Kesäiltoja

Mau kamut!

Kesäillat ovat sitten kivoja. Täti osti kirppikseltä minulle kaksi korkeaa tuolia tuonne parvekkeelle ja koska on kesä ja parvekkeen ovi voi olla myös öisin auki. Nukun ensiksi vähän sohvalla. Siis sillä, jota muotoilen tasaisin väliajoin. Täti yrittää torua minua, mutta minulle ei kuulkaas yksi täti kykene tekemään yhtään mitään.

Täti valittaa, että se ei voi tuoda sen antiikkisohvaa tänne boxiin, kun minä teroitan kynsiäni kaikkialle muualle, paitsi en siihen raapimispuuhuni. (Joita minulle on tarkasti laskien kaksi.)

No tädin kalustemaku on muutenkin oikein kissaystävällinen. Paljon puuta, aitoa vanhaa puuta, jossa on paljon mielenkiintoisia tuoksuja. Niitä on sitten vaan niin tajuttoman mukava muotoilla uudelleen.

Ai niin. Täti on saanut ensimmäiset tapetitkin assarien kanssa seiniin. Katselin puuhaa mielenkiinnolla, sillä en olisi ikinä osannut ajatella, että meidän täti onnistuu laittamaan tapetteja seinään ihan itse. No se kuitenkin onnistui. Ja minusta se on oikein mielenkiintoista, että täti osaa sellaistakin. Täti sitten päätti ostaa uudet tapeetit myös makkariinsa ja niin se meni sitten kauppaan ja osti vähän tapetteja lisää.

No täti on nyt sitten istuskellut kirjoittamassa kaiket illat. Se kirjoittaa työasioita ja minun tekstieni puhtaaksikirjoittamiset jäävät sitten tekemättä. Tosin kävi se täti ratsastamassakin, mutta sitten se ei kai mene enää uudestaan. Se ei osaa tehdä asioita niin kuin ratsastuskoulussa tehdään ja se ei haluu sellaista opetella.


Vietän kesää siellä sekä täällä. Joudun siis matkustamaan autossa vielä monen monta kertaa. Eikä siinä tietenkään periaatteessa mitään, kunhan nyt sitten täti vaan huolehtii, että tarjoilu pelaa. Viime kerralla minulle tuli se isompi hätä loppumatkasta ja sitten jouduin matkan päätteeksi suihkuun, kun en pystynyt siinä kuljetuskopassani oikein tekemään tarvittavia toimenpiteitä.

Kaiken kukkuraksi täti valitti hajusta. Jos ei paska haise, se on pilaantunutta, sanotaan. - No, no Otto, sanoi täti, eipäs nyt sitten puhuta sellaista, että tulee lapsilta kiellettyä tekstiä.

Mukavaa kesäkuuta ja onnea kaikille koulunsa päättäneille ja uusille luokka-asteille siirtyneille!, sanoo täti. Sallitaan nuo tädin terveiset.

Nautitaan kesästä!

Terveisin

Otto
ammattikissa

Kommentit

  1. siinä olen kyllä tädin kanssa samaa mieltä, että pahalle haisee. Jos joku sanoo, että haista kissan paska, niin tiedän että tarkoittaa tosi pahaa :) Et oo sitte vielä kokeillu onko ne uudet tapetit millaisia kynnen alla?

    VastaaPoista
  2. Mau Amalia!

    hmm... sinä taidat sympatiseerata tuota tätiä, vai? En minäkään siinä jätteessäni totta puhuen niin hyvin viihtynyt ja siksi mourusinkin aika kovaa.

    Tapettejen raapimista en ole uskaltanut vielä kokeilla, sillä näin kuinka pahalle päälle täti tuli, kun täällä kävi vieras, joka teki sen puolestani. Täti joutui menemään kauppaan ja taptetti oli tietenkin loppu, mutta onneksi se sai tilaamalla lisää, sillä muuten se olisi joutunut repimään kaikki tapetit pois ja laittamaan sitten uudet. Siitä täti olisi tullut vielä vihaisemmaksi.

    Täti sai vasta eilen sen puuttuvan palan siihen seinään. Assarilta meinasi palaa hermo, sillä se oli sitten tosi vaikea laittaa. Siinä minä sitten tulin päättäneeksi, että en ihan heti kokeile raapimista, vaikka nuo tapetit ovat kivan rypyläisiä.

    Terveisin

    Otto
    ammattikissa

    VastaaPoista

Lähetä kommentti