Siirry pääsisältöön

Viikon 20 positiiviset


Kuvat MM

Huom! Jos olet kiinnostunut päältä ajettavasta ruohonleikkurista, voisin myydä tämän Stiga Jumperin. Oma tonttini on liian sokkeloinen tällaiselle vekottimelle (on liian iso siis käyttööni), koska minulla on paljon istutuksia ja lisää kukkaa ja muuta kasvia pukkaa.

Viikon 20 positiiviset

 1. Aurinkoa.
 2. Sopivasti sadetta. Luonto tykkää!
 3. Tavattu some-tuttava. Mahtava Lady. Samanlainen mentaliteetti. On se mukava, että vielä tässä iässä on mahdollisuus tutustua samanhenkisiin ihmisiin ja solmia ystävyyssuhteita! Aika tosiaankin kiisi.
 4. Saatu muutama tentti valmiiksi tulevaa lukuvuotta varten. Olen tehnyt suuren surutyön ja annan itselleni luvan siirtyä oppimista enemmän tukevista muodoista tentteihin, joista olen saanut hyvää palautetta myös yrityksiltä. Mittaan nyt vain sitten sitä, onko kirja varmasti luettu juuri niistä kohdista, joista satun kysymään. Näin siksi, että tämä työ tappaa muuten.  Ymmärsin ottaa happinaamarin omille kasvoilleni, ajoissa. Jos jotakuta kiinnostaa niin tästä postauksesta löytyvät perustelut. 
 5. Assarillakin on nyt sitten oma valkoinen lakki. Voi pieni Assari ei ole enää kovin pieni. <3 Äiti on ylpeä tyttärestään.
 6. Etenevät. Juhlavalmistelut.
 7. Assarin pääsykoe ohi. Olen ylpeä lapsukaisestani. Hän malttoi tehdä töitä ahkerasti. Loppu jää sitten kohtalon huomaan.
 8. Kävimme Junnun kanssa shoppailemassa. Toivottavasti Junnu on nyt tyytyväinen hankintoihinsa.
 9. Hankintoja mökille. Rakennusteline.
 10. Junnun kanssa juhlittu elävää elämää. Kävimme Burger Kingissä.
 11. Iloinen uutinen työkaverilta. On poika syntynyt maailmaan!
 12. Istutettu.
 13. Oivalluksia olemisesta.
 14. Hurjaa kävijämääränousua Perheyrittäjyys-blogissa. Kiinalaiset opiskelijat ovat ilmeisesti kertoneet kavereilleen... 
 15. Olen antanut itselleni luvan unohtaa muutamia asioita. Ei ole onnistunut ihan helposti, mutta henkinen kasvu ei ole koskaan helppoa. Elämä kuitenkin kantaa, kun uskaltaa päästää irti.
 16. Työkaveri antoi suppiksia! Kiitos.
 17. Ilmoitettu Junnu kuvataidekouluun jälleen tulevalle lukuvuodelle.
 18. Tuntuu jotenkin hyvältä kun on saanut muutamia perusasioita järjestykseen. 
 19. Rohkea veto kannattaa joskus.
 20. Positiivinen kokemus rautakaupassa, vaikka aluksi oli vähän haastava saada palvelua. Raha puhuu. 
 21. Postaus työntekijän palkaamisesen haasteesta tuli ilmeisesti tarpeeseen, sillä se on noussut kuukauden luetuimpien listan top 10 -postauksiin. 
 22. Riitta Viitalan luento inspiroi kirjoittamaan henkilöstön kehittämisestä. 
 23. Joskus on tehtävä aika rankkojakin päätöksiä, mutta kyllä se sitten kannattaa. 
 24. Onneksi on mökki.
 25. Onnistunut viikonloppu.
 26. Istutettu: sipuleja, salaatteja, yrttejä, valkosipulia, retiisiä, timjamia, mansikoita ja raparperiä sekä viiniköynnökset!
 27. Kaavittu kasvihuoneen paikkaa puhtaaksi. Sahattu puita ja kärrätty kiviä.
 28. Yksi ikkuna pesty!
 29. Luottohuoltajani on oikea aarre. Punainen on korjattavana ja pääsee kotiin maanantaina tai tiistaina. On ilo, että on vielä ihmisiä, jotka eivät työssään mene sieltä, missä aita on matalin.. 
 30. Mökkimakkarat syöty.
 31. Assarille kotilounas sunnuntaina valkolakin kunniaksi
 32. Matto pesty mökillä!
 33. Kesä korkattu virallisesti. 

Kommentit

 1. Minkä ikäinen tuo on ja mikä ois hinta? kikkakei at gmail com

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muutos I

Kuvat MM

Ajattelin koota tähän mökin rempan vaiheista hieman materiaalia muistiin, jotta on helppo sitten katsoa, mitä on tullut tehtyä. Remppasuunnitelma ei ole kaikilta osin ihan pitänyt, sillä mukaan mahtuu sellaisia asioita, joita en osannut ottaa huomioon suunnitelmaa laatiessani. Jatkan sitten jossakin vaiheessa, kun homma on taas edennyt, tästä aiheesta otsikolla Muutos II.

Muutos on kyllä aika valtava. Ensiksi siitä ostohetkestä, rempan pölyisimmästä vaiheesta, tähän hetkeen. 

Aivan alussa mökki näytti tältä. Ihan söpö. Monen mielestä. Minunkin. Noin päällisin puolin. Mutta sisäinen timpurini vaati tehdä muutamalle suoranaiselle virheelle jotakin.
Ja minä tartuin ihan ensiksi sorkkarautaan ja hajotin ihan ensiksi kuistin. Ja sitten  terassin ystävän avustuksella. Siinä meni pari päivää, että saatiin kaikki purettua ja lankut kasaan. Samaan aikaan nappasin käteen lapion ja aloin, naapureiden kauhuksi, tuhota taloa ympäröiviä kukkapenkkejä sekä kaivaa esiin kissanluukkuja. Rap…

Operaatio kasvimaa

Kuvat MM

Minulla oli tänään maanataivapaa, johtuen lauantaina olleesta työpäivästä. Käytin tilaisuuden tietenkin hyväkseni ja heti aamulla suuntasin mökille.  Sain kuin sainkin kaikki loput lavat täyteen maa-ainesta. Olin ajatellut tekeväni neljä laatikkoa tänään, mutta sää suosi ja koska homma sujui, jatkoin lapiointia laatikko laatikolta.  Kuvat MM

Operaatio kasvimaa edistyy. Siirsin monivuotiset yrtit uuteen paikkaan, jotta kykenin laittamaan toisen kuljetuskauluksen kaikkiin kohtiin.


Kasvulaatikoita on nyt yhteensä 13 kpl. Yhdessä on kasvihuone päällä ja 12 ovat ilman.  


Täytyy myöntää, että on aika helpottunut olo. Voin tulevana viikonloppuna keskittyä tulevan kasvihuoneen nurkilla maa-aineksen siirtelemiseen ja kantojen kaivelemiseen. Jos sataa, putsaan takkaa.

Elämäni kallein lounas: tarjosi M. Pinta ja kattoi ja valmisti Hotelli Route Laihia

Söin eilen elämäni kalleimman lounaan. En sano nyt hintaa, mutta lounaan saaminen "ilmaiseksi" edellytti minulta mökin ostamista, joten syystä voin siis sanoa, että empiiristä kokemusta on nyt sitten siitäkin, että oikeasti ilmaisia lounaita ei ole. Olin jo melkein unohtanut koko lounaan, joten syömätömänä lounaasta olisi hyötynyt vain Laihian hotelli- ravintola Route.Pääsivät yllättämään erittäin positiivisesti tädin nämä kaksi laihialaista yritystä. Ensinnäkin todettakoon, että täti on tehnyt aika monta asuntokauppaa (sekä osake että kiinteistö) elämänsä aikana ja M. Pinta Laihian Lakeuden asunto - ja kiinteistönvälitys LKV [A] Laihian kirkonkylästä pääsi kyllä yllättämään positiivisesti. Asiantuntemus oli aivan omaa luokkaansa.
M. Pinnan 37  vuoden kokemus asunto- ja kiinteistönkaupassa näkyi. Hän on myös julkinen kaupanvahvistaja, joten kiinteistönkauppa hoitui hänen luonaan varsin näppärästi. Lisäksi M. Pinta on toistaiseksi ensimmäinen välittäjä, joka oli koonnut ka…