ja aloin, naapureiden kauhuksi, tuhota taloa ympäröiviä kukkapenkkejä sekä kaivaa esiin kissanluukkuja. Rap…

Operaatio kasvimaa

Kuvat MM

Minulla oli tänään maanataivapaa, johtuen lauantaina olleesta työpäivästä. Käytin tilaisuuden tietenkin hyväkseni ja heti aamulla suuntasin mökille.  Sain kuin sainkin kaikki loput lavat täyteen maa-ainesta. Olin ajatellut tekeväni neljä laatikkoa tänään, mutta sää suosi ja koska homma sujui, jatkoin lapiointia laatikko laatikolta.  Kuvat MM

Operaatio kasvimaa edistyy. Siirsin monivuotiset yrtit uuteen paikkaan, jotta kykenin laittamaan toisen kuljetuskauluksen kaikkiin kohtiin.


Kasvulaatikoita on nyt yhteensä 13 kpl. Yhdessä on kasvihuone päällä ja 12 ovat ilman.  


Täytyy myöntää, että on aika helpottunut olo. Voin tulevana viikonloppuna keskittyä tulevan kasvihuoneen nurkilla maa-aineksen siirtelemiseen ja kantojen kaivelemiseen. Jos sataa, putsaan takkaa.

Elämäni kallein lounas: tarjosi M. Pinta ja kattoi ja valmisti Hotelli Route Laihia

Söin eilen elämäni kalleimman lounaan. En sano nyt hintaa, mutta lounaan saaminen "ilmaiseksi" edellytti minulta mökin ostamista, joten syystä voin siis sanoa, että empiiristä kokemusta on nyt sitten siitäkin, että oikeasti ilmaisia lounaita ei ole. Olin jo melkein unohtanut koko lounaan, joten syömätömänä lounaasta olisi hyötynyt vain Laihian hotelli- ravintola Route.Pääsivät yllättämään erittäin positiivisesti tädin nämä kaksi laihialaista yritystä. Ensinnäkin todettakoon, että täti on tehnyt aika monta asuntokauppaa (sekä osake että kiinteistö) elämänsä aikana ja M. Pinta Laihian Lakeuden asunto - ja kiinteistönvälitys LKV [A] Laihian kirkonkylästä pääsi kyllä yllättämään positiivisesti. Asiantuntemus oli aivan omaa luokkaansa.
M. Pinnan 37  vuoden kokemus asunto- ja kiinteistönkaupassa näkyi. Hän on myös julkinen kaupanvahvistaja, joten kiinteistönkauppa hoitui hänen luonaan varsin näppärästi. Lisäksi M. Pinta on toistaiseksi ensimmäinen välittäjä, joka oli koonnut ka…