Kuva ja sen kuvausprosessi eli Tädin pullot ja purkit


Näiden kuvien ottamiseen meni tädiltä aikaa. Piti ensiksi pyyhkiä pölyt pulloista ja purkeista. Ja sitten seinästä ja pöytää piti kiillotella myös.

Sitten täti ryhtyi kuvaamaan. Se ei osaa mitenkään kummoisesti miettiä kuvausta, koska se on vaan ihan tavallinen täti. Jotakin se puhui luonnonvalosta ja varjoista, mutta ei se sitten ymmärrä muuten mitään. Se ei ole ammattilainen. Assarit sanoivat sille niin. Ja ne sanoivat, että ei sen kannata kyllä edes yrittää kuvaamista.



No se vaan järjesteli noita pulloja monta kertaa. Minä sen sijaan ehdin jo monta kertaa käydä keittiössä katsomassa, että mitä täti oikein puuhaa.

No meidän täti asuu vähän samanlla tavalla kuin Peppi Pitkätossu. Assarit sanoivat niin. Pepillä on kaikki vähän vinkisin ja vonksin ja niin on tädilläkin. Täti rakastaa purkkeja ja pulloja. Se keksii niille kaikkia niin outoja käyttötarkoituksia, että meidän kaikki assarit ovat ihan häpeissään sen  keksinnöistä.


Tädillä on yhdessä pullossa pippureita, toisessa sillä on raesokeria, mannaryynejä, mysliä, makaroonia ja riisiä...


Purkittaakohan se jossakin vaiheessa minunkin naksuni?

Voi voi. Tässä sitä joutuu kissa koville.
Tapetteja se ei ole vieläkään saanut irti saati uusia seinään.
Sen pitäisi myös  maalata ja tehdä kaikkea, mutta hidasta on.




Terveisin

Otto
ammattikissa

P.S. täti siis osallistuu tällä kuvalla haasteeseen Kuva ja sen kuvausprosessi

Kommentit

  1. Pullokokoelma on hauska. Toivottavasti Otto ei mahdu pulloon.

    VastaaPoista
  2. Jos alkaa huussolliin tulla jotain AIV-rehupulloja, niin silloin on Otto paras piiloutua tiiviisti vaikka sängyn alle :)

    VastaaPoista
  3. Hiihiiii-ii, mainiot ja kauniit pullot. Älä Otto välitä, anna tädin puuhata..... Katselet vaan vähän kirsun ohi vinoon...sivusta...!

    VastaaPoista
  4. Mau vaan kaikille!

    Tuotapas en ole tullutkaan ajatelleeksi, että täti laittaisi minut pulloon. En kyllä ole itse ollenkaan ajatellut ryhtyä pullon hengeksi. Kiitos vaan vinkistä Arleena, jotta tiedän tarkkailla tilannetta.

    Mitä sinä Amalia oikein puhut! AIV-pulloja? Mitä ne ovat? Ilmeisesti eivät kissalle sopivia ollenkaan. Minä muutan teille, jos tänne sellaisia tulee!

    Kiirepakolainen...kun tietäisit kaikki, mitä tuo täti puuhaa. Niitä sen touhuja ei kertakaikkiaan pysty aina katsomaan sivusta.

    Tanssivaharmaapantteri, valitettavasti mielikuvitusta ei voi ilmeisesti oikein myydä tai lahjoittaa poiskaan. Ei ainakaan toisen mielikuvitusta. Minä tekisin heti lahjoituksen tädin mielikuvituksesta tai vaihtaisin sitä hyvään kissanruokaan.

    Terveisin

    Otto
    ammattikissa

    VastaaPoista

Lähetä kommentti